פינת טוקר!

kingshmuel

New member
פינת טוקר!

ברגע זה אני פותח את פינת טוקר... ניתן לכתוב כל מה שרוצים, וחושבים עליו .. (ברור שבלי הגזמות) פינת טוקר היא הינה פינת שעשוע לצחוק או לתמוך בבנאדם שמקדיש את כל חייו לנו, למחנה. (והוא גר בהר אדר א אין להתעלם) או קיי בכל מקרה... הנה זה מגיע... הפינה לה כולם מחכים... פינת רונן טוקר נפתחת עכשיו... רשמית!

יד חמה

New member
רונן טוקר בשבילי הוא:

בשבילי רונן טוקר הוא אחלה בן אדם, בן אדם שדואג לזולת שמעביר זקנות את הכביש ותמיד ישים איזה שקל להומלס במידרחוב שילחץ לכולם את היד כאשר אותו בן אדם עשה מעשה טוב אפילו אם הבן אדם לא כל כך מושך (סנאפלס) אבל יותר מכול בשבילי רונן טוקר הוא רחמ"ץ למופת ויריב טוב לכדורטג (על שמי מתן גרדשטיין ושמו רונן טוקר)ולסיום אני רוצה לומר שרונן טוקר היה ותמיד יהיה בן דוד של נורית!!! (איזה ראש יש לה)!!!!! בקיצור רונן טוקר אוהב אותך אחשלי!

t o k e r R

New member
גרדשטיין גבר גבר

אוהב אותך כמו בחורה, (ולא בסגנון יוסי וג'אגר) אבל כותבים רכמ"צ לא רחמ"ץ, ובאו נעמוד על הסיבות... ראשית ראשי תיבות -(הלוואי שככה כותבים את זה) לא יכולים להיגמר באות סופית. שנית, רכמ"צ זה ראשי תיבות(ראה הנ"ל) של רכז מנהלה צעיר ועל שמו הרכמצי"ה. בתקווה שמאתה ועד עולם לא ייכתבו (או ישאו) את שם הרכמציה (לשוווא) או לא נכון... ובברכת עלה נעלה רונן טוקר...

ריא גגב

New member
דעתי על טוקר

רונן שלנו אחד ויחיד, לפעמים קצת מזכיר קצת את סעיד. הוא לא מועיל ובכלל לא עוזר ובמקומו צריך לשים רכמ"צ אחר. טוקר סתם מטנף את המחנה ואחריו לעולם לא מנקה. חושב שהוא רכמ"צ גדול אבל כלום הוא לא יכול. למרות הכל, טוקר אתה גדול!!! אוהבים אותך מאוד,, מחנה הר אדר (או לפחות רק אני)

Ofer Tal

New member
חמשיר לטוקר שאת השיער לא מסיר

רונן טוקר מי נתן לך לחיות , רונן אתה הוא מקוד הבעיות. אותך תמיד רואים במחנה אבל כשבועטים בך אין מענה. החיים שלך מתמצים בלגרד תביצים ולבדוק שכולם החזירו ת'חפצים אין לך תמריצים להתחיל איתי מכות , במיוחד לא בימים קיציים. אבל בתכל'ס אתה כולך משעשע למרות שבכל השורות שלך שום דבר לא פוגע. ולסיום רק אומר שבלעדייך אי אפשר ואחרי שתלך ,בעצם, עדיף שזה יהיה מחר!

למעלה