פינת ה-יאו!

p o l i

New member
אההההה

רק עכשיו ראיתי את הפורום הזה איזה פורום מדהים אני כלכך שמחה שסוף סוף ההנהלה הסכימה לעלות אותו ולעזוב את התרוץ הכושל שהוא יהיה כמו פורום גאווה בהצלחה לכולכם בפורום (לכולנו
)!!!!!

Useful Idiot

New member
ייאאאווו! פורום להכי גאים שיש!!

על זה לא ידעתי! *אושר גדול* שרימפי.. אני מתחילה לחשוד בך. אתה באמת מנסה להשתלט על העולם, הא? זה נהיה מפחיד. מאוד. תתחדש על (עוד) פורום! *עדיין בהלם* יום טוב!

פינת ה-יאו!

עד שתחלוף ההתלהבות ההיסטרית מהגילוי של הפורום, שלא תבינו אותי לא נכון היא חיובית אבל קצת מיותרת, יפתח כל שבוע שרשור היאו!. אם אתם חדשים בפורום ובא לכם לומר לכולנו שיש פורום להכי גאים שיש וזה כאילו שיו פצצות למרות שאנחנו יודעים שקיים פורום להכי גאים שיש, שרשרו לפינה הזאת...
שרימפי

עדיץ

New member
אההם ..

למרות שאני פה מהיום השני לא יצא לי להתלהב ולברך את הפורום (או את בעל הפורום ..?) אז עכשיו אני יעשה את זה.. יאו ! מזל"ט ! :) עדי

יאוווווווו

איזה יופי, פורום הכי גאים שיש.... חזון אחרית הימים מתגשם...

pompii

New member
מזל"ט שרימפי!

ייחלנו ציפינו וחיכינו והנה זה בא ובגדול-פורום "הכי גאים שיש"!

אנשים...

אתם מודעים לכך שיש עוד איזה 4 פורומים על הסידרה, נכון? כי אם לא ידעתם...אני מודיעה לכם. אז ככה שעוד פורום זה לא כזה ביג דיל ובטח ובטח שלא חזון אחרית הימים! אבל זאת רק דעתי...ומה אני יודעת, נכון?

הייתי אומר

שפורום בפורטל מסודר וגדול זה כן ביג דיל...במיוחד באתר הקהילות הגדול בישראל

Vilia©

New member
איזו מקריות....

בדיוק חשבתי לעצמי שאולי אני אפנה להנהלה של פורומי תפוז בכדי לפתוח פורום של הכי גאים שיש והנה אני מסתכלת לתומי על פורומי הטלויזיה ומה אני רואה? את הפורום שכל כך חשקתי בו!!!! אז...כל הכבוד למי שפתח את הפורום ואני רק יציג את עצמי אני טלי נעים מאוד
אני צופת מושבעת של הכי גאים שיש (למרות שפספסתי את העונה הראשונה...
) וכמובן שהדמות האהובה עליי היא בריאן בגלל האישיות הסרקסטית והציניקנית שלו...חמודי! בכל מקרה... מקווה שתקבלו אותי יפה...? טלי

למעלה