פינת התרגום - Relax, Take It Easy

ענבי פ

New member
פינת התרגום - Relax, Take It Easy ../images/Emo6.gif

תפסתי נסיעה לסוף השורה לאיפה שאף אחד אף פעם לא הולך גמרתי על רכבת שבורה עם אף אחד שאני מכיר אבל הכאב והגעגוע הם אותו דבר כשאתה מת עכשיו אני אבוד, ואני זועק לעזרה לבד תירגע, קח את זה בקלות מאחר ואין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות תירגע, קח את זה בקלות תאשים את זה עליי או תאשים את זה על עצמך זה כאילו שאני פוחד זה כאילו שאני מבועת זה כאילו שאני פוחד זה כאילו שאני משחק באש פוחד זה כאילו שאני מבועת האם אתה פוחד? האם אנחנו משחקים באש? תירגע יש פיתרון גם לתקופות העכורות ביותר זה ברור, אנחנו לא מבינים את זה אבל הדבר האחרון שעולה בדעתי עכשיו זה לעזוב אותך אני מאמין שאנחנו ביחד בזה אל תצרח, יש כ"כ הרבה דרכים חלופיות אחרות תירגע, קח את זה בקלות מאחר ואין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות תירגע, קח את זה בקלות תאשים את זה עליי או תאשים את זה על עצמך זה כאילו שאני פוחד זה כאילו שאני מבועת זה כאילו שאני פוחד זה כאילו שאני משחק באש פוחד זה כאילו שאני מבועת האם אתה פוחד? האם אנחנו משחקים באש? מאחר ולא מצאתי תרגום מסודר לשיר, נעבור ישר לחלק שלכם
זה המקום שלכם לספר לנו:
מה אתם חושבים על השיר?
עד כמה הוא אהוב עליכם? האם הוא השיר האהוב עליכם ביותר מבין השירים של מיקה?
על מה לדעתכם מיקה כתב את השיר? האם על תקופה קשה אישית שלו או שמא על היחלצות לעזרתו של חבר שנקלע לצרה?
האם אתם מזדהים עם מילות השיר?

CarmitF

New member
רילקססס

מה אתם חושבים על השיר? יפה מאוד. לדעתי אפילו יש בו משהו קצת שונה משאר השירים.. עד כמה הוא אהוב עליכם? האם הוא השיר האהוב עליכם ביותר מבין השירים של מיקה? אי אוהבת אותו מספיק. יש שירים שאני אוהבת יותר. על מה לדעתכם מיקה כתב את השיר? האם על תקופה קשה אישית שלו או שמא על היחלצות לעזרתו של חבר שנקלע לצרה? משום מה,נראה לי שהוא כתב את זה על מה שקורה בעולם.. האם אתם מזדהים עם מילות השיר? לא כ"כ

skaramoosh

New member
תודה, אני מחכה תמיד לפינה הזאת ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif

אין איזה סיפור שמאחורי השיר? באסה... אני מזדהה מאד עם השיר, ואני תמיד מנסה לקחת הכל באיזי, כמו בשיר. אני אוהבת את השיר אבל הוא לא האהוב עלי ביותר. בWMP שלי הוא קיבל 5 כוכבים, כמו כל השירים שלמיקה
אני חושבת שמיקה כתב את השיר לכל העולם בכלליות- אנשים לחוצים, שרצים לכל מקום עם סטופר. כן, אני מאד מזדהה עם מילות השיר וגם מיישמת אותן בחיים.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifסופסוף אני מבינה את השיר הזה!

אף פעם לא ממש טרחתי להקשיב למילים שלו..
מה אתם חושבים על השיר? נחמד, אבל לא מהאהובים עליי עד כמה הוא אהוב עליכם? האם הוא השיר האהוב עליכם ביותר מבין השירים של מיקה? ממש לא על מה לדעתכם מיקה כתב את השיר? האם על תקופה קשה אישית שלו או שמא על היחלצות לעזרתו של חבר שנקלע לצרה? נשמע יותר כאילו שניהם היו בבעיה.. או רק חבר שלו.. האם אתם מזדהים עם מילות השיר? עכשיו, כשאני מבינה אותן, אני ממש מזדהה!

למעלה