פינת התרגום השנון!

ויימס

New member
פינת התרגום השנון!

ב- Soul Music, ה- Lecturer in Recent Runes כותב על מעיל העור שלו Born to Rune, על משקל ה-Born to run של ברוס ספרינגסטין (הבוס
). יש הצעות?

Rincewind

New member
אממממם

מה התרגום הקלאסי של ה-Lecturer? המרצה בכתבי רונים עדכניים? או שיש תרגום למילה Runes?

Maladict

New member
סקס סמים ואלפרדו מאליק

(על משקל סקס, סמים ואבישי ברוורמן) רונות מאז ולתמיד טוב .... אין תרגום טוב של זה לעברית מצטער. גם ככה רונות זה לא מילה בעברית לכן כל תרגום יראה גנוב. עוד מעט מאגנה יגיד: רונות שולתות!

Maladict

New member
אגב... אני קורא עכשיו מכשפות בחו"ל

שוב... ועכשיו שמתי לב שיש שם ירידה על גולום משר הטבעות שמנסה לזחול לסירה ולצעוק שזה היום הולדת שלו.

gaspode

New member
נולד להרצות?

אני מודעת לעובדה שזה תרגום צולע, אבל יש "מרצה", וזה גם דומה קצת ל"לרוץ"...כדאי להוסיף הערת מתרגם, בקיצור.

tamaryar

New member
לא בדיוק "נולד להרצות"...

בהתחשב במה שלא קורה אף פעם בחדר 3B...

tamaryar

New member
מה עם "אני ואתה נשנה את הדיסק"?

על משקל "אני ואתה נשנה את העולם" כמובן.

Maladict

New member
מצטער על השאלה הגסה...

אבל מי את? לא שאנחנו לא שמחים לראות אותך פשוט הפורום לא רגיל לאנשים שפתאום מתחילים להגיב:) תשארי ווימס תכין לך קפה:) (כמעט לא מרגישים את קליפות הביצים והאזבסט)

והסטריכנין הציאניד והאורניום הנוזלי

בלי מרכיבים חשובים אלו, הקפה לא יהיה קפה.

ויימס

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, בחורה חדשה. (או בחור? לא יודעת, זה נראה שם של בחורה...)

שלום לך גברת חדשה!

את מעוניינת במקרה בחופשה חלומית מתחת לחצאית של סקוטי? (על כמה מתערבים שאחרי זה היא תברח מכאן בריצה?
)

ויימס

New member
יש לי רעיון:

תנו לי רוקנרון. על משקל "תנו לי רוק'נרול" של תיסלם ומן הסתם רונות. הרונים באים! הרונים באים! ...אבל זה לא קשור.

The Mad Hatter

New member
אההה!

ניסיתי לחשוב על תרגום שנון והמחשבה הראשונה שעלתה לי בראש היא "נולד לרקוד"! מינון יתר של טלוויזיה-זה אף פעם לא יכול להגמר בטוב. אה, ובחיפוש אחר תרגום שנון יאלצו המתרגמים הפוטנציאליים להתקל באתגר נוסף-מציאת קלאסיקת רוק'נ'רול בעברית. המממ.

ויימס

New member
ואם את רוצה לפתוח אותה מפעם לפעם,

בבקשה, אבל אם לא... אז מישהו אחר יעשה את זה במקומך. מו הא הא הא. וכן, כולנו יודעים שזה רעיון שלך ומוקירים לך תודה מרובה על כך.

Nogmor

New member
"היום זה יום טוב למות." - מוות

על משקל "היום זה יום טוב למות". נכון, זה אותו דבר, אבל מה לעשות שמוות לא אוהב לשנות משהו שעובד.

למעלה