פינת התרבות

אייבורי

New member
פינת התרבות

עקב עצלות יתר וחוסר עיניין לציבור החלטנו לצפות בסרט בביתנו הקט. הפעם "עיניים פקוחות לרווחה". מה אגיד לכם, אין כמו ניקול קידמן, אישה סקסית סקסית ועוד קצת אוחחחח סקסית. (נריסה\סוייטי רוצות ביס) פשוט תאווה לעיניים (אמר אייב בעודו מסדר את איזור חלציו) התגובות לסרט היו חלוקות, האישה טענה כי לא נראה לה הסרט הזה, הוא יוצר הרגשה קצת לא נוחה, המון עירום המון אפלוליות ביחסים האנושיים שבו (בדיוק לטעמי האפל). הסרט נפתח בזוגיות חביבה של ניקול וקרוז (כן כן תום קרוז הקטן והסקסי) ומשם נמשך להרפתקאה הזויה של יצרים תאווה קינאה ומוות. סרט אפל שנותן תחושה לא נוחה אך עם זאת מרתק עד הדקה האחרונה. ממליץ בחום לבעלי נפש אפלה. בעצם ממליץ לכל מי שחפץ לתת ביס לישבנה העסיסי של ניקול.

אם כבר תרבות חברים..

אי אפשר בלי להגיד מילה על נתן יונתן. היה לי העונג לפגוש את האיש. איש כזה מקסים, חכם, פתוח (Open Minded) ישבנו אחרי הרצאה שלו לדבר, והשיחה קלחה, למרות שכל רגע מישהו בא להודות לו וללחוץ את ידו, הוא לא איבד את חוט המחשבה והקשיב רוב קשב. זו אולי קלישאה, אבל בהחלט, איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות. יהי זכרו ברוך

תבור.

New member
משורר נפלא

ביום שישי במסגרת תוכנית לזכרו הוא קרא את השיר "שירים עד כאן" שזהו הבית הראשון שלו : שִׁירִים עַד כָּאן. נִתְּנָה לָנוּ אַרְכָּה עַד שֶׁהַזְּמַן שֶׁלָּנוּ יַעֲצֹר. הָיוּ גְּשָׁמִים וְאוֹר מַה עוֹד אֶפְשָׁר לִרְצוֹת, מַה עוֹד אֶפְשָׁר לִרְצוֹת יָפִים מִמֶּנִּי וּמִמְּךָ יָפִים מִמֶּנִּי וּמִמְּךָ הָאֲדָמָה לָקְחָה.

nerissa

New member
ככה:

הסמן עומד לפני האות שאתה מבקש לנקד: מ <הסמן כאן> לוחץ על Caps lock הניקוד "מתחבא" בשורת המספרים העליונה בלוח המקשים (כולל המקשים: ; , - , = , \ ) על ידי לחיצה על shift + אחד המקשים הנ"ל - תקבל ניקוד מתחת לאות. מסורבל - אבל זו הדרך היחידה
לא לשכוח לשחרר Caps lock לאחר ניקוד האות. פשוט כתוב מה שאתה צריך ללא ניקוד ואחר כך עבור ונקד אות אחר אות. בּהצְלחָה. המקשים והניקוד המתחבא מאחוריהם: מקש ; = בְ מקש 1 = גֱ מקש 2 = נֲ מקש 3 = מֳ מקש 4 = רִ מקש 5 = וֵ מקש 6 = פֶ מקש 7 = לַ מקש 8 = לָ מקש 9 = שׂ מקש 0 = שׁ מקש - = וֹ מקש = = וּ מקש \ = דֻ

אייב אני רוצחת אותך../images/Emo156.gif

חאלאס עם הכריות.. אין לי כבר כוח לנער את האבק.. כל אחד נהיה לי שייח'... כריות אלק..

אתם שניכם

רק תתקשרו להודיע לי שנחתתם כאן, ואני כבר אדאג למזון לשתיה ואפילו לבידור. עכשיו ה
ואפילו ה
בידיים שלכם. Can you put your money where your mouth is ? מצחיקים...

תבור.

New member
זה הרבה יותר קל

העתקתי את השיר מאתר SHIRONET ושם זה הופיע עם ניקוד.

אייבורי

New member
חשבתי פתאום להוסיף מילים של שיר אהו

האיש ההוא מילים: נתן יונתן לחן: שלמה ארצי איפה ישנם עוד אנשים, כמו האיש ההוא - אשר היה כערבות הבוכיות?! למרגלות ההר נולד, ליד הנחל. בחורף שר בין ערבות בוכיות, בקיץ בין אורות בצעי המים, לחמו שילח על פני הנחל לדגה, מקני הסוף כרת לו עפיפון. וכשהיה לאיש, מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה, מאבן המבצר האפורה בנה לו בית, על מי הנחל תחנה הקים זרע שדות, שלח אונו על פני הים באניות סוחר. אך יש אשר יניח כלי מלאכתו, ויהיה פתאום לאיש אחר. איפה ישנם... למרגלות ההר נולד, ליד הנחל יידוד פזור נפש על ההר או בבכאים. ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו, יקנו לו אחוזת עולם, ליד אמות המים השקטות. איפה ישנם... וכמו מבצר עתיק היה, בסוף הדרך.

למעלה