פינת התרבות

אייבורי

New member
פינת התרבות

השבוע זוגתי שתחייה ואנוכי הלכנו לראות את "אבודים בטוקיו" או באנגליז "lost in translation" ביל מורי משעשע כהרגלו, סרט עדין משעשע ומעלה תהיות על בדידות וכוח ההרגל של החיים. הסוף קצת אנמי וחסר התרגשות, אך דווקא הוא שגורם לכך שהסרט יהיה וישאר עדין ורגיש. בכלל, בדידות היא תחושה איומה, מפחידה מכל התחשות, חומר למחשבה. האם גם אתם נשואים להרגל, האם הבדידות מפחידה אותכם ושוחקת את נפשכם ?

אייב, יודע מה אתה מזכיר לי?

את הנשר ההוא מהחבובות, שהיה אחראי לרמה התרבותית של התכנית.. (היי, לא לקחת את זה קשה, אני תמיד חיבבתי את הנשר הזה מאד) ראיתי את הסרט שהמלצת עליו, מסכימה עם מה שאמרת עליו. ואוסיף המלצה קטנה משלי - אם מי מכם מגיע לתפוח הגדול (מי יודע, אולי הם גם ייצאו למסע הופעות בעולם) שווה מאד לראות את המחזמר Moving Out המחזמר מבוסס על השירים של בילי ג'ואל ומדבר על התקופה של מלחמת ויאטנם ואחרי המלחמה. בתור עם שנמצא כל הזמן לפני/אחרי ותוך כדי מלחמות, אני חושבת שכל אחד ימצא את עצמו שם. מה גם שהמשחק מדהים, הזמרים משובחים והמוזיקה... אחחח המוזיקה... (כל זה מפי מישהי שלא ממש סובלת מחזות זמר)

אייבורי

New member
דווקא חשבתי שאני מזקיר את

הזקנים של החבובות (waldorf & statler) kermit: it's the muppet show with our very special guest star, ... females: it's time to play the music it's time to light the lights it's time to meet the muppets on the muppet show tonight. males: it's time to put on makeup it's time to dress up right it's time to raise the curtain on the muppet show tonight. waldorf: why do we always come here statler: i guess we'll never know waldorf: it's like a kind of torture both: to have to watch the show

סיפור אמיתי ומרגש !!!!

לפני 3 חודשים הכרתי בחורה צעירה ומתוקה והתחברנו לקשר מיוחד ונפשי עמוק עם הזמן ... והרגשתי שהיא כמו אחות קטנה , אך מצידה הרגשתי שזה יותר ... היא הרעיפה עליי ועדיין .. המון מתנות ואהבה וחיבוקים וזה עשה לי טוב כלכך . היא הביכה אותי בנשיקות על שפתיי ועדיין ראיתי זאת כמחווה של אהבה ולא יותר .(תמימה שכמותי) עם הזמן הנשיקות שלה החלו לרגש אותי ולצמרר את גופי וחלמתי שזה ימשיך ל.... אך לא העזתי לחשוב ומהר הסטתי את מחשבתי לכיוון אחר כשבראשי מילת מנטרה - אחותי אחותי אחותי ולא יותר !! .. בסוף אמרתי לה : תשמעי , יש לי סוד ובקרוב אספר לך , אך היא לא הרפתה והתחננה שאגלה לה מה סודי . לקח לי זמן עד שחשפתי אותו בפניה . וחששתי שהיא תתרחק ממני ברגע שתשמע שיש לי משיכה לנשים , אבל הייתי חייבת זאת לעצמי לגלות לה . גם כדי לבדוק מהות הקשר , ואם היא תקבל אותי גם אחרי מה ששמעה . ..... היא הבינה וקיבלה ורצתה להמשיך בקשר כרגיל ואני הרגשתי הקלה עצומה !!!! בילינו יחד כמה ימים , והקשר התהדק , הנשיקות נהיו צמודות יותר החיבוקים חזקים יותר , והקנאה שלי כלפיה הולכת ומתעצמת , אני התחלתי להרגיש פחד לאבד אותה .. רוצה שהיא תיהיה רק שלי !! ..... ואז באחד הימים , עשיתי לה מסאז" מפנק בכל הגוף ,נהניתי כלכך לענג אותה ולשמוע את קולה נאנח מהמגע שלי , בסוף כשנחתי לצידה היא הסתובבה על הגב ולקחה את ידי והניחה על שדיה חברים יקרים , הלב שלי החל לפעום במהירות אדירה , לחשתי לה : את בטוחה ? והיא ענתה לי : כן אני רוצה שתעשי בי מה שאת רוצה !! הייתי משותקת (מה שלא מאפיין אותי כי עם גברים אני דיי סוערת) אבל זה משהו חדש וגם לא צפוי כי היא הפתיעה אותי וגרוני התייבש מהתרגשות !! ליטפתי את שדיה בעדינות , לא מאמינה והמומה ממה שקורה לי . בקושי הצלחתי לנשום !!! שעות אותו יום נגענו אחת בשניה , ולאט לאט השתחררתי והרגשתי נוח לטפס מעליה ולטעום מגופה הרך הנעים , אפילו עכשיו כשאני מספרת לכם קשה לי להאמין שכל זה באמת קרה לי !! עד לא מזמן סבלתי כאב לב מבחורה שדחתה אותי כשאמרה שאין סיכוי שהיא תימשך איי פעם לנשים . אני והבחורה החדשה שלי לא הפסקנו לענג אחת את השנייה כל היום ובסוף כשנרגענו שאלתי אותה : אם כל זה קרה כדי לרצות אותי או שהיא גם נהנתה , אז היא אמרה שבחיים לא חשבה שזה יקרה לה ושזה אף פעם לא קרה לה עם אף אחת ושתמיד התעניינה בגברים בלבד , וכניראה הערתי בה משהו וגרמתי לה פתאום למשיכה עם כל הליטופים והמגע שלי ... זה מדהים שהצלחתי לגרום לסטרייטית להימשך אליי !! ... אני בעננים.. אני מאושרת כלכך
אני עם חיוך מרוח כל היום
תודה על ההקשבה

תתחדשי..

אבל למה ככה על פינת התרבות של אייב? לא מגיעה לך הודעה משל עצמך? נהדר לשמוע. מאחלת לך עוד המווון הגשמת חלומות

אוי מצטערת אם זה לא במקום הנכון

מקווה שזה לא מפריע לפינה , חשבתי שזה מתאים כי זה סיפור ... תודה פומלית
ומזל טוב על הצבע החדש

אייבורי

New member
אמנם לא הכי מתאים לפינה שלי

אבל שמייח בשבילך חמודה מקווה שיאריכו ימיכן יחדיו ותשתפי אותנו בהתפתחות הקשר. או שמא בהתהדקות הקשר (תרתי משמע)

אייבורי ../images/Emo23.gifעכשיו שנירגעתי ......

נוגעת בנושא שהעלית .... בדידות פעם חייתי עם מישהו... וחשתי בדידות איומה שזה הכי נורא להרגיש . היום אני לבד וטוב לי (טוב כבר לא ממש לבד
) אבל מתוך הלבד צומחים דברים ניפלאים , לומדים להכיר את עצמינו להיות עם החבר\ה הכי טוב שלנו וזה אנחנו , רק אנחנו מכירים ויודעים מה אנחנו אוהבים . לפנק עצמינו לבד לא מזיק
לקנות לנו משהו נחמד , לאכול , להתקלח , לישון , כל אלו פינוקים שכייף לפעמים לעשות לבד . כמו בשיר : ורק אני ואנוכי נורמאלי מכולם אני לוקח את עצמי בדרך אל הים ....
אולי טעיתי במילים אבל העיקרון מובן
פעם פחדתי מבדידות והיום כבר לא כי אני תמיד יודעת איך להעסיק את עצמי ולפעמים יש כלכך הרבה דברים כייפים לעשות שנדמה שאין מספיק זמן וצריך 48 שעות ביממה
חברים תמיד יש וטלפון אחד ואני כבר שם או שהם פה , אז אני לא מעיקה על עצמי במחשבות על בדידות כמו בעבר . לומדים להנות בכל מצב ולהפיק ממנו את הטוב ביותר עבורי

Z o d i a c

New member
מתוקה שלי,

אתה כל כך מקסימה ותמימה שזה מרגש אותי כל פעם מחדש!

התרבות? מי מתרבה כאן?

צוחקת.. צוחקת. היום כבר ברור לי שלא אמכור את נשמתי עבור שום דבר, לא מפחדת להיות לבד, מעדיפה להיות לבד אבל להיות עם עצמי ולא להיות בין מיליון אנשים ולהיות לבד. זה פרי של תהליך ארוך, אבל ככל שהתקרבתי לעצמי, למדתי להכיר את האני האמיתית, אני פחות פוחדת להיות לבד. להפך, לפעמים אני מעדיפה את זה. גם אם זה אומר שלא יהיה לי עם מי לישון בלילה, תמיד יש לי אותי. אני מדה לקופידון שהביא לי את האיש שמחבק אותי בלילות, אבל היום אני יודעת שאם (חס וחסה) תיגמר לנו האהבה הזו, אעדיף להיות לבד ולא להישאר בתוך הקשר רק כדי שיהיה משהו לימלא לי את החיים.

Z o d i a c

New member
מסכים עם פומלית,

לבד זה לא האידיאל, לא אוהב להיות לבד. מכאן ועד להתפשר על משהו שיהיה שם רק כדי שלא ארגיש בודד ישנה תהום עמוקה. לא מתפשר. מעדיף לישון כפיות עם הכדור פרווה מאשר לקום בבוקר עם אדם שליבי אינו שלם עם נוכחותו.

למעלה