פינת התרבות

אייבורי

New member
פינת התרבות

(זוד לפני שאתחיל אשמח לדעת האם יש אפשרות לתת לפינה מקום קבוע\קישור) שלום לכל האדונים והשפחות וגם לונילים הסקרנים ושאר הירקות פינת התרבות שלנו, החלטתי לפתוח דווקא בהמלצה למסעדה נפלאה מסעדה הודית בלב רמלה (כן יש עיר כזו) המסעדה נמצאת ברחוב הרצל (הרחוב הראשי של רמלה) ונקראת מהרג'ה (למיטב זכרוני) נמצאת ליד הכניסה לשוק המסעדה צמחונית (אין בשר צר לי, אך רמז דק, בהודו לא ממש אוכלים פרות) נפלאה, יש שם אורז מדהים (ואני שונא אורז, איכס איכס איכס) ומנה נפלאה של פנה פנייר (תרד + גבינה) מומלץ מומלץ מומלץ (דר"א גם די זולה ככה שמרוויחים פעמיים)

אם כבר מדברים על אוכל

אני לא אמליץ לכם על מסעדות בניו יורק - אבל קחו מתכון חבל"ז: מטגנים שני בצלים גדולים במעט שמן זית, מוסיפים תבלינים (פלפלים למיניהם, מלח) כן, כן.. בשלב טיגון הבצל. מוסיפים לעסק שום (אני לא כותבת כמה- כל אחד עפ"י טעמו ועפ"י כמות האנשים שהוא הולך לנשק) כשהבצל כולו שקוף ורך, מוסיפים חצי ק"ג בשר טחון (אפשר בשר עוף, בקר או מה שתרצו) ומבשלים עם הבצל עד שכל הבשר נהיה פירורים כאלה והריח נפלא. עכשיו, הולכים לפריזר מוציאים שקית של שעועית ירוקה, וככה כמו שהיא קפואה מוסיפים אותה לסיר, כמו שהיא בלי להפשיר. מוסיפים גם קופסה של עגבניות מרוסקות (או אם יש לבם חשק לקצוץ עגבניות טריות.. אחלה) עכשיו אפשר לטעום ולהוסיף קצת חריף, או תבלין שאוהבים, ולתת לזה להתבשל על אש קטנה עוד כחצי שעה .. זה טעיםםםםם. אפשר לאכול עם פירה או אורז

thebee

New member
קניתי!

נשמע יאמי

cruise

New member
בעייה עם המתכון

פעלתי לפי כל ההוראות טיגנתי שני בצלים, אחרי שעה שהם לא נהיו שקופים בכלל, התחלתי לבדוק בספרות המקצועית, והחלטתי שכנרה עדיף לקצוץ אותם. התחלתי שוב, לקחתי שני בצלים גדולים (וזהו, אין יותר) וקצצתי, טיגנתי בשמן זית, הוספתי 4 ראשי שום, מקולפים כמובן, תבלינים כיד הסאב, את הבשר הטחון הוספתי בעדינות, כדי שלא יתפורר לפני השלב המתואר כאן, והמשכתי לטגן ולערבב, ואכן תוך כרבע שעה הבשר הפך פירורים והריח - חבל"ז. ניגשתי לפריזר, וניסיתי להוציא שקית של שעועית ירוקה. ניסיתי מקדימה, מאחורה, עם פטיש, עם סכין, נאדה. לא הצלחתי. פומלית, איך את עושה לי דבר כזה? אני עובד לפי המתכון, לאט לאט, ובסוף לא מצליח להוציא את השעועית מהפריזר. אחרי שעתיים של מאבקים זוגתי באה לבדוק על מה המהומה, והסבירה לי שאי אפשר להוציא מהפריזר הזה שעועית ירוקה קפואה, כי אין. התעלפתי. אחרי שהתעוררתי, שפכתי עגבניות מרוסקות על הבשר, הרתחתי ספגטי ואכלתי לתיאבון. אבל החשבון עוד פתוח פומלית, את חייבת לי שעועית.

אייבורי

New member
צוחקקקקקקקק צוחקקקקקקקקקקק

קרוז אתה,אתה אשם שאני פה מחזיק את הבטן וצוחקקקקקקקקק

שום בעיה.. זה רק שאתה מפונק../images/Emo70.gif

באיזה בית אין שעועית ירוקה? (או לפחות צהובה.. ) הצחקת אותי על הבוקר.. וזו מצווה שווה.

ועכשיו ברשותכם לתרבות אחרת ...

מבקשת עזרה מתוך המגירה שבארוני החשוך , אני מאד רוצה סרטים בתחום שליטה , ולא קשים מידיי למתחילה כמוני
לפני שאתם מתחילים ברשימות ארוכות של סרטים מומלצים ,תנו לי רעיון בכלל איך להגיע אליהם כי אני מתביישת להיכנס לחנות סקס ולקנות סרטים כלשכן סרטים בסגנון שליטה. יש פה מישו לשעת לילה ? כי החפרפרת הוציאה את אפה המרחרח והסקרן

Z o d i a c

New member
מקום קבוע בהחלט אפשר!

קישור שלה תוכל למצוא בדף הראשי של הפורום. בדוק מסרים.

תודה זודיאק ../images/Emo140.gif

תכוונתי לסרטי וידאו עתיקים שרואים בטיוי ושהמסך הגדול קרוב יותר למיטה , אם אתה מבין למה תכוונתי
מה לעשות בנתים זה מה שיש עד שהחפרפרת תצא ממאורתה

למעלה