פינת "השמנה היפה"

פנומן 72

New member
הבנתי שבאנגליה מחפשים אותה בנרות

וכמה חובבי בעלי חיים הבטיחו שהם כבר יטפלו בה. מי ייתן

מסתבר

שגם באנגליה הנאורה לא חסרים חולי נפש ושונאי חיות סדיסטיים. אבל ההבדל בינינו לבינם, שאצלם מתעללים בבעילי חיים מקבלים מאסר בפועל, וכאן אפילו לא טורחים לעצור אותם

בוודאי שיש

אבל את ההשראה לשם של הפינה הזאת לקחתי מפורום "שמנות ויפות".

נו בגלל יציאות כמו שלךְ נחסמתי

בפורום 'שמנות ויפות'. יש שם איזה קטע כזה של בחורות אוביס לגמרי ששוקלות בערך פי 3 ממה שרצוי וחושבות שהן ממש יפות. אוטו סוגסטיה זה עוד בסדר איכשהו, אבל הן אשכרה נעלבות כשהרופא אומר להן שהן צריכות לרדת במשקל כי ההשמנה הזאת מסוכנת. משהו מדהים. ואני כבר לא מדברת על זה שאין מצב שבחורה ששוקלת פחות ממאה קילו תהיה יפה בעיניהן ועל זה שהן מלכלכות ומשתלחות בגסות בנשים רזות, אבל להן כמובן שאסור להגיד מילה. פורום הזוי לגמרי, רק חבל לי על הבחורות הצעירות ששם, שעוד יש להן סיכוי לרדת במשקל אבל הפורום הזה מרעיל אותן בעיוותים.

זיקן

New member
מנהל
אפשר לדעת מה יש לך נגד שמנות?

רק שתדעי אני לא שמן אני דווקא רזה ושוקל בסך הכל 74 ק"ג אבל אני לא סובל שצוחקים על אנשים. אני עצמי בנוסף לכל לקוי שמיעה וזה מזלי הגדול שאני לא צריך לשמוע את השטויות שלך.

אין לי כלום נגד שמנות, חברה הכי טובה שלי שמנה

יש לי הרבה נגד טיפשות, וגם כן נגד כאלו שחושבות שלהגיד על כל רזה שהיא חולה, אנורקסית ומכוערת זה בסדר, אבל להן אסור להגיד מילה. ואם אתה לא רוצה לקרוא את השטויות שלי אל תפתח הודעות שלי. נורא פשוט. לקרוא, להגיב ולהתלונן שזה 'שטויות', זה ממש, אבל ממש ממש, פאתטי.

פנומן 72

New member
פורום שמנות ויפות כמו פורום פמיניזם

הם פורומים מסוכנים כי הם סוג של גטאות בתוך פורטל פופולרי והיות וכל אי הסכמה מתבטאת בחסימה נוצר תחושה אצל המשתתפים כי כל הדברים הנאמרים שם הם מקובלים (ברור, אחרי שחוסמים 99% מהגולשים), וכך בחורה שהיא סוג של טנק באה לספר על הצרות שלה אז במקום לזעזע אותה היא מקבלת חיבוק חם ומפרגן מספרים לה שהכל בסדר ואז היא הולכת למקרר ומפנקת את עצמה ב-1.8 ליטר גלידת שמנת ... עצוב מאוד.

למעלה