פינת השבוע.

Davidson

New member
פינת השבוע.

. פעם הבאה, אליס אין צ'יינס (אני בוחר, מצטער
). Pink Floyd - Dark Side Of The Moon
מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ציון מ1 עד 5 לאלבום? בונוס: נכון שהטיפה מה-זה מגניבה?

Dharmashetra

New member
מה, רק שאלת בונוס אחת?

דעתי על האלבום: אלבום ענק. אחת התשובות העיקריות לשאלה "למה פינק פלויד נחשבים כל כך גדולים?" The Great Gig In The Sky היא בעיני היצירה הלועזית הכי טובה שעוסקת במוות. כל שיר או קטע באלבום פשוט מצויין. מה הייתה אוירת יצירת האלבום ואיך הוא תרם? שנות ה70 המוקדמות, פינק פלויד אחרי החלפת סולן משחררים את האלבום שיגרום להם להיזכר לדורות. אני חושב שכשמדברים על השפעה של פינק פלויד הכוונה לאלבום הזה. יש לי את האלבום מקורי אבל אין לי סיפור מיוחד. ציון: 5 תשובת בונוס: אחת העטיפות הטובות.

dirty boots

New member
צא מהכתה ../images/Emo3.gif

[מה זה, אין בונוסים פסיכוטיים? אני יושב איתך לשיחה דחופה כשאתה מתחבר
.] מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) אלבום טוב, סה"כ. אני לא מהמתלהבים הגדולים כבר המון זמן [אם לוקחים בחשבון שלא שמעתי אותו די הרבה זמן, וברגעים אלה אני שומע אותו שוב], ואני לא ממש מבין מה אנשים כ-ל כ-ך אוהבים אותו. ברור שיש פה נסיוניות מוזיקלית טובה למדי, ושחבורת האנשים המוכשרת הזאת [כן, אני חושב שהם מוכשרים ושהם להקה טובה, אם לענות על דיון ההייפ שהיה פה] עשתה פה דיסק טוב, אבל כל הרעשים האלה, הקולות, משהו לא מתחבר לי כמו שהייתי רוצה. [למרות שאני חושב ששווה לחיות בשביל 7 הדקות של Time (כולל קולות השעון ההזויים) וEclipse]. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? על זה, המבינים האמיתיים יענו
טוב נו, ננסה בכל זה. לדעתי, האלבום השפיע מעל ומעבר על הרבה להקות, בלי שחברי הלהקה בכלל ידעו מה הוא יעשה. אבל כנראה שבאמת הם הצליחו, ובגדול. האם יש לך את האלבום (מקורי)? לא, צרוב
יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ראו תשובה קודמת. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 3.5, נניח. בונוס: נכון שהטיפה מה-זה מגניבה? עטיפה ממש מכוערת, לא יודע מה מוצאים בה, האמת [ואני ממש אוהב את העטיפה של Wish You Were Here, Animals, Ummagumma, Meddle, וThe Piper At The Gates Of Dawn.]

wish i was here

New member
יש! יש!

תמיד רציתי להביע את דעתי לגבי האלבום הענק הזה! דעתי על האלבום היא שפה יש סימול ברור לסוף מסע החיפוש המוזיקלי של הפלויד אחרי צליל משלהם,אנחנו מתקדמים וזהו!.האלבום כולו בא לתאר את החיים בחברה המודרנית,ובמהלך האלבום נשמעים לחישות וקולות שונים,הם בעצם "הצד האפל" של האלבום.האלבום מבחינה מוזיקלית מספק ריפים מפורסמים ומהנים כמו זה של מאני,ומצד שני התנסויות מוזיקליות מעניינות כמו any color you like.בקיצור האלבום הזה לדעתי הוא אחת מפסגות היצירה ברוק,אין ספר שעוד הרבה שנים יהיו לו בפסגת האלבומים המובילים בתולדות הרוק. יש לי את האלבום+dvd ציון:5 או אפילו 6

wish i was here

New member
ובדיוק בגלל זה

הדעה שלך לא נחשבת.....מה זה לבקר אלבום מבלי להקשיב לכולו?

Sum41xGiRL

New member
אה, כיאלו אם אני שומע אותו בקטיעות

זה לא נחשב? שמע, לא אמרתי שלא שמעתי את כולו בכלל. התכוונתי שלא יכולתי אותו ברצף כיצירה אחת, הייתי צריך לעשות הפסקות ולשטוף את אוזניי במשהו פחות יאפי כמו CRASS(חח, קראס)

exterior

New member
המוסיקה של פלויד לא יאפית, למרות

שהיא פלצנית ויומרנית ומשעממת (שימו לב: לעניות דעתי בלבד, בלי התקפות בקשה). ע"מ שתהיה יאפית, היא צריכה להיות קצת יותר משלהבת ופחות מרדימה, כיוון ואפילו מוסיקה של יאפים היא "תוססת" יחסית, מה שלא ניתן לומר על פלויד.

exterior

New member
ובלי קשר...

לדעתי, המוסיקה של קראס לא משהו בכלל. אני יותר אוהבת את הליריקה מאשר הלחנים. כלהקה אנרכיסטית יש הרבה יותר טובות מבחינה מוסיקלית, אולם המילים ס-ו-ף!

itoosh2

New member
שמע אחי...

אין לי בעיה שאתה אומר מה דעתך על פינק פלויד... גם אני לא מהלל אותם יותר מדי... אבל במקום להגיד עליהם דברים כעובדות ואז בתוך סוגריים לכתוב שזה רק דעתך פשוט תכתוב "ולפי דעתי הם בכלל..." זה הרבה יותר נחמד... בתודה האגודה לנחמדות על להקות שונות בפורומים של תפוז (הכניסה למשועממים בלבד)

itoosh2

New member
ממש ממש לא...

כאילו ברור שזה דעה... אבל הוא אומר את זה בתור שזה כאילו "מי ששומע פינק פלויד הוא סתם דפוק בלי טעם ומשעמם לו" וזה כבר טיפה יותר מדעה של מה אתה חושב על המוזיקה...

exterior

New member
לא. זה מה שאתה מסיק מהטקסט,

(מה שנקרא הנחות/הסקות inferenses)/ האופן בו אתה מבין את הטקסט מעיד על תפיסת העולם שלך, מחשבותיך שלך, מה שנמצא בתוך הזיכרון שלך ltm. אני לא רשמתי (וגם לא התכוונתי) למה שרשמת בציטוט, אך בכ"ז אתה הסקת אותו מהטקסט.... (הידע על הנ"ל נכתב בהשראת הקורס פסיכולוגיה קוגניטיבית)

itoosh2

New member
מצטער... את...

ולא באתי להתחיל וויכוח... רק בקשה שאני אשמח אם תקבלי אותה...

slallum

New member
=]

מה דעתך על האלבום? משום מה אני לא חושב שהוא מצויין כמו שכולם חושבים.. הוא אמנם אלבום טוב מאוד, אבל לא עשה לי הרגשה של "וואו, איזה גאונים הם
" כמו שהיה לי מ-Wish You Were Here שלהם. השירים שהכי אהבתי משם זה Time ו-Money
מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? סמים, נו מה
האם יש לך את האלבום (מקורי)? אכן =] יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? לא שאני זוכר
ציון מ1 עד 5 לאלבום? 3.5 או 4 =] בונוס: נכון שהטיפה מה-זה מגניבה? חמודה ביותר

The West Star

New member
אוקיי

אחד מהאלבומים האהובים עלי [עד לא מזמן, כשגיליתי את יס] האלבום, הוא לדעתי אבן דרך לכל סוג של רוק ומתקדם בכלל, הוא אחד מיסודות הרוק והפסיכדליה החשובים של המאה. הוא השפיע כמובן הרבה מאד, ואני מניח שאפשר לראות את זה בכל מני להקות ואמנים כמו פרוקיופיין טרי והרבה להקות רוק מתדם ואפילו מטאל וכד' [כמו שדרים ת'יאטר עשו לו קאבר בהופעה]. האווירה היא פוסט-פסיכדלית. אחרי אלבומים קודמים שהם לא הכי טובים ובהם גם יש אווירה פפסיכדלית מאד, הפלוידים הצליחו לפרוץ את גבול הקטעים שחוזרים על עצמם, והוציאו יצירת מופת כמעט פסיכדלית. יש לי את האלבום המקורי. כבר שחוק מרוב שמיעה. שאלתי את ההורים שלי מי אלו פינק פלויד. הם אמרו לי שזו להקה, ואז ככה, ליומהולדת 12 [היום אני בן15] קיבלתי אלבום שחור עם משולש. ואני? ציפיתי לאיזה ספר "מבוכים ודרקונים" או משהו של פוקימון [לא זכר מה אהבתי אז] כלכך שנאתי את האלבום הזה, פשוט שנאתי אותו!! ומאז לא שמעתי אותו. שמעתי אותו מדי פעם, אבל לא בהנאה מרובה. אחרי איזה חצישנה, ההורים שלי שמו את האלבום במערכת. לא התייחסתי אליו ממש עד ששמעתי איזה שיר [TIME] ומאז שמעתי את האלבום בערך שנתיים בלי להפסיק, מגלה כל פעם פנינה חדשה בכל שמיעה. ציון מ1-5? 100.

למעלה