פינת השבוע

פינת השבוע

שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: התמכרות השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: מקום השבוע: שוקולד השבוע: צבע השבוע: ציפור השבוע: איש\ת השבוע: אייקון השבוע: מקצוע השבוע: יום השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
אני קופיקו לא צ'יפופו החיקוי העלוב....ניצ../images/Emo11.gif

שירי השבוע של פרל:Given To Fly שירי השבוע בכללי:Hollow-Pntera Dea Pecuniae-Pain Of Salvation Back To Black-Amy Winehouse אלבום השבוע של פרל ג'אם:יילד אלבום השבוע בכללי:Be-Pain Of Salvation אמן השבוע:פיין אוף סלביישן ופנתרה..(בעיקר מה שאסף ניגן) ספר השבוע:אין לי זמן התמכרות השבוע:קולה.. הזירו החדש הזה...חחחח ציטוט השבוע: הודיה חברתי שרה לי שיר:"לדוד משה היתה חווה איה איה או. ובחווה היתה אביה איה איה או. ו"איזה זונה" פה, ו"איזה זונה" שם."איזה זונה" "איזה זונה" כל הזמן. לדוד משה היתה חווה איה איה אוD:" זה ממש משעשע בזמנו סרט השבוע:-- סדרת השבוע:CSI מיאמי בשבת(וואי איזה פרק גרוע) וסקס והעיר הגדולה... [אני כבר לא מחשיבה את מופע שנות ה-70..חחח] פרי השבוע:תפוח מקום השבוע:בית ספר?.... שוקולד השבוע:השוקולד דפים הזה שאמא תמיד מביאה מחו"ל והוא בטעם תפוז.. גרוע לגמרי.. כמעט נחנקתי.. צבע השבוע:אדום ציפור השבוע:עורב! היום גיליתי שהמנהל שלנו הוא עורב! איש\ת השבוע:המורה לפיזיקה(מסכנה צרחתי עליה במבחן כי הייתי ממורמרת) וכמובן אסף-שהיה ממש נחמד לפגוש מכר ותיקP: אייקון השבוע:
-נזכרתי בתמונה שלי עם השלד של היסודי...חחח מקצוע השבוע:מתמטיקה ופיזיכיף יום השבוע:שבת ציטוט השבוע:שוב או שאני הוזה? תמונת השבוע:חברה שלי כתבה לי על הרגל בערבית עם לורד ועשתה טעות.. כדי לתקן היא נאלצה להשתמש בטיפקס!!

שונאת ביולוגיה! מקצוע מיותר!../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל: Porch-התמכרתי קשות.. שירי השבוע בכללי: כריס קורנל בקאוור לתודה לך של זפלין
אלבום השבוע של פרל ג'אם: Vs אלבום השבוע בכללי: King For A Day של פיית' נו מור, ועוד..של באקלי,זפלין,אליס וכו'. אמן השבוע:פיית' נו מור
ספר השבוע: |
התמכרות השבוע: הממ..אין? ציטוט השבוע: המורה לביולוגיה! יצאתי לקנח אף ואז חזרתי (אחרי רבע שעה
)והיא אמרה לי ככה:"לקנח אף..רבע שעה! אבל לא נורא,מה זה רבע שעה לעומת כל השיעורים שהחסרת...! חצי מהשיעורים לא היית בכלל! אז מה זה רבע שעה???.אבל אל תדאגי,הכל יתנקם בך בציון.הכל יתנקם בך חזרה." תוך כדי שאני מנסה לקטוע אותה ולהסביר לה שוויטלי,המנקה הרוסי שלנו,החליט לבקר בכל השירותים!(מה שלא נכון,אבל היא לא צריכה לדעת) ומחר אספת הורים ואני מתה><" סרט השבוע: לא ראיתי
סדרת השבוע: גם לא
פרי השבוע: בננה,הפרי הזה הוא הבידור היומי שלי! מקום השבוע: עזריאלי וסנטר. שוקולד השבוע: בלאט! איכס! צבע השבוע: ירוק.וכתום. בגלל המוהיקן שראיתי בצבעים האלו. ציפור השבוע:פשוש עולה! פשוש עולה!!(בליכניקים טיפשים
) איש\ת השבוע:
אייקון השבוע: |כאבראש| מקצוע השבוע:הכל רק לא ביולוגיה!! יום השבוע: ראשון,יום כיפי כל כך! ציטוט השבוע:אופסי
תמונת השבוע: נינט הזונה צבעה לסגול!! וזה היה התכנון שלי! והנה הוכחה שאני לפניה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

שירי השבוע של פרל: Porch-התמכרתי קשות.. שירי השבוע בכללי: כריס קורנל בקאוור לתודה לך של זפלין
אלבום השבוע של פרל ג'אם: Vs אלבום השבוע בכללי: King For A Day של פיית' נו מור, ועוד..של באקלי,זפלין,אליס וכו'. אמן השבוע:פיית' נו מור
ספר השבוע: |
התמכרות השבוע: הממ..אין? ציטוט השבוע: המורה לביולוגיה! יצאתי לקנח אף ואז חזרתי (אחרי רבע שעה
)והיא אמרה לי ככה:"לקנח אף..רבע שעה! אבל לא נורא,מה זה רבע שעה לעומת כל השיעורים שהחסרת...! חצי מהשיעורים לא היית בכלל! אז מה זה רבע שעה???.אבל אל תדאגי,הכל יתנקם בך בציון.הכל יתנקם בך חזרה." תוך כדי שאני מנסה לקטוע אותה ולהסביר לה שוויטלי,המנקה הרוסי שלנו,החליט לבקר בכל השירותים!(מה שלא נכון,אבל היא לא צריכה לדעת) ומחר אספת הורים ואני מתה><" סרט השבוע: לא ראיתי
סדרת השבוע: גם לא
פרי השבוע: בננה,הפרי הזה הוא הבידור היומי שלי! מקום השבוע: עזריאלי וסנטר. שוקולד השבוע: בלאט! איכס! צבע השבוע: ירוק.וכתום. בגלל המוהיקן שראיתי בצבעים האלו. ציפור השבוע:פשוש עולה! פשוש עולה!!(בליכניקים טיפשים
) איש\ת השבוע:
אייקון השבוע: |כאבראש| מקצוע השבוע:הכל רק לא ביולוגיה!! יום השבוע: ראשון,יום כיפי כל כך! ציטוט השבוע:אופסי
תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Anuerysm

New member

שירי השבוע של פרל: לא יודע שירי השבוע בכללי: לא יודע אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא יודע אלבום השבוע בכללי: אהה לא יודע אמן השבוע: רורי גאלגר ספר השבוע: הקומדיה האלוהית התמכרות השבוע: סמים, הימורים ציטוט השבוע: "לא יודע" סרט השבוע: קאנדאן, זה ייגמר בדם, צבע הכסף סדרת השבוע: לא יודע פרי השבוע: בננה מקום השבוע: אולם "כתר הרימון" (כן קרני אני עובד באותו מקום עם יאיר ורד) שוקולד השבוע: לבן צבע השבוע: צבע הכסף (גדול אה?) ציפור השבוע: זמיר איש\ת השבוע: אני אייקון השבוע: לא יודע מקצוע השבוע: רופא יום השבוע: שני ציטוט השבוע: עשית כבר אחד ואמרתי שאנלא יודע תמונת השבוע: אין תמונה כזאת

nothingman1

New member
שינת הפבוע

שירי השבוע של פרל: Sometimes, Indifference שירי השבוע בכללי: זה בא בדיסקים... אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע בכללי:Pain of salvation- Be, Meshuggah- Chaosphere, Distorted- Memorial, Arch enemy- Rise of the tyrant אמן השבוע:דניאל גילדנלאו/ת'ומאס האק ספר השבוע: אין התמכרות השבוע: לדעתי אין ציטוט השבוע: "זו חברה של החייל שמת" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: ארץ נהדרת פרי השבוע: בננה מקום השבוע: המיטה שלי שוקולד השבוע: חטיף Corny צבע השבוע: ירוק ציפור השבוע: לא זוכר את השם שלה איש\ת השבוע: הבוגד אייקון השבוע:
מקצוע השבוע: לא ממש למדתי משהו השבוע יום השבוע: שבת ציטוט השבוע: היה כבר תמונת השבוע:

The FCRZ

New member
שמוליקיפוד

שירי השבוע של פרל: Porch
, Animle, Brother שירי השבוע בכללי: Queen - Killer Queen, Somebody To Love, Save Me Pink Floyd - Time, Brain Damage, Eclipse Guns N'Roses - 14 Years, November Rain Eric Clapton - Layla אלבום השבוע של פרל ג'אם: Lost Dogs אלבום השבוע בכללי: Pink Floyd - Dark side of the Moon, Queen - Greatest Hits, They Might Be Giants - The Else, Guns - Use Your Illusion אמן השבוע: פינק פלויד, קווין, בליינד פיית' ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה התמכרות השבוע: מילקי וקבוקים ציטוט השבוע: בשיעור תנך... "רחב איש זונה איש זונה!" סרט השבוע: To Kill A Mockingbird סדרת השבוע: סאותפארק פרי השבוע: שזיף מקום השבוע: מדיסון סקוור גרדן - הייתי בפדרר מול סמפרס!! שוקולד השבוע: של עלית! צבע השבוע: צהוב ציפור השבוע: בולבול איש\ת השבוע: אייקון השבוע:
מקצוע השבוע: אפסנאי יום השבוע: ראשון - דרבי!!! ציטוט השבוע: למעלה.. תמונת השבוע: כמו חלום! משחק ענק - בפתיחה היה אפילו את רוב even flow

The FCRZ

New member
שיט לא בסוף לא הלכתי הכל נמכר!! וכ"כ רציתי

ואנחנו כבר תכננו הכל מישהו אפילו יכל להשיג לנו כרטיסים בזול אבל לא יצא בסוף... לפחות הלכתי לשלום חנוך בשבת

למעלה