פינת השבוע

פינת השבוע

שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: פסקול השבוע: אמן השבוע: ספר השבוע: ספ הלימודים של השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: ירק השבוע: חלב השבוע (מוקה, בננה, שוקו,רגיל): שוקולד השבוע: צבע השבוע: יום השבוע: בית ספר השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב:)

hitchhiker218

New member
משחוף

שירי השבוע של פרל:Nothing As It Seems שירי השבוע בכללי:אני אפרט באלבומים אלבום השבוע של פרל ג'אם:בינאורל אלבום השבוע בכללי: השניים החדשים שלי: King For A Day Fool For A Life Time-Faith No More El Norra Alila-Orphaned Land וישנים: Black Album-Metallica Led Zeppelin I (ועוד כמה שהמורה לאנגלית נתנה לי... קרני אתה מוזמן
זה דווקא לא רע בכלל...
) פסקול השבוע: אמן השבוע:אורפנד לנד למרות שלא הייתי בהופעה... ספר השבוע: ספ הלימודים של השבוע: היסטוריה ציטוט השבוע: אסתי:"אבל המורה אנחנו אוהבות אותך!!" המורה לכימיה בתגובה חריפה:"וזה לא הדדי!!" מורה כלה!
סרט השבוע: סדרת השבוע:מופע שנות ה-70, CSI עונה 5 ועוד משהו ששכחתי...:|
פרי השבוע:בננה ירק השבוע:גמבה חלב השבוע (מוקה, בננה, שוקו,רגיל):רגיל שוקולד השבוע: לא אכלית שוקולד צבע השבוע:אפור יום השבוע:שישי בית ספר השבוע:הרא"ה כמובן תמונת השבוע:נוף מדהים מהמלון בהוואי...

brass monkey

New member
נושא

שירי השבוע של פרל: בלאק שירי השבוע בכללי: קריד.... אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: הרבה...קריד, משוגע, אראיאמ... אמן השבוע: רבש"ע, אין אומן גדול ממנו. ספר השבוע: "על גבול שני עולמות" ר' הלל ציטלין ספ הלימודים של השבוע: מסכת נדרים של התלמוד הבבלי ציטוט השבוע: "הדת - שעריה פתוחים לכולם, אבל פניה ייראו רק לבחיריה. היא חותמו של הקדוש ברוך הוא, וחותמו של הקב"ה - אמת. היא קודש קודשים ואיננה כלי שרת לאיזה קודש אחר(כמו 'רומנטיות', 'לאומיות', 'סנטימנטליות'). מי שהדת היא כלי-שרת בעיניו, הרי זה פוגם בקדושתה, מחשיך זוהרה, מטמאה במחשבה זרה. עני זה מדבר על הדת, ואיננו יודע כי כבר חמקה -עברה ממנו" ר' הלל ציטלין מסביר על הסוגים השונים של האנשים המנסים להסביר את המדע על הדת, ומדוע רובם אינם כשרים לכך, ורק חלק מועט כשר. סרט השבוע: לא היה. סדרת השבוע: סימפסון פרי השבוע: אין ירק השבוע: מלפפון. כי אסור למלוח מלפפון בשבת סתם - בגלל סייג מפני כבישה. חלב השבוע (מוקה, בננה, שוקו,רגיל): מוקה, אבל שתיתי שוקו. שוקולד השבוע: אין צבע השבוע: אין יום השבוע: שבת. הרי סופרים כך: "היום יום ראשון בשבת" "שני בשבת" וכו'... בית ספר השבוע: אין תמונת השבוע: השיער שהיה לי על הראש, עם טישו כדי להבין את הכמות... שבוע טוב:) ומבורך!

למעלה