פינת השבוע#%$#@

Man In The Wall

New member
פינת השבוע#%$#@

שירי השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אמן השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: פרח השבוע: עץ השבוע: ספר הלימודים של השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: פוקימון השבוע: דיג'ימון השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב#%@#%^@

Anuerysm

New member
שלום לכולם

שירי השבוע של פרל ג'אם: Glorified G בכללי: Evil Hearted You של היארדבירדז אלבום השבוע של פרל ג'אם: Vs. בכללי: וואלה שום דבר אני מופתע מעצמי אני כבר בקושי שומע מוזיקה חדשה, שמעתי אבל את Meddle של פינק פלויד כמה פעמים אמן השבוע: פינק פלויד נגיד סרט השבוע: לוליטה של קובריק סדרת השבוע: תרגיע ספר השבוע: הקול והזעם של וויליאם פוקנר שסוף סוף סיימתי פרח השבוע: לא יודע עץ השבוע: מאיפה לי ספר הלימודים של השבוע: אין לי כח ספר השבוע: עוד אחד? ציטוט השבוע:אין פוקימון השבוע: סנורלקס דיג'ימון השבוע: לא ראיתי דיג'ימון היו לי כבלים תמונת השבוע: הנה תמונה שלי מהחדר חזרות

nothingman1

New member
הא...

שירי השבוע של פרל ג'אם: Save you בכללי: Guthrie Govan- Erotic cakes Tool- The pot Meshuggah- New Millenium Cyanide Christ Faith no more- Caffeine Strapping young lad- You suck אלבום השבוע של פרל ג'אם: Vitalogy בכללי: Strapping young lad- The new black אמן השבוע: יוסי חממי סרט השבוע: אין סדרת השבוע: CSI שיהיה מאוחר יותר ספר השבוע: אין פרח השבוע: זה לא פרח, זה משמש! עץ השבוע: אשוח ספר הלימודים של השבוע: מתמטיקה של יואל גבע ספר השבוע: ... ציטוט השבוע: "לא היה דואר השבוע, כי לא היה מי שיחלק מכתבים" -"אין דוור (/דבר)!" " מז"א?! זה לא יכול להימשך ככה... צריך למצוא דוור חדש" "אפשר לעשות תחרות- 'הדוור הגדול הבא'" פוקימון השבוע: מיוטו, בגלל המסנג'ר דיג'ימון השבוע: גרורומון מלחמתי, גיליתי עוד מישהו שמעריץ אותו תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
סמור

שירי השבוע של פרל ג'אם: Soon Forget Corduroy בכללי: Be Yourself-Audioslave Ashes to Ashes-Faith No More Surprise! You're Dead!-Faith No More נורא אל נורא-אורפנד לנד(לא היה כח לאנגלית..) ועוד שאין לי כח לפרט ולחפור אלבום השבוע של פרל ג'אם:בינאורל בכללי: Damnation-Opeth The Real Thing-Faith No More אמן השבוע: Faith No More סרט השבוע: רקוואים לחלום סדרת השבוע: סאות'פארק ומופע שנות ה-70 ספר השבוע: התחלתי את "כשניטשה בכה" פרח השבוע: לא יצא לא להתבונן בפרחים
עץ השבוע: אשוח! סתם
ספר הלימודים של השבוע: מתמטיקה... בני גורן חלק ה' ספר השבוע: שוב? ציטוט השבוע: אני ואמא במספרה, הספרית מעבירה לאמא את השיער אחורה: אני:"אמא את ניראת כמו דייויד בואי!!!!!!!!" זה סתם היה משעשע פוקימון השבוע: לא היה דיג'ימון השבוע:שוב החיקוי? תמונת השבוע:ג'ק מלטף את הבאבושקה שבוע טוב#%@#%^@

קריקט

שירי השבוע בכללי: מה לך-שגיב כהן ספלין-מאור כהן אמריקה קרובה-איפה הילד אמן השבוע: מאור כהן סדרת השבוע: הישרדות הישראלית והעונה השישית של שנות השבעים ספר השבוע: הגיבורים שלנו-חיים ולדר פרח השבוע: סביון עץ השבוע: העץ שעליו קרני העיף אותי, וממנו אכלנו עלים ספר הלימודים של השבוע: גנטיקה ציטוט השבוע: "חברה היא כמו קיר-אפשר להזיז אותה" פוקימון השבוע: וולפיקס

Man In The Wall

New member
שאני כותב ספר השבוע,

אני מתכוון לספרים עם עלילה, דמויות והכל. לא לספר לימודים.

פלשמורה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סרט השבוע: "אני אגדה" סדרת השבוע: "אחד נגד 100" פרח השבוע: פטוניה עץ השבוע: אקליפטוס ספר הלימודים של השבוע: "רבייה בטבע: רבייה בצמחים ובבע"ח" ספר השבוע: ארבעה בתים וגעגוע- אשכול נבו ציטוט השבוע: "אם אין לך מה לעשות, אל תעשה את זה פה!" פוקימון השבוע: טוגפי דיג'ימון השבוע: אין לי שמץ.. תמונת השבוע:

(השקעתי הפעם!)

שירי השבוע של פרל ג'אם: Once
בכללי:Give it awey,לקחתי לאחי את הפלאפון והיה את זה ושמעתי על הבוקר,היה כיף
אלבום השבוע של פרל ג'אם:לא שמעתי אלבום שלהם השבוע....
בכללי: CA-RHCP.וסצנות מהזיכרון-DT.וגרייס של באקלי,אוח-מוכשר
.
אמן השבוע: נאאא
סרט השבוע:לא רואה
סדרת השבוע: כנ"ל.
ספר השבוע:התחלתי את 'סלולרי' של סטיבן קינג,איזה תיאורי זוועה
פרח השבוע:הוא->
(מעכשיו שמו בישראל הוא...רעיונות מישהו?)
עץ השבוע: פיטנגו
יש בבית
אהה ופאפיה,גם יש בבית ><
ספר הלימודים של השבוע: הווו יש הרבה
נלך על בקיאות.
ספר השבוע:לא היה כבר
?
ציטוט השבוע: כשאני אזכר...
פוקימון השבוע: פיקאצ'ו, חשמל עושה לי את זה.
דיג'ימון השבוע:
חיקוי,בושו לכם.
תמונת השבוע:
פרדי..........
שבוע טוב#%@#%^@ גם לך^$%%#$@
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Soon Forget

New member
../images/Emo68.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Smile , Bushleaguer, Picture In A Frame בכללי: The Smiths - Girlfriend in a Coma, Janis Joplin-Work Me,Lord , Nick Drake - Northern Sky, Radiohead - I Might Be Wrong, Foo Fighters - Everlong אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין בכללי: גם אין אמן השבוע: ג'ניס ג'ופלין סרט השבוע: טרמינל ו- An Inconvenient Truth סדרת השבוע: שנות השבעים עונה 6! ספר השבוע: צעדים קטנים-לואיס סצ'ר פרח השבוע:
עץ השבוע:
ספר הלימודים של השבוע: "חידת התורשה" ציטוט השבוע: בע פוקימון השבוע: לא זוכרת את השמות למען האמת.. דיג'ימון השבוע: ..ודיג'ימון אף פעם לא סבלתי! תמונת השבוע: לא יודעת אם כבר שמתי אותה פעם. שבוע טוב#%@#%^@

למעלה