פינת השבוע

Fauno

New member
פינת השבוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע בכללי: ירק השבוע: אמן השבוע: פרי השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: תמונת השבוע: שבת מעולה, לכולכם.

דורסבג

New member
אני:)

שירי השבוע של פרל ג'אם: alone שזה נראה לי של אליס אבליש לזה ביצוע עם אדי או משו כזה... אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין משו ספיצפי שירי השבוע בכללי: green day- working class hero אלבום השבוע בכללי: הוטל קליפורניה של האיגלס ואוסף של ריי צ'ארלס שקניתי היום:) ירק השבוע: מי אוכל ירקות בכלל?! אמן השבוע: פרל ג'ם:) פרי השבוע: ענבים סרט השבוע: לא ראיתי ציטוט השבוע: "טחינה גרועים" (עזוב זה מקורס שהייתי בו השבוע...) ספר השבוע: לא קראתי ספרים השבוע תמונת השבוע: אממ

nothingman1

New member
ה- Alone עליו אתה מדבר לא של אליס...

וד"א יש לפרל ג'אם שיר שקוראים לו ככה והוא מעולה

an li shem

New member
בוקר טוב

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי וויטאלוג'י,ג'רמי אלבום השבוע של פרל ג'אם: וויטאלוג'י שירי השבוע בכללי: Jeff Buckley - Hallelujah כנסיית השכל איך זה מרגיש Temple of the Dog - Hunger Strike אביתר בנאי - שמתי לי פודרה אלבום השבוע בכללי: ירק השבוע: עגבנייה ומלפפון, בכוח. אמן השבוע: כנסיית השכל בנצנים :) פרי השבוע: תפוח עץ ירוק וצימוקים סרט השבוע: לא היה אבל היום יהיה מרתון סרטי דיסני הישנים. ציטוט השבוע: "סליחה, בשיר החדש של דנה אינטרנשדלנל היא אורמת יש לי טריפ או טריק קבוע?" ספר השבוע: תמונת השבוע: שבת מעולה, לכולכם

adiinchains

New member
עונה...

שירי השבוע של פרל ג'אם: Betterman , Bushleaguer, כל ההופעה מ pinkpop 92 אלבום השבוע של פרל ג'אם: אנפלגד שירי השבוע בכללי: Chris Cornell - Wave Goodbye Kings of Leon - Slow Night, So Long Kings of Leon - Day Old Bluse Geva Alon - Relaxation English Beat - Save It For Later אלבום השבוע בכללי: ירק השבוע: אמן השבוע: פרל ג'אם פרי השבוע: סרט השבוע: Deam with the Fishes, Chasing Amy ציטוט השבוע: ספר השבוע: תמונת השבוע:

למעלה