פינת השבוע

r o i 1 9

New member
פינת השבוע

זה נדב, אין לי כוח להחליף שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ירק השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: תמונת השבוע: שמחת השבוע:

דורסבג

New member
יאללה אני אענה:)

שירי השבוע של פרל: אממ נלך על better man שירי השבוע בכללי: וואלה יש כמה אלבום השבוע של פרל: אין משו ספיצפי אלבום השבוע בכללי: כנ"ל אמן השבוע: כריס דוגרטי ירק השבוע: מי אוכל ירקות בכלל?! סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סדרת השבוע: המרוץ למליון כי זה בערך הדבר היחיד שיצא לי לראות השבוע תמונת השבוע: אין יל כוח שמחת השבוע: אחח היו הרבה שמחות השבוע

nothingman1

New member
זה כינוי נוסף שלך או של מישהו אחר?

שירי השבוע של פרל: דירטי פראנק, ג'אסט אה גירל, סייב יו, כל נו קוד שירי השבוע בכללי: שמעתי השבוע לפחות 20 שעות של מוזיקה, כך שקצת קשה לי לבחור כמה שירים בודדים... אלבום השבוע של פרל: נו קוד אלבום השבוע בכללי: ספייראל ארכיטקט- אה סקפטיק'ס יוניברס אמן השבוע: פיין אוף סלביישן וספייראל ארכיטקט ירק השבוע: עגבנייה, אכלתי כל יום סנדביץ' כלשהו עם עגבניות סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: לא ראיתי תמונת השבוע: "באופן זמני לא ניתן להעלות קבציפ לפורום זה" כנראה כי אין מנהל שיצנזר דברים... שמחת השבוע: הטיול כמובן

r o i 1 9

New member
יכול להיות ש...

אתה גולש בפורום... לימודי רפואה גינון פסיכומטרי?

למעלה