פינת השבוע

Fauno

New member
פינת השבוע

מצטער שלא פתחתי בשבועות האחרונים... שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר שבוע: ירק השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום, ותודה להוד שהחליף אותי לשבוע...

izzys

New member
../images/Emo42.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם:
. שירי השבוע בכללי: שילה פרבר - לילה / הבנות נחמה - להיות. אלבום השבוע של פרל ג'אם:
. אלבום השבוע בכללי: כאלבום שלם שמעתי רק את Inner World של הפליינג בייבי. אמן השבוע: שילה פרבר. ציטוט השבוע: "ונמאס לי לשחק אותה שבע, כשאני כ"כ רעב. אמא, אין לי גאווה, אני גווע." ספר שבוע: מיקוד 2007 - לשון. ירק השבוע: חצילים הירק הנצחי
. סרט/סדרת השבוע: הבורר. תמונת השבוע: יש התחלות חדשות במרפסת
.

RadioheadAche

New member
../images/Emo121.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Leash, In My Tree, I Am Mine שירי השבוע בכללי: Faith No More - Star A.D,Just A Man, King For A Day John Frusciante- Carvel, Remain, In Relief אלבום השבוע של פרל ג'אם: No Code אלבום השבוע בכללי: King For A Day, Fool For A Lifetime של פיית' נו מור. איזה אלבום! אמן השבוע: פרושונטה ופיית' נו מור. ציטוט השבוע: "Going nowhere's the only clear shot" ספר שבוע: לא היה ירק השבוע: גמבה סרט/סדרת השבוע: סינגלס, ראיתי אותו אתמול. נתנו שם שורה וחצי לג'ף והרמת גבה אחת לאדי! תמונת השבוע:

nothingman1

New member
../images/Emo29.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: in hiding, hail hail שירי השבוע בכללי: radiohead- you/ anyone can play guitar/ prove yourself, pain of salvation- king of loss/ used, audioslve- set it off אלבום השבוע של פרל ג'אם: yield אלבום השבוע בכללי: radiohead- pablo honey יש שאומרים שהם עשו פה רוק בסיסי ועדיין לא הרדיוהד המיוחדים שהם הפכו להיות בהמשך דרכם, אבל שטויות... שירים אדירים, אלבום אדיר אמן השבוע: רדיוהד ציטוט השבוע: I can't afford to breathe in this town Nowhere to sit with out a gun in my hand ספר שבוע: מיקוד בלשון, ספרי היסטוריה למיניהם... ירק השבוע: פילפל סרט/סדרת השבוע: קצרים תמונת השבוע:

nothingman1

New member
אני אחכה כבר לאלבום, זה הורס לי את ההנאה

לשמוע שיר אחד לפני שהאלבום יצא... לא יודע למה

adiinchains

New member
...

שירי השבוע של פרל ג'אם: breath שירי השבוע בכללי: John Frusciante - Song to sing when i'm lonely Pink Floyd - Havs a cigar אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ג'ון פרושיאנטה ציטוט השבוע: "כלומניק"..
ספר שבוע: ירק השבוע: סרט/סדרת השבוע: היו זמנים באמריקה - סרט של 3 שעות ו40 דקות!..אבל שווה כל רגע! תמונת השבוע:

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: וואנס שירי השבוע בכללי: פיס אוף מי- סקיד רואו גאד סייב דה רוק אנד רול טו יו- קיס לאב בייטס- דף לפארד פנתרה- הולוו, וולק דיסטארבד- בליב ועוד מלא.... אלבום השבוע של פרל ג'אם:לא היה אלבום השבוע בכללי: טמפל אוף דה דוג, אבוב של מאד סיזן, פייסליפט של אליס אין צ'יינס אמן השבוע: דיסטארבד ציטוט השבוע: "נו אבל זה ספר כזה טוב!!! היא גם עושה סקס, גם עושה דיאטה וגם עושה סמים!!" XD XD XD ספר שבוע: "אם תשאל את אליס" שקניתי והתחלתי לקרוא ירק השבוע: מלפפון סרט/סדרת השבוע: "שימו גז" איזה סרט מ-צ-ח-י-ק!!!! תמונת השבוע: אין

an li shem

New member
חופש גדול :)

שירי השבוע של פרל ג'אם: בלאק, קרייזי מארי שירי השבוע בכללי: משינה- אנה שלמדתי לנגן :) ואמברלה של ריהיינה. שיר גדול. אלבום השבוע של פרל ג'אם: ויטאלוג'י אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע: אין ספציפי ציטוט השבוע: "צ'וצ'וצ'וצ'ו צ'ו צ'ו מיאו טו טו קליקידיק קליקידיק" "קרם דלקרם בסגנון אדגר" ועוד נוספים ספר שבוע: ירק השבוע: סרט/סדרת השבוע: חתולים בצמרת. נוסטלגיה תמונת השבוע:

הוד11

New member
בולוב לובלוב../images/Emo191.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: לסט אקזיט, ליש, וואנס שירי השבוע בכללי: שבוע פנתרי במיוחד פנתרה- מאות' פור וור, קאובויז פרום הל, דומינישן, פאקינג הוסטייל, פלודס מוש בן ארי- אנצל!!!!!!!!!!! מאיר אריאל- זרעי קיץ, נשל הנחש רד הוט צ'ילי פפרז- סיר סייקו סקסי מטאליקה- אוף וולף אנד מן, באטארי, לפור מסייא, דיירס איב, בלאקהנד אורפנד לנד- כל האלבום מבול קווין- דת' און טו לגס, רפסודיה בוהמיינית, לייזי און סאנדיי, סאמבודי טו לאב אליס אין צ'יינז- אנגרי צ'ייר מתוך האנפלאגד, אנגרי צ'ייר הרגיל, כל ג'אר אוף פלייס והייט טו פיל וגם דירט השיר אלבום השבוע של פרל ג'אם: נגד אלבום השבוע בכללי: היו כמה- מטאליקה: מאסטר אוף פפאטס, אורפנד לנד- מבול , פנתרה - וולגר דיספלוי פוואר אמן השבוע: פנתרה ציטוט השבוע: לא היה ספר שבוע: אבא עשיר אבא עני סרט/סדרת השבוע: ראיתי את ארבעת המופלאים בקולנוע

SecondFace

New member
יו יו ג'אז:)

שירי השבוע של פרל ג'אם:נוט פור יו שירי השבוע בכללי:דאון און די אפ סייד-סאונדגארדן אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: סאונגארדן-דאון און..... ורוקפור-SUPERMARKET אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר שבוע: קראתי בשבת ואין לי מושג איך קראו לספר! ירק השבוע: ללא ספק מאשרום:) סרט/סדרת השבוע: כוכב נולד? סתם לא ראיתי כלום תמונת השבוע: ואני מרשה לעצמי להוסיף: הדבר הטוב שקרה לי השבוע הוא ללא ספק היציאה לחופש!! היה לי תסופ"ש הכי טוב בעולם(:) וזהו תהנו מהחופש כמה שאפשר!

למעלה