פינת השבוע

Robin Sparkles

New member
עונה

שיר השבוע:אני במחשב של אח שלי ככה שאין ממש.... דיסק השבוע: להקת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:קניתי בגדים משהו רע שקרה השבוע:הייתי חולה המלצת השבוע: ציטוט השבוע: סרט/סידרת השבוע:איך פגשתי את אמא תמונת השבוע:

Anna Banana25

New member
עונה ^^

דיסק השבוע: אין להקת השבוע: Wednesday 13 ספר השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: הרווחתי כסף משהו רע שקרה השבוע: הרגל שלי פצועה המלצת השבוע: המגזין קוסמופוליטן! (לבנות בלבד
) ציטוט השבוע: אני- "אני צריכה להירשם לחדר כושר, ככה המורה תתן לי 10 נק' בונוס בתעודה ואני לא אכשל בחינוך גופני" מישהי- "למה שתיכשלי בחינוך גופני?" גיסתי- "היא לא מגיעה לשיעורי ספורט, היא במחזור כל השנה" (אני חושבת שרק אותי זה מצחיק..) סרט\סידרת השבוע: פשע מן העבר וגיבורים כמובן!
תמונת השבוע: לא מעלה לי

עוגיה12

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo96.gif...

שיר השבוע: אמ... הכל דבש..לא יודעת למה... דיסק השבוע: אין להקת השבוע: אמ... אוונסנס? ספר השבוע: יומני הנסיכה 7- נסיכת המסיבות. משהו טוב שקרה השבוע: עונה 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וווווווווווהווווווווווו!!! משהו רע שקרה השבוע: נפרדתי בצער רב וביגון קודר משני המאומצים שלי..
ביום ו
בלילה... אני עדיין כמעט כותבת | לפני נושא בהודעה...
המלצת השבוע: אמ... סנוויץ' ריבת אוכמניות ושניצל!!
ציטוט השבוע: "That serum I made, remember I told you it could give powers to anyone instantly?"
סרט/סידרת השבוע: הירוווזזזזז תמונת השבוע:

למעלה