פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע ../images/Emo96.gif

יצא השבוע הפרקים הראשונים
שמעתי רק דעה אחת שלישית עליהם, ואני מקווה שזה ישתנה. כאילו, שכולם יאהבו את זה
שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע: פסח לנצח
שבוע טוב

Slow Cheetah

New member
אניאניאני../images/Emo161.gif

שיר השבוע: No air
דיסק השבוע: אין.
להקת השבוע: Rihanna
ספר השבוע: משחק השעות.
משהו טוב שקרה השבוע: גיבורים
משהו רע שקרה השבוע: אני חולה קצת.
המלצת השבוע: תשארו בבית
ציטוט השבוע: "אתה חתולה, אני חתולה, את חתולה, ואני מקווה שכולנו נשאר כאלה בגלגול הבא".
סרט/סידרת השבוע: גיבורים
תמונת השבוע:

Lion_Heart

Well-known member
הנה שלי

שיר השבוע:look out below דיסק השבוע: להקת השבוע:מה? מי? ספר השבוע:הארי פוטר ומשבר גיל ה40 משהו טוב שקרה השבוע:כלום! הידד+ פרק של הירוז משהו רע שקרה השבוע:אז, זהו המלצת השבוע:לא ללחוץ על הכפתור האדום עם הגולגולת השחורה. . .או שכן, אל תשאלו אותי ציטוט השבוע:Cameron: I was assessing her threat level. John: Well? Am I safe? Cameron: I don't know. Girls are complicated. סרט/סידרת השבוע:נחשו. . .לא, באמת תנחשו תמונת השבוע:

Lion_Heart

Well-known member
אבל. . .כה . . .קשה ../images/Emo8.gif

בסדר בסדר "גיבורים"
(לא,זה לא ישתנה בקרוב)

Slow Cheetah

New member
אבל.. אבל ../images/Emo7.gif

אבל פסח מעדיף יותר את גיבורים! והוא אוהב את שרה קונור גם! אז תאהב אותו

Yggdrasil19

New member
עונהההההההההה

שיר השבוע: התלבטות קשה בין Bad Boys Running Wild לבין The Sail Of Charon דיסק השבוע: עוד התלבטות, בין Taken By Force לבין Love At First Sting להקת השבוע: Scorpions ספר השבוע: "מועדון הגמל" משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי את השירות הלאומי! משהו רע שקרה השבוע: כלום! המלצת השבוע: תחיו את הוידה לוקה ציטוט השבוע: "דווקא יש פוליגמיה בחברה המערבית. קוראים לזה בגידה בבן/בת הזוג" - חבר שלי בדיון שערכנו על תרבויות בעולם, אז והיום סרט/סידרת השבוע: סרט - שחק אותה סמארט. סידרה - תנחשו לבד... (רמז: היא קשורה בפורום הזה) תמונת השבוע: לא

Slow Cheetah

New member
מזל טוב על סיום השירות הלאומי../images/Emo65.gif

ואני עדיין רוצה לראות את שחק אותה סמארט

supercoconut

New member
לעל אנעעע

שיר השבוע: כרגיל... דיסק השבוע:כנל להקת השבוע:כנל ספר השבוע:כנל משהו טוב שקרה השבוע:הירוז! משהו טוב עוד יותר שקרה השבוע:כל השכבה הייתה באיזה חור ליד זכרון ליומיים ואני לא. המלצת השבוע:קרטונים זה רק בנגב ורק קומפלקט קרטון חמישה חדרים פלוס גינה. ציטוט השבוע:"אתם יודעים יש הרבה פטגמים מהחזל על התנהגות אחד לשני! כמו אל תעשה לחריך מה ששנוא עליך! מי יכול לחשוב על עוד?" *קורא מהציוטטים על הפינתציטוט* "עשה תורתך קבע" "לא..." "אין אדם לומד תורה אלא ממקום שלבו חפץ." לא!!?!" "המורה המורה!!111אני יודעע!!11" "ו..?" "השכם להורגך קום להורגו!" המורה :"עזבו
," "משוחררים" הו, זה היה אחרי שמישהו זרק קלמר של מישהו בפח ואז היא גם גילתה שמישהו זרק קלמר של מישהו על הגג.
סרט/סידרת השבוע:הירוז
תמונת השבוע:CRACK DOG

למעלה