פינת השבוע

פינת השבוע ../images/Emo4.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: שיר השבוע לא של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: סרט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה סופ"ש שקט.

אין לי תמונה

שיר השבוע של פרל ג'אם: Jeremy שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Avantasia - The Looking Glass אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten, תמיד יהיה.. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Korpiklaani - Tales Along the Road סרט השבוע: Saw 2

../images/Emo105.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: אין, מה שמזכיר לי שלא שמעתי אותם המון זמן. שיר השבוע לא של פרל ג'אם: המכשפות- עוד מעט. אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Fantomas- The Director's Cut (מומלץ בחום
) סרט השבוע: Chinatown. תמונת השבוע:

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Porch שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Led Zeppelin - all my love, השבוע גילתי שהוא כתב את השיר לבן שלו שנפטר בגיל 5, המילים והביצוע הפכו להיות פתאום הרבה יותר עוצמתיים...
אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Led Zeppelin - I סרט השבוע: באטמן הסדרה המצוירת... לא מאמין שמצאתי לזה טורנט...איזה אדיר
תמונת השבוע: לא ציירו לו בולבול

J92

New member
../images/Emo54.gifקומסטאס?

שיר השבוע של פרל ג'אם:נו אקזיט חיחי שיר השבוע לא של פרל ג'אם:זה בסט אוף-דורס כולו אלבום השבוע של פרל ג'אם:ויטולג'י בהחלט אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:זה בסט אוף דורס סרט השבוע: בתול בן 40.אל תזמינו אותו ביס,הוא לא שווה ת17 שקל תמונת השבוע:-->מכתש רמון בזריחה שיהיה סופ"ש שקט.

I am Cornholio

New member
../images/Emo150.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Last Kiss שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Turn It Again אלבום השבוע של פרל ג'אם: VS אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Stedium Arcadium - Red Hot Chili Peppers סרט השבוע: Ed Wood.! תמונת השבוע: :-| שיהיה סופ"ש שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jagged chaos

New member
שאלה לי אלייך...../images/Emo69.gif

צירוף מקרים מדהים או שגם את התלהבת מבוויס ובטהד?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif...

שיר השבוע של פרל ג'אם:
Rearviewmirror שיר השבוע לא של פרל ג'אם:
Creedence Clearwater Revival - Suzie Q אלבום השבוע של פרל ג'אם:
Vs. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:
Creedence Clearwater Revival - Chronicle, Vol. 1 סרט השבוע:
ממ לא יודעת.. תמונת השבוע:
הוא קורע אותי

«Jimmy Page»

New member

שיר השבוע של פרל ג'אם: Do the Evolution שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Alice in Chains- Alone (acoustic) אלבום השבוע של פרל ג'אם: Live on Two Legs אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Opeth- Ghost Reveries סרט השבוע: Harold and Kumar Go to Whitecastle. גאונות לשמה. P: תמונת השבוע: הממ חתול. :X

Jagged chaos

New member
וואי הסרט שלך ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

הסרט הכי מצחיק שראיתי.... הרג אותי הקטע ההזוי עם הצי'טה

«Jimmy Page»

New member
הסרט סמים הכי טוב שאי פעם נוצר P:

במיוחד הקטע עם הצ'יטה, שגרם לי להרים גבה ולצעוק "מ-ההההה?!@$&^*". אבל זה כל היופי. D:

למעלה