פינת השבוע
(כמעט שכחתי ממנה לגמרי...
)

פינת השבוע ../images/Emo3.gif (כמעט שכחתי ממנה לגמרי...../images/Emo12.gif)

שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: ספר הלימודים של השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: ירק השבוע: מעדן השבוע: כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!): מקום השבוע: פרח השבוע: שוקולד השבוע: צבע השבוע: איש\ת השבוע: יום השבוע: בית ספר השבוע: תמונת השבוע: (זה רק אני או שזה ממש מטופש?
)

hitchhiker218

New member
היום זה ארוך!

שירי השבוע של פרל: כל נו קוד שירי השבוע בכללי: Dea Pecuniae-Pain Of Salvation(שיר אדיר) Halo Dies (The Wrath of God)-Orphaned Land Death Whispered a Lullaby-Opeth Turn Me On-Norah Jones The Gentle Art Of Making Enemies-Faith No More חרא יש עוד הרבה אבל זו חפירה! אלבום השבוע של פרל ג'אם:נו קוד אלבום השבוע בכללי:King For A Day Fool For A Life Time-Faith No More קניתי לפני שבוע ואני מכורה! חח אמן השבוע:פיית' נו מור, דרים ת'יאטר ונורה ג'ונס ספר השבוע:אין זמן וכח ספר הלימודים של השבוע:ספר מתמטיקה ציטוט השבוע: |דוחפת ידיים למקלחת של חברה שלי דרך החלון| אני:"סיוון איך הולך השיר הזה??!?!" סיוון:"תוציאי את הידיים בני סלע!!!" -טיול שנתי עושה לי דברים...- סרט השבוע:לא היה סדרת השבוע:שנות ה-70. והפעם-כל העונות! פרי השבוע:אין ירק השבוע:גבמה מעדן השבוע:לימון.. כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!):בטן וראש מקום השבוע:רמת הגולן כמובןP: פרח השבוע:צבעוני! שניה אחרי שהמורה מצא צבעוני כמעט נפלתי מהר...:| שוקולד השבוע:לא היה צבע השבוע:ירוק איש\ת השבוע:ישי המורה לשל"ח. ישי-תעשה לי צאצאים!! וד"ש לנכדים בבית..חחח יום השבוע:שני בית ספר השבוע:הרא"ה... תמונת השבוע: התמונה שלפניכם מוקדשת באהבה גדולה לחזקוש... חזקוש, אם אתה לא זוכר מי זה-זה גיי, זה שוויצרי- זה גרגואר!

נקמה

שירי השבוע בכללי: גרייס- ג'ף באקלי אלבום השבוע בכללי: בכיף-אינפקציה אמן השבוע: גיא בן שטרית ספר הלימודים של השבוע: מיקודית 004 של לא זוכר מי ציטוט השבוע: אני: "ינון, ספר לי מה שעל ליבך" ינון: "ליבי הומה", אני: "ליבך הומה? ליבך הומו!" סרט השבוע: ארץ קשוחה סדרת השבוע: מסודרים פרי השבוע: זית עם חרצן סופסוף ירק השבוע: בצל מעדן השבוע: מעדן שוקולד של שטראוס כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!): הפצע שבצד הפה מקום השבוע: בית פרח השבוע: לוטוס מכסיף שוקולד השבוע: קינדר צבע השבוע: כחול איש\ת השבוע: מאור כהן יום השבוע: שבת בית ספר השבוע: הרצוג? תמונת השבוע: חעחחעחחעחעחעחחעחעחעחחעחעחעחחעחעחע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

hitchhiker218

New member
קרני-אני וחזקוש הגענו להסכמה

שאת תמונת האהבהבים שלי ושל הנ"ל, ושל חזקוש וגרגואר יש למחוק! אז אנא ממך, השתמך בכוחך ומחק:)

בלהבלה נושא

אני אחסוך את החפירה הלא מענינת כי אין טעם,אבל קבלו תמונה. זהו המבחן שלי בביולוגיה(ציון גרוע,יש לי בעיה עם כל התחום,אני סולדת ממנו באופן קיצוני למדי.) קיצור,המורה טעתה לי בכל המבחן ובמקום לקבל 40 קיבלתי ציון עובר,ואפילו די טוב! והחישובים של המורה בצד,תראו את המקסימה איך היא מחשבת

hitchhiker218

New member
אסתי...../images/Emo99.gif

אחת המורות הלוקות! פלא שאני מצליחה במקצוע שלה? אה כן, ושתפסיק להתווכח איתי על עובדות מCSI!! חחחח

nothingman1

New member
Omerta

שירי השבוע של פרל: Brother, Fatal שירי השבוע בכללי: Porcupine tree- Trains, Blackfield- Cloudy now, Lamb of god- Omerta, Meshuggah- Mind's mirror אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: Porcupine tree- In absentia אמן השבוע: סטיבן ווילסון ספר השבוע: אין ספר הלימודים של השבוע: מיקודית במתמטיקה ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: CSI מיאמי פרי השבוע: קיווי ירק השבוע: לא משהו מעניין מעדן השבוע: מעדן תות אננס, שעוד לא אכלתי, ואני שומר לזמן שבו אני ממש ארצה אותו כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!): השיר Pain של בלאקפילד מקום השבוע: איזור הטסטים פרח השבוע: חבצלת שוקולד השבוע: מריר 70%(!) של ספלנדיד צבע השבוע: ירוק איש\ת השבוע: סטיבן ווילסון/לנה רסליקוב יום השבוע: אף יום לא היה משהו בית ספר השבוע: "איחוד", בית-ספר לנהיגה תמונת השבוע: אני לא יכול לחלוק אותה איתכם

brass monkey

New member
אמרתי לך שלאמב אוף גד טובים!

ושאם תשמע את הגיטרות והתופים בעדיפות ראשונה - תאהב אותם, ואח"כ תאהב גם את הסולן... אני ממש אוהב אותו בשיר "לך איתי בגהינום"... או שהתבלבלתי בינך למשהו אחר??

nothingman1

New member
כן, זה הייתי אני

דווקא את הסולן אני עדיין לא ממש אוהב, רק בשירים מסויימים (Redneck למשל) אבל הגיטרות אחלה והתופים תותחיים

Alice108

New member
S

שירי השבוע של פרל: כל Vs.! שירי השבוע בכללי: GN'R - One In A Million LOG - Black Label אלבום השבוע של פרל ג'אם: Vs. אלבום השבוע בכללי: Use Your Illusion l אמן השבוע: פרל ולמב ספר השבוע: - ספר הלימודים של השבוע: אופטיקה וגלים
ציטוט השבוע: כל כך הרבה
סרט השבוע: - סדרת השבוע: מסודרים פרי השבוע: תות ירק השבוע: גמבה אדומה מעדן השבוע: - כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!): הראש
מקום השבוע: ראשון לציון
פרח השבוע: חמציץ
שוקולד השבוע: מריר, ברור
צבע השבוע: כתום, כמעט כמו בכל שבוע
איש\ת השבוע: המורה שלי לפיסיקה
יום השבוע: חמישי, שישי, שבת ושני. כולם היו פצצות
בית ספר השבוע: מקיף לא זוכרת איזה. תמונת השבוע: -

Soon Forget

New member
כגקטאקכ

שירי השבוע של פרל: Nothing As It Seems, Brother שירי השבוע בכללי: Beatles - Across the universe, Deep Purple - No, No, No, The Smiths - Some Girls Are Bigger Than Others, Maceo Parker - Shake everything you've got, Pat Metheny- Unquity Road אלבום השבוע של פרל ג'אם: בינאורל אלבום השבוע בכללי: The Queen Is Dead אמן השבוע: הביטלס ספר השבוע: חוות החיות ספר הלימודים של השבוע: אלגברה ג'? ציטוט השבוע: המורה לאנגלית: "שלוש הברזות פה, ועוד שלוש ועוד שלוש, כמה חיסורים זה יוצא לדעתכם?" התלמידים: "9?" המורה: "מה, 30!!!!!!!!!!!!!!!!" קשה להבין אם לא הייתם שם ואתם לא מכירים את המורה או הנסיבות, אבל בואו נגיד שמזל שהיא לא מורה למתמטיקה.. וחבל שהיא מורה. סרט השבוע: (של השבועות האחרונים-) פלזנט וויל, טיסה 93, אמריקה X סדרת השבוע: ורוניקה מארס, שנות השבעים. פרי השבוע: בננה? ירק השבוע: גלידה מעדן השבוע: כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!): הבטן
מקום השבוע: חדר עריכה פרח השבוע: שוקולד השבוע: בן אנד ג'ריס צבע השבוע: איש\ת השבוע: הממ, ידיד שלי יום השבוע: שני בית ספר השבוע: קלמן

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל: fatal שירי השבוע בכללי: jimi hendrix - little wing אלבום השבוע של פרל ג'אם: lost dogs 2 אלבום השבוע בכללי: jagged little pill- אלאניס מוריסט. electric ladyland- ג'ימי הנדריקס. אמן השבוע: ג'ימי הנדריקס ציטוט השבוע: שאלה מוזרה...
סרט השבוע: מורטל קומבט. היה לפני איזה שבוע ב-yes, ראינו את זה כמה חברים מהצבא. סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים כאב השבוע(פשוט כי לכולם כואב!): האנגאובר מקום השבוע: כביש 6 שוקולד השבוע: קינדר בואנו

למעלה