פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo220.gif

שיר השבוע של דארן\סבג':
שיר השבוע(לועזי):
שיר השבוע(ישראלי):
שיר מאוס שבועי:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איחולים לשבוע הקרוב:

פרוטית

New member
כבר עבר עוד שבוע??

שיר השבוע של דארן\סבג': בהחלט I'll bet he was cool כי השבוע שמעתי אותו לראשונה והוא ממש מוצא חן בעיניי... שיר השבוע(לועזי): Lithium - Evanescence שיר השבוע(ישראלי): אביב גפן- גשם כבד עומד ליפול אביב גפן- השיר שלנו שיר מאוס שבועי: יא משהו חדש! אמממ.. MCR-Welcome to the black parade סרט השבוע: אקווה מרין- סרט חביב ספר השבוע: אמממ אין.. דבר טוב שקרה השבוע: הוא עבר מהר מאוד +היום החופשי שהיה לי דבר פחות טוב שקרה השבוע: אמממ.. לא משהו מיוחד.. ציטוט השבוע: "דאבל טראפל שמונה D !" ו: אני לא יודעת אם זה ציטוט ... אבל מישהו רשם על השולחן בכיתת אנגלית שלי TRULY MADLY DEEPLY והבהרתי לו (באמצעות תגובה על השולחן - זהירות: עדות להשחתת רכוש בית ספר) שהשיר הוא לא של קסקסדה! מוחעחעחעחע
תמונת השבוע: דארן, כי הוא נראה ממש שונה פה . איחולים לשבוע הקרוב: לסיים כבר את כל המבחנים האלה! ו...שבוע טוב לכולנו.

Lost Lullaby

New member
:)

שיר השבוע של דארן\סבג': טרולי מדלי דיפלי, אני נורא לא מגוונת שיר השבוע(לועזי): The Cardigans - Erase and Rewind שיר השבוע(ישראלי): מונקה סקס - מכה אפורה שיר מאוס שבועי: The Used - I cought fire סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי :[ דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע: ממ... לא יודעת, היה שבוע די נחמד:] תעודה קצת מבאסת אבל מתגברים ציטוט השבוע: "היא המליטה... שניה, בעצם, על כלבים אומרים שהם ממליטים או משריצים? כי יוצאים להם המון גורים נו!" תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: להצליח במבחן במתמטיקה
?

anush91

New member
עונה..

שיר הנשבוע של דארן\סבג': Truly madly deeply...יצא לי לשמוע ב99esc וזה כל כך עשה לי את יום שישי... שיר השבוע(לועזי): Joe Dassin- a toi שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: Everytime we touch של קסקדה..יש לי חברה שאח מפסיקה לשיר אותו וזה מחרפןןן סרט השבוע: קיל ביל 2 ספר השבוע: "על העיוורון"- ז'וז'ה סרמגו דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכרת ..חח דבר פחות טוב שקרה השבוע: גם לא זוכרת...סנילית, מה לעשות.. ציטוט השבוע: אין.. איחולים לשבוע הקרוב: בהצלחה בבוחן בפסיקה(למרות שאני לא יודעת כלום)

למעלה