פינת השבוע

• פותח הנושא Fauno
  • פורסם בתאריך

Fauno

New member
פינת השבוע ../images/Emo205.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: ירק השבוע: שמחת השבוע: אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: תמונת השבוע: חג שמח, כשר ומתוק מדבש לכולם.

one pearl

New member
אני ראשונה!

חחחח שירי השבוע של פרל ג'אם: Even Flow, Once שירי השבוע בכללי: הרבה שירים של גאנזז דיסק השבוע: 10 (שוב...?) ירק השבוע: עגבניה שמחת השבוע: אני נוסעת היום לכינרת! איזה כיף לי... אמן השבוע: לא יודעת, אני! הכי מוכשרת כאן מכולם! ציטוט השבוע: What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach... So, you get what we had here last week, which is the way he wants it! Well, he gets it! ספר השבוע: רחוב העצב החד סיטרי- אלכסנדר פן (גאון) סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא תמונת השבוע: מחר אני אצרף מהטיול לכנרת. נראה לי.

adiinchains

New member
..

שירי השבוע של פרל ג'אם: Oceans, I Am Mine, Low Light שירי השבוע בכללי: Alice in Chains - Nutshell Alice in Chains - Don't Follow John Frusciante - Hope Nirvana - Drain You שמחת השבוע: אין משהו מיוחד.. ציטוט השבוע: "..Say goodbye don't follow, Misery so hollow" סרט השבוע: התפוז המכני סדרת השבוע: אבודים תמונת השבוע:

adiinchains

New member
האמת שאני קוראת שם דיי הרבה..

פשוט אף פעם לא הגבתי שם..לא יודעת למה..

Fauno

New member
פינת השבוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: אין :ם שירי השבוע בכללי: כל 'פריק יפה' של אילז ו-23 של בלונדינית ג'יגנגית. וגם 'יש בקופס' של אליס בשלשלאות. דיסק השבוע: 2: 'פריק יפה' ו'23'. מדהימים. ירק השבוע: עגבניה. :) שמחת השבוע: אין משהו מיוחד. אמן השבוע: בלונד רדהד. ציטוט השבוע: אין, כרגיל. :ם ספר השבוע: 'גיא אוני', לצערי. נורא משעמם. סרט השבוע: 'איש ללא עבר'. סדרת השבוע: דת' נוט, ראיתי השבוע את פרק 20. תמונת השבוע: אין לי כוח.

RadioheadAche

New member
../images/Emo155.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Black, Do The Evolution, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, Animal, Better Man שירי השבוע בכללי: Dead On Time של קווין, Good Time Boys של הצ'ילי פפרז, Heart In A Cage של הסטרוקס. דיסק השבוע: Jazz של קווין ירק השבוע: מלפפון
שמחת השבוע: ניגנתי כמה דקות על פנדר סטרט של חברה, זה עשה לי את היום.
אמן השבוע: פרל, לגמרי. ציטוט השבוע: -- ספר השבוע: -- סרט השבוע:-- סדרת השבוע: סיינפלד תמונת השבוע:

PhonyLight

New member
עוד שבוע רגוע...

שירי השבוע של פרל ג'אם: לאב בואוט קפטן, סמייל, סון פורגט,ברייקרפול שירי השבוע בכללי: סמייל, רד הוט צ'ילי פפרז- tear, טמפל טוף דה דוג.. (הכל) דיסק השבוע: pearl jam -Binaural ירק השבוע: גזר שמחת השבוע: קיבלתי לפסח 2 אלבומים של סאונדגארדן אמן השבוע: כריס קורנל, אדי וודר ציטוט השבוע: "sometimes life don't leave you alone" אדי ספר השבוע: "מצעד האיוולת"/ברברה טוכמן סרט השבוע: סליפרס- מומלץ!!! סדרת השבוע: הרצעוה! תמונת השבוע: גדעון להב

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: nothing as it seems בנירויה הול שירי השבוע בכללי: יושב אני בין סורגים - זה איזה שיר דיכאון שחפרו לי עליו ביום שבת על אחד שנכנס ל-28 ימי כלא צבאי. הדרמה והעילגות הופכת אותו לאחד הקלאטים
קבלו: יושב אני בין סורגים, כבול אני באזיקים מתחנן לאלוקים, שימותו מלשינים
יום ראשון של מעצר, השופט עלי גזר עשרים ושמונה יום מחבוש, ואני תופס ת'ראש יום שני של ביקורים לקחו את כל האסירים ואני לבד בתא אלי לא באה חברה
אולי מצאה בחור, שהוא חופשי ולא סגור
אותה הוא לי לקח אני לבד, והוא איתך הוא עוד יחזור לתא, לגועל נפש של מיטה
! הוא יחזור לתא החוקרים הבני זונות, פתחו עלי בחקירות
רק חכו אצא בחוץ, יעשה ממכם קצוץ
ענק ענק! המשתפ"ים חוגגים, רק חופשות הם מקבלים
אני לא מניאק כמו כולם, יש מצפון לבני אדם
המשתפ"ים חוגגים רק חופשות הם מקבלים אני לא מניאק כמו כולם יש מצפון לבני אדם קחו את המדים, שהרסו לי ת'חיים
קחו את הכומתה, שבגללה אני בתא
קחו את החוגר, לא רוצה אותו יותר
קחו את הדיסקית אני רוצה קב"ן, שיוציא אותי מכאן
!!!!!!!!!!!!! אני רוצה רופא, שיוציא אותי מזה
קחו לי ת'גרביים, שהסריחו לי במים
קחו אותי מכאן...
קאלט מספר 1 דיסק השבוע: טמפל אוב דה דוג ירק השבוע: אבטיח ראשון מהקיץ
שמחת השבוע: באסות השבוע: השאירו אותי שבת בגלל שבירת שמירה במקום לצאת לחצי רגילה, יום רביעי מסע כומתה, ואבד לי הפלאפון
ציטוט השבוע: כל "יושב אני בין סורגים" סרט השבוע:
300, ראינו אותו במוצ"ש.... עוד לפניי שנגמר הסרט באתי ביציאה "כל סרטי המלחמה המיתולוגיים האלה...תמיד הגיבורים מתים בסוף...לב אמיץ, גלדיאטור, טרויה...." זה היה צפוי רצח סדרת השבוע: תמונת השבוע: חג שמח, כשר ומתוק מדבש לכולם.

הוד11

New member
בכלא הצבאי של נוריאל ../images/Emo45.gif

אתה יודע יש גם שיר המשך לשיר הזה בכלא הצבאי 2 אבל זה ראפ

J92

New member
../images/Emo54.gifווי ווי

דיסק השבוע:איפה הילד איפה הילד? ירק:תפוא אמן:פיאקסו ציטוט:"זיפ זיפ זיפ,פוסטמה שגורמת לגומות להחשף יותר לידיים לגעת." סרט:10 סינג זאט אי האיט אבוט יו. מקום השבוע(?):הכנרת שיר השבוע בכללי:לילות לבנים עוד 16 קומות עוד 12 קומות 10 קומות עוד 7 קומות 4 קומות עוד 2 קומות..עוד 2 קומות... סופש משו משו לכולנו!

an li shem

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif honey i'm home

שירי השבוע של פרל ג'אם: בלאק וזה בערך מה שהספקתי. שירי השבוע בכללי: אליס- ווד, מאן אין דה בוקס ועוד כמה. דיסק השבוע: טאן. ירק השבוע: תירס עם חול. שמחת השבוע: בומבמלהההההה אמן השבוע: שייגעצ כי זה המופע היחיד שהייתי בו. ציטוט השבוע: " אין מה לאכול!!" חפץ השבוע: חול.

הוד11

New member
שבוע טוב חג שמח

שירי השבוע של פרל ג'אם: וואי אני ממש מצטער אבל לא היו שירי השבוע בכללי: דן תורן- אימפריות נופלות לאט, ברי סחרוף- 77 , מנהרת הזמן דיסק השבוע: הלכתי אתמול לדודים שלי ודוד שלי המבוגר הראה לי פלא, פטיפון סוני שנת 70 סטריאו. ישבתי שם כמה שעות ופשוט התענגתי על הפלא עם תקליטים של שארל אזנבור, בארי וויט, ניקולה דיברי, קרול קינג ואפילו תקליט אחד של שלמה ארצי. פשוט דבר נהדר פטיפון, נראה לי שאני מתחיל לאסוף תקליטים שמחת השבוע: היום בערב מופלטו יא אבוסעיינק וגם הייתי בסמינר סופשבוע עם מנהיגות עשרה לקראת הנסיעה לסאן פרנסיסיקו והיה אחלה אמן השבוע: לא יודע, שארל אזנבור נדמה לי וניקולה דיברי ציטוט השבוע: וואי , קיבלנו מתנה לחג ספר עם מאתיים הציטוטים הטובים של הגשש החיוור, משהו מדהים ברמות שקשה לתאר.

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: גיבן טו פליי שירי השבוע בכללי: שירים של טמפל אוף דה דוג דיסק השבוע: טמפל אוף דה דוג ירק השבוע: מלפפון (זה לא משתנה) שמחת השבוע: שיש חופש אמן השבוע: כריס קורנל ציטוט השבוע:"לא משנה איזו דרמה נכנסת לחיי, אני תמיד מוצא את המקום בתוך הראש שלי, ושם אני רואה את עצמי כאדם הכי נקי, הכי גבוה, הכי חזק והכי חכם שיכול להיות" (ליין סטיילי) ספר השבוע: אין סרט השבוע: 300 סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

למעלה