פינת השבוע

Fauno

New member
פינת השבוע ../images/Emo205.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: חפץ השבוע: ירק השבוע: פרי השבוע: חטיף השבוע: צבע השבוע
: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: שנה נהדרת ומתוקה מדבש לכולם!

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: nothing as it seems (benaroyal hall), rockin' in the free world שירי השבוע בכללי: temple of the dog - call me a dog אלבום השבוע של פרל ג'אם: riot act, רק בגלל שחבר בחדר בא לי ביציאה "אה..פרל ג'ם?..אחותי היתה בהופעה שלהם, נראה לי בסיבוב הופעות של ראיוט אקט"... הייתי ככה--->> "
אנשים נורמאלים בלי קשר לפרל ג'ם שאומרים ריוט אקט..." אלבום השבוע בכללי: temple of the dog אמן השבוע: temple of the dog חפץ השבוע: אוזניות, מטען USB נייד, סיגריה ירק השבוע: כרוב אדום (בתוך מוקפץ מטורף) פרי השבוע: אפרסק
חטיף השבוע: קינדר בוואנו צבע השבוע: צבעתי משהו לפניי שבוע משהו בצבע ירוק...ועד עכשיו זה לא יורד מהציפורניים ציטוט השבוע: when the power of love overcomes the love of power the world will know peace לא סגור על הדיוק, ג'ימי הנדריקס ספר השבוע: סדרת השבוע: סקראבס סרט השבוע: 10 דברים שאני שונאת אצלך, טריפ נעורים, הרולד וקומר... תמונת השבוע:

one pearl

New member
שבוע טוב לכולם

שירי השבוע של פרל ג'אם: Alive (שזה המצב הלא קיים שלי בזמן האחרון) שירי השבוע בכללי: Dream Theater - Pull Me Under, Wait For Sleep אלבום השבוע של פרל ג'אם: 10 אלבום השבוע בכללי:Dream Theater - Images And Words אמן השבוע: Dream Theater (אם לא הבנתם עד עכשיו) חפץ השבוע: מבחני פסיכומטרי (חפץ השבוע זה לא בהכרח משהו חיובי) ירק השבוע: חסה פרי השבוע: אממ...בננה? חטיף השבוע: עוגיות שמישהו רע מאוד שרוצה שאני אשמין השאיר בחדר שלי... צבע השבוע: שחור ציטוט השבוע: "הדבר היחיד שמלמדים בקורס פסיכומטרי זה ש"גאומטריה זה מסריח", הבעיה שאת זה כבר כולנו יודעים. סתם ביזבוז של מזומנים... ספר השבוע: למי יש זמן? סדרת השבוע: למי יש זמן? סרט השבוע: החיים שלי. תמונת השבוע: ----------------------------------------------------------->

one pearl

New member
בחינה קודמת

600 וזה לא מספיק למשפטים... אז אני עושה שוב... :( אין כוח

brass monkey

New member
אבל למה קורס שוב?

את יודעת כבר מה מלמדים בקורס....תלמדי לבד... זה לא בזבוז כסף? ובכל מקרה, בהצלחה.. כמה את צריכה מינימום?

one pearl

New member
אממממ...

לא חזרתי על הקורס, רק על הספרים שלו... לפחות הם שווים משהו קצת... והמינימום זה 680 כדי בטוח, 670 עם קצת מזל... ותודה...

nothingman1

New member
../images/Emo162.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: once, rearviewmirror, why go, state of..., black, even flow, alive, jeremy, animal, ובמילים אחרות- הסט של ההופעה... בחרנו יותר מדי שירים, נקווה שלא יורידו אותנו מהבמה באמצע... שירי השבוע בכללי: Annihilator- alice in hell, sadus- out for blood, הרבה אופת' אלבום השבוע של פרל ג'אם: 10 אלבום השבוע בכללי: opeth- damnation אמן השבוע: אופת' חפץ השבוע: עיתון ירק השבוע: מיתרים לבס (בישלתי אותם!) פרי השבוע:
חטיף השבוע: נחש גומי צבע השבוע: אדום ציטוט השבוע: חזקוש: "כשתהיה בים תלך למישהי, תתחיל לדבר איתה, ופשוט תזרום..." אני: "אחרי שהיא תזרוק אותי למים אני אולי אזרום" ספר השבוע: אין סדרת השבוע: מרחק נגיעה סרט השבוע: יורו טריפ תמונת השבוע:

אני גאון

לפני שהסתכלתי על התשובות ידעתי שתכתוב את הציטוט שלנו.. וידעתי גם שתכתוב יורו טריפ בסרט השבוע! ואגב, "עיתון השבוע" זה העיתון הספציפי שהבאתי לך?
וגם חשבתי שתכתוב בשמחת השבוע על ההופעה שלכם, אבל לא היתה אפשרות כזאת.

adiinchains

New member
אני..

שירי השבוע של פרל ג'אם: Severed Hand, Parachutes, Porch, Please Don't Go, Don't Gimmie No Lip שירי השבוע בכללי: Bob Dylan - Masters of War Rage Against The Machine - Star Wars Imperial March Jeff Beck - Amazing Grace -Solo Guitar Instrumental שייגעצ - ניו-יורק - רפיח ברי סחרוף - עבדים אלבום השבוע של פרל ג'אם: החדש אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע: אמ..בוב דילן חפץ השבוע: העיפרון הורוד שלי
ירק השבוע: לא אוהבת פרי השבוע: לא אוהבת חטיף השבוע: במבהה
צבע השבוע: לבן..מרוב הדפים שקראתי השבוע ציטוט השבוע: "רק אנשים מכוערים הולכים לרדיו, כל היפים בוידיאו" ספר השבוע: וואי כמה שנים לא קראתי ספר..נראה לי מכיתה..א'.. סדרת השבוע: הכי גאים שיש..בראיין קיני
סרט השבוע: Animal Factory או בתרגום לעברית "מאחורי החומות"..בכל מקרה סרט טוב.. תמונת השבוע: ומשהו טוב שקרה לי... דיברתי עם האובססיה שלי..זה הרבה פחות הזוי ממה שזה נשמע..

brass monkey

New member
מממ

1.איוון פלו 2. טול! "you must have been so high" "המריחואנה" 5. טול! 6. זוג מקלות ופד. אחלה דרך לא להשתעמם בשירותים
7. כרובית מבושלת... 8. אפרסמון 9. לא היה..אולי טופי? 10. חום... 11. "ההמצאה "ברוא עולם" היא המצאה גיאונית בהשוואה לתקופה ההיא, כי באותה תקופה היצירה של אדם היתה אפסית, לכן הסבירות לכך אפסית, וחוץ מזה, ברגע בו תוכל להבין כל דבר הכי קטן בעולם, כל רוח נושבת, כל... גם ברגע הזה לא תוכל להבין את האין סוף, אז אין כאן ראיה לכלום." 12. סודות ההצפנה

an li shem

New member
יש.

שירי השבוע של פרל ג'אם:smile, last kiss, state of love and trust וeven flow כי היה את זה בווי אייץ 1 וזה מרגש. שירי השבוע בכללי: ברי סחרוף- יומולדת עם אינפקטד, עבדים, עוד חוזר הניגון. RHCP-The Zephyr Song Tool - Prison Sex Wintersleep -Nerves Normal.Breath normal downface - Alone(acoustic) incubus - love hurts alice in chains - confusion אלבום השבוע של פרל ג'אם: ריוט אקט. ורק בגלל שאני מאוהבת בו. אלבום השבוע בכללי: דירט אמן השבוע: ברי סחרוף חפץ השבוע: המקל בו אני מכה את מר בן שלום במונולג. ירק השבוע: פלפל ממולא? לא כולל הפלפל. פרי השבוע: סלט פירות- בננה, תפוח והרבה תפוזז. חטיף השבוע: צ'יטוס אמריקאי טעים. צבע השבוע: סגול. קניתי בגד ים סגול. ציטוט השבוע: .. ספר השבוע: חה סדרת השבוע: חברים ומרחק נגיעה. סרט השבוע: תמונת השבוע: תמונה לאורחי המונולוגים.

one pearl

New member
מדברים של ווי איץ 1,

אני בכלל הכרתי את פרל גאם משם. אין לי מושג איך. אבל הם שידרו את even flow לפני איזה שנתיים, ביום של הבגרות (כן זה מה שעשיתי במקום ללמוד...) באותו רגע ידעתי שזה זה!! ואז הפסקתי לשמוע גרין דיי...חח

הוד11

New member
שבוע טוב יא אבוס עיינק

שירי השבוע של פרל ג'אם: אליייב, אימורטליתי, הייל הייל שירי השבוע בכללי: אחח ברי ברי, אתה חייב להפסיק ליהיות גאון, כאילו אתה יותר מידי מוכשר ותותח. 77 חם על הירח שתי פנים ארץ זרה נגיעות כמעיין המתגבר מפנה מקום באוויר הפוך ריבונו של עולם. הבן אדם ענק וכאילו שהוא עם פורטיס הוא גאון מטורף לגמרי- כוכב הקופים, יהלומים לנצח, בסוף של יום, אין קשר, לייפציג ברצלונה, נעליים. והיה גם נאטשל של אליס המעולים וזהו אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: 1900?, נגיעות וחם על הירח וסיפורים מהקופסא אמן השבוע:פורטיסחרוף, ביחד וכל אחד לחוד חפץ השבוע: גיטרה ירק השבוע: גזר פרי השבוע: תפוח חטיף השבוע: צ'יטוס פיצה מאז ולתמיד צבע השבוע: ירוק ציטוט השבוע: לא יודע ספר השבוע: ספר טיסה של קיציס ופרידמן, שופך מצחוק סדרת השבוע: במרחק נגיעה סרט השבוע: בילי אליוט תמונת השבוע: יש לי תמונות מהטיול השני אבל הם גדולות

one pearl

New member
צריך להיות גבר אמיתי

בכדי להודות בזה שאתה אוהב את "בילי אליוט", יופי! עוד בן אדם לרשימה של אנשים שאני לא חושדת בהיותם גייז.

למעלה