פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע../images/Emo205.gif

נמנמ, עוד שבוע עבר לו..
ובכן,בגלל שאני כותבת הפינה, החלטתי לכתוב דברים מעניינים (וטובים) שעברו עליי השבוע:
הרווחתי 20 שקל ע"י כך שעזרתי ביומולדת של אחותי הקטנה (שוב, כולם לאמור מזל טוב!!!)===> רק עוד 180 שקל בשביל הדיוידי של העונה השניה
קיבלתי 76.5 בלשון, ואני עוד חשבתי שאני אכשל.
נגמר השבוע, אפשר לישון!!!!!!111
הצלחתי לעשות קצת תרגילים בגיאומטריה
ציירתי על הלוח את גארפילד ועכבר בשיעור מדעי החברה (והתווכחתי עם המורה אם הציור של החתולה שלו יותר יפה מגארפילד שלי, ואם העכבר- שמחקתי- שלו יותר יפה משלי).
קיבלתי 90 במבחן במתמטיקה |כתר ענקי|
ראיתי מלאאאא סרטים.
גיבוריםםם
זהו, ועכשיו נעבור לפינה (אני מקווה שלא באמת קראתם את מה שכתבתי
).
שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifגירסא להעתקה../images/Emo41.gif

הפעם בלי הדגשה
בכל מקרה, תזכרו להוריד רווחים!!!!!!!!111 | תו|שיר השבוע: | דיסק|דיסק השבוע: | גיטרה|להקת השבוע: | ספר|ספר השבוע: | כן|משהו טוב שקרה השבוע: | לא|משהו רע שקרה השבוע: | תלתן|המלצת השבוע: | בועה|ציטוט השבוע: | אקשן|סרט/סידרת השבוע: | צבע|תמונת השבוע:

Slow Cheetah

New member
למה? ../images/Emo10.gif

אתה גם יכול להעתיק מהגרסא למעלה, זה פשוט בלי אייקונים וכאלה.

supercoconut

New member
אני

שיר השבוע:Time Of Dying - TDG
דיסק השבוע: One X - TDG
להקת השבוע:TDG
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:100 ו94 ביום אחד, 93 ביום לפני... 80 בבוחן וי בעבודה ו90 במבחן. הולך לי טוו-אוווב השבוע.
משהו רע שקרה השבוע:המוכרת בקיוסק צעקה עלי כי יש כמסתבר הבדל בין קוקה קולה ו RC קולה ואי אפשר להגיד קולה כי שניהם קולה
המלצת השבוע:לא לבוא עם פטל לביתספר. כי אתם תבלו את כל השיעורים בלשתות את הפטל. ואז יהיה לכם פיפי. ואז מה תעשו עם פיפי באמצע ביתספר כשיש לכם שעה ארבע פלוס הסעות מאחרות??!הא?!?!!1
ציטוט השבוע: המורה לתנך "אייי-אההה" [כאילו חמור]
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:

שלוקמן

New member
עונה

שיר השבוע: 30 שניות על מאדים (from yesterday) דיסק השבוע:Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium להקת השבוע:scorpions ספר השבוע: פרדידו משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי מישהו שלא ראיתי אותו מלאאא זמן משהו רע שקרה השבוע: היה כ"כ הרבה שלא יודע מאיפה להתחיל. המלצת השבוע: ציטוט השבוע:- סרט/סידרת השבוע:גיבורים תמונת השבוע:-

מיאו

שיר השבוע: הנה: http://il.youtube.com/watch?v=aqgGfC8A5-c&feature=related דיסק השבוע: אין. להקת השבוע: סיימון וגרפונקל, אבל הם לא להקה. ספר השבוע: "סופו של מיסטר Y" משהו טוב שקרה השבוע: קראתי את "סופו של מיסטר Y" וראיתי את פולי:) משהו רע שקרה השבוע: הכל טוב חוץ ממה שלא טוב. המלצת השבוע: ר' "ספר השבוע". ציטוט השבוע: אני די בטוחה שאמרתי משהו מצחיק מתישהו אבל אני לא זוכרת מה. סרט/סידרת השבוע: "איך פגשתי את אמא" תמונת השבוע: פולייייייייייייייייייייייייי

Slow Cheetah

New member
ואנייי../images/Emo47.gif

סתם
שיר השבוע: One more time | דיסק|דיסק השבוע: אחד של דרים ת'יאטר (למרות שיש לי אותו, אני עדיין לא זוכרת איך קוראים לו
). | גיטרה|להקת השבוע: אין. | ספר|ספר השבוע: לא זוכרת גם איך קוראים לו
| כן|משהו טוב שקרה השבוע: כתוב למעלה
| לא|משהו רע שקרה השבוע: בצפר. | תלתן|המלצת השבוע: תקנו את הדיוידי של גיבורים! | בועה|ציטוט השבוע: פשוט צריך לשים את המורה שלי למדע"ח
| אקשן|סרט/סידרת השבוע: נחשו... | צבע|תמונת השבוע: איןןן

Slow Cheetah

New member
יש לי ציטוט (בדיחה פרטית שלי ושל חברה)../images/Emo47.gif

איך עושה שטיח? ~~~~~~~ (פשוט יש שקט
) איך עושה חתולה? מיאו או פראו. איך עושה שושנה? ~צרחות~ איך עושה גראסמין? גראס, גראס, גראס, גראסמין חיית המין. איך עושה סוסה? ~רעש של סוסים~ (זה פשוט מפגר לכתוב היהיהיהי כאילו זה סוסים
) איך עושה זונה? לסבונה, לסלוט. איך עושות אול ורירך? מחקות את כל מי שלמעלה

Slow Cheetah

New member
אגב-

כל ה"איך מי עושה קול" לא קשור למציאות, זה סתם שמות שנתנו לאנשים/מורות בבצפר. ויש עוד מלאאא

Anna Banana25

New member
פוף

שיר השבוע: Lacuna Coil- to live is to die
דיסק השבוע:
להקת השבוע: Green Day!!!
ספר השבוע: גנבת הספרים- מרקוס זוסאק
משהו טוב שקרה השבוע: נהייתי גאונת מתמטיקה!
משהו רע שקרה השבוע: אני צריכה ממוצע של 90 כדי להתקבל לביו ואני רק 85
המלצת השבוע: תאכלו הרבה!
ציטוט השבוע: roses are red violets are blue monkeys are brown and so is their poop
סרט/סידרת השבוע: גיבורים, האנטומיה של גריי
תמונת השבוע:

phoenixTheGod

New member
להלהלהלהלהה

שיר השבוע: The Almost – Amazing Because It Is
דיסק השבוע: People in Planes - Beyond the Horizon
להקת השבוע: People in Planes
ספר השבוע: אני קוראת איזה ספר באנגלית שקניתי, מתח כזה
משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי ביום רביעי הביתה
משהו רע שקרה השבוע: הרמטכל בא לבסיס שלי, והייתי במטבח. יצא ברביעי, אבל בתכלס יצאתי שוש, כי ברביעי וחמישי הגעתי בערב הביתה.
המלצת השבוע: גלידה חצי מנגו חצי עוגיות אוראו
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע: גיבורים!!!!
תמונת השבוע:

למעלה