פינת השבוע

פינת השבוע../images/Emo191.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב

nothingman1

New member
פינתהש בוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: אין בכללי: Liquid tension experiment- Biaxident, Anothe dimension אלה שירים מאתמול... אני אף עם לא זוכר את השירים מכל השבוע אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין בכללי: LTE- LTE2 אמן השבוע: ג'ון פטרוצ'י ספר השבוע: האילתור בג'אז- רז יצחקי סרט השבוע: אין סדרת השבוע: CSI, הסידרה הכי טובה ביקום! איזה פרק מדהים היה אתמול פרי השבוע: אפרסמון ציטוט השבוע: "לא...!!!" תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
בוא אלינו לפורום CSI../images/Emo3.gif

חיחיח ואתמול היה הפרק האחרון לעונה כך שנדע מה יהיה עם שרה רק עוד הרבה הרבה זמן...(בעקבות שביתת התסריטאים זה יהיה אפילו עוד יותר זמן). אבל אני יודעת מה יהיה איתה בערך אם אתה מעוניין

hitchhiker218

New member
הפסקה ממתמטיקה

שירי השבוע של פרל ג'אם: nothingman בכללי: Sepultura - Roots Bloody Roots והשבוע יצא לי לשמוע הרבה מטאליקה ואופת'.. אלבום השבוע של פרל ג'אם:ויטאלוג'י בכללי:דמניישן-אופת' בלאק אלבום-מטאליקה מאסטר אוף פאפטס-מטאליקה (לא היה לי כח לאנגלית) אמן השבוע:כל אלה שציינתי כבר ספר השבוע:התחלתי את 1984 סרט השבוע:לא ראיתי סדרת השבוע:CSI ומופע שנות ה-70(עשיתי השלמות בשניהם
) פרי השבוע:תפוז דם משהו... ציטוט השבוע: אחותי:"סביו קניתי DVD של פרל ג'אם!" אני:"וואי סוסה!" אחותי:"את רומזת שאני שמנה?" אני:"לא... סתם שאת מסריחה עם פרסות..." (מסיבה לא ברורה זה שיעשע אתי) תמונת השבוע: היום המתכת הזאת נכנסה לי ביד ואני במצב של רבע תפקוד

brass monkey

New member
radiohead - sulk

שירי השבוע של פרל ג'אם: כלום בכללי: הרבה... אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין בכללי: אופת'....או איזושהי להקה אחרת... אמן השבוע: שכן שלי בחדרים של הישיבה... ספר השבוע: נדרים סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט. סדרת השבוע: ראיתי רק פרק של סאות'פארק פרי השבוע: שסק ציטוט השבוע: SMS ב12 בלילה: "פספסת את הסיום מסכת שלי" תמונת השבוע: אחיין שלי. רק נולד. בע"ה שיזכה ללכת בדרך ה', התורה והמצוות, ולהגדיל תורה ולהאדירה.

"ואני כמו קליפה ריקה" ../images/Emo6.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: כל טן, ודוטר, קרייזי מרי ועוד ועוד
בכללי: השמיעו לי מטאליקה,סלייר, ועוד להקות של דת' מטאל וקיבלתי גם אחלה חפירות. אלבום השבוע של פרל ג'אם: טן. בכללי:גרייס-באקלי. זפלין 2. MM-RHCP. סצנות מהזיכרון-דרים ת'יאטר, רדיוהד-אוקיי קומיופטר וכו' וכו. אמן השבוע:זפלין ובאלקי ללא ספק
ספר השבוע: אין
סרט השבוע: לא ראיתי סרט :) סדרת השבוע: בטח ראיתי שנות השבעים או משהו..אז שנות השבעים. פרי השבוע: בננה? תפוח?... ציטוט השבוע: "איה!!" "מה קרה??" "כואבת לי היד.." "אה.." "אווץ! יש לי דקירות ביד! אההה!!! היד שלי עוברת התקף לב!!!" ועוד אחד-שיחת מסנג'ר שלי: -יש לציין שרק מישהי אחת כתבה את הדברים האלה,זה לא דו-שיח,זה מונולוג.- "טוב,אני הולכת להכין שיעורים.." "אל תשכחי להביא מחר את הספר" "איזה קטע שגם את הולכת בדיוק!" תמונת השבוע: רק לי זה עושה חשק?

למעלה