פינת השבוע

On23

New member
פינת השבוע../images/Emo187.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: דבר טוב שקרה לי השבוע: באסת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: חנוכה שמח!

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: nothing as it seems, all or none, light years שירי השבוע בכללי: dazed and confused led zeppelin אלבום השבוע של פרל ג'אם: Binaural אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: דבר טוב שקרה לי השבוע: חמשוש באסת השבוע: שלישי-רביעי
ציטוט השבוע: (נאמר בטעות לסמל המחלקה) -"הקשב המפקד.." -"אני הייתי מפקד בתקופה שגולדה מאיר היתה בתולה"

an li shem

New member
בסיידר

שירי השבוע של פרל ג'אם:i am mine
לא יכולה להפסיק. שירי השבוע בכללי:Anna molly-incubud
כנ"ל. אלבום השבוע של פרל ג'אם:טאן אלבום השבוע בכללי:אין--->היי, חרוז תפוז. אמן השבוע: אד אד ואדי וודר דבר טוב שקרה לי השבוע: הרבה
כמה שיחות נפש טובות, שיעור גיטרה, וכמה יצירות בבית. באסת השבוע: שביתת תלמידים (שלא כללה את הבצפר המזדיין שלנו כי "אין לתלמידים דרך בטוחה לחזור הביתה אז מנהלת בית הספר לא מאשרת"
) ציטוט השבוע:"אוי עינת את פשוט מקסימה" המורה לספרות שחולה לי על התחת אחרי שאני חברה עשינו משחק מאולתר שקשור לספרות בכיתה. ספר השבוע:אין. סרט השבוע: אין תמונת השבוע:
חנוכה שמח!

הוד11

New member
אני עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: CRAZY MARY פעם לא ממש התייחסתי אל השיר הזה והשבוע פשוט לא הפסקתי לשמוע אותו שירי השבוע בכללי: הרבה מטאליקה. כלומר FOR HUME THE BELL TOLS CREEPS DEATH FADE TO BLACK SAD BUT TRUH NOTHING ELES METTER (מתוך SַM) הכל עד לכאן- עמיר בניון פורטיסחרוף- חלום כחול, אמריקה אורפנד לנד- דה איויל ארג' אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: RIDE THE LITHNING - מטאליקה אמן השבוע: מטאליקה דבר טוב שקרה לי השבוע: ציונים טובים באסת השבוע: הרגשת דיכאון כללית ומוזרה, וגם העובדה שאני מחכה נואשות לחורף וזה מסרב להגיע ציטוט השבוע: אין ספר השבוע: סיימתי במזל טוב את צוות איתמר המעולה סרט השבוע: דרכים צדדיות תמונת השבוע: אין

PhonyLight

New member
Thumbing my way back to heaven...

שירי השבוע של פרל ג'אם: Thumbing my way/ Love boat captain שירי השבוע בכללי: faith no more -easy, John rusciante - the real ושני אלה שכתבתי אלבום השבוע של פרל ג'אם: ריוט אקט וגם יילד אלבום השבוע בכללי: כנ"ל אמן השבוע: פארל ג'אם דבר טוב שקרה לי השבוע: נהניתי אתמול בערב באסת השבוע: מתמטיקה ציטוט השבוע: "בורות היא לא דגל לנפנף בו" ספר השבוע: "המיליון השביעי"/ תום שגב סרט השבוע: לא ראיתי תמונת השבוע: פרושיאנטה

משעמםםם

שירי השבוע של פרל ג'אם:Garden בעיקר. שירי השבוע בכללי: Man of Golden Words - MLB אלבום השבוע בכללי: MLB - Apple אמן השבוע: Temple of The Dog דבר טוב שקרה לי השבוע: יש אוטו סופסוף. באסת השבוע: הכל שטויות.. ציטוט השבוע: *חתימה* ספר השבוע: ארבעה בתים געגוע סרט השבוע: קינג קונג תמונת השבוע:

cold metal ass

New member
ארבע בתים וגעגוע זה ספר כ"כ טוב .

בהתחלה קראתי אותו והוא היה בחרוזים - לא הבנתי מה רוצים ממני . אח"כ הבנתי כמה יפה הוא .

J92

New member
../images/Emo54.gifשיו!

זה ספר מעולה בפרק הרביעי רק הבנתי מה הולך שם.. איזה תאורים יפימים :)

cold metal ass

New member
טטנוס זה דבר כואב !

שירי השבוע של פרל ג'אם: I AM MINE שירי השבוע בכללי: יש הרבה .. אלבום השבוע של פרל ג'אם: כלבים אבודים . או כלב אבוד .לא זוכרת אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: שון פן . דבר טוב שקרה לי השבוע: אני סמבצ"ית חי"ר .. ווהו .כמה רציתי את התפקיד הזה . וגם יום רביעי התגייסתי - יום רביעי חזרתי הביתה ויום חמישי חזרתי שוב לבק"ום ככה שאני כבר מצחינה מבקו"ם. באסת השבוע: שבוע הבא שבועיים טירונות ועדיין כואב לי הטטנוס . ציטוט השבוע: בחורה שקוראים לה סידוני .. אז איזה אחת באה אליה " מעכשיו קוראים לך צידון ויש לך 2 אצבעות מובן ? " ספר השבוע: יש אלוהים . סרט השבוע: תמונת השבוע: חנוכה שמח! איימן .

J92

New member
../images/Emo54.gifהו יא

שירי השבוע של פרל ג'אם:לאסטקיסהו יאאא אמן השבוע:הצייר הו יאא דבר טוב שקרה לי השבוע:שיחה עד 3 בבוקר של פתיחת עיינים.יא ציטוט השבוע:"ואז הוא יצא החוצה וראה דינוזאר ששאל אותו מי התעסק עם בן דוד שלי?"יא וכל העונות של פאמלי גאי ספר השבוע:תמונות יפיאות סרט השבוע:מישהו לרוץ איתו תמונת השבוע:הו יאא

J92

New member
אופסי.תסלחו לי זה החשיש.

וגם אני הייתי בטוחה 100% שזה לא שלח. נווווו טוב

nothingman1

New member
../images/Emo109.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: כל השירים מהחזרה היום, בעיקר even flow שירי השבוע בכללי: יחסית הרבה דרים ת'יאטר אלבום השבוע של פרל ג'אם: 10 אלבום השבוע בכללי: ghost reveries-opeth אמן השבוע: השניים שצויינו לעיל דבר טוב שקרה לי השבוע: חזרה, יציאה לחופש, החלפת מיתרים אחרי חצי שנה באסת השבוע: הרבה לימודים במהלך השבוע

אני

שירי השבוע של פרל ג'אם:לא שמעתי שירי השבוע בכללי: Betzefer-Under Betzefer-Fuckin Rock 'N' Roll אלבום השבוע של פרל ג'אם:לא שמעתי אלבום השבוע בכללי:אין אמן השבוע:המ דבר טוב שקרה לי השבוע:אבסולוט חינם ושצרבתי דיסק של דנציג באסת השבוע:האבא הדפוק שלי ציטוט השבוע:אנשי הלוטוס היו מאושרים אבל היה להם סופלה בתור מוח ספר השבוע:אין תוכנית השבוע: המגן
אין אין על התוכנית הזאת! תמונת השבוע:אחח אם רק היה לי תאומץ..

J92

New member
../images/Emo54.gifאת רואה!~

את אפילו איתי באותו זמן על הפורום. זה משמיים בואי למפגש ביאצ'

למעלה