פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע../images/Emo161.gif

אין פרקים חדשים
תכף מתחילה השנה החדשה |חיוך גדול מאוד מאוד|
שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב

Sandro

New member
שבוע טוב =)

שיר השבוע: Disturbed - Indestructiable (ששומעים את השיר נזכרים שאפשר לעשות אחלה קליפ לקלייר או לכל מישהו בגיבורים שהוא בלתי ניתן להשמדה) דיסק השבוע: אני פיראט, כמעט ולא מחזיק דיסקים, אלא אם זה של אומנים שבאמת שווים את זה :) להקת השבוע: Godsmack וגם האהובה עליי אוונסנס. ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות. משהו טוב שקרה השבוע: השיחרור מהצבא קרב וזה בהחלט טוב. משהו רע שקרה השבוע: תחושה של 'חלול מבפנים'. המלצת השבוע - סרט: הסרט שבע נשמות של וויל סמית, סרט מדכא, אבל מדהים.

עוגיה12

New member
סכמ"ש../images/Emo161.gif

שיר השבוע: סביבון סוב סוב סוב.
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע: תיכון אבלון משהו טוב שקרה השבוע: הצטרפתי לפורום הארי פוטר- הספר. משהו רע שקרה השבוע: חנוכה הגיע
המלצת השבוע: אל תאכלו סופגניות! הסיבה: סופגניות=משמין+מגעיל+מלא שמן. ציטוט השבוע: "וואי! קר לי, שלדג"
(לפרטים עיין בלקסיקון נטע) סרט/סידרת השבוע: אקס-מן 1 תמונת השבוע:

DGlost

New member
אוף סןף החופש מתקרב!!

שיר השבוע:AC\DC-High Way To Hell דיסק השבוע:אין להקת השבוע:Red Band ספר השבוע:אין....ואוו לא קראתי ספר מאז הארי פוטר 7 משהו טוב שקרה השבוע:מקווה לנצח בתחרות מחר משהו רע שקרה השבוע:הישרדות ישראל התחילה המלצת השבוע:להרוג את המורה למתמטיקה ציטוט השבוע:אין סרט/סידרת השבוע:24 עונה 6 תמונת השבוע:

supercoconut

New member
../images/Emo6.gif בהצלחה!

אני רואה אנשים למדו ממני לשים תמונות מצחיקות!!1 אני הייתי הראשונה שעשתה את זה פה.
עד אז היו רק תמונות של כלבים ובלונים

supercoconut

New member
חעחע!גם אני פה![לא]

שיר השבוע:Everybody Dance Now דיסק השבוע:- להקת השבוע:TDG ספר השבוע:- [ נראלככם שאני אעשה משהו חוץ מלישון בחופש?!
] משהו טוב שקרה השבוע:חופש! משהו רע שקרה השבוע: דחו אותי מקורס מדא כי אני קטינה מידי![לפסח]
המלצת השבוע:תאכלו שוקולד ציטוט השבוע:"אחרי שתעשו ילד אני אבוא ואעשה אותו
" "במקום לעשות שניים במכה, מחכה ועושה אחד.איזה גאון אש אתה
" סרט/סידרת השבוע:פייןקילר ג'יין. הפרקים של השבוע היו פשוט...כ"כ...שולטים
תמונת השבוע:בתת תגובות.

supercoconut

New member
כפי שאתם שמים לב

השמש מבלה את רוב חייה בנמנום. מה זה אומר עליה?מה זה אומר עלינו?מה זה אומר על הערוצים של הוט?

עוגיה12

New member
../images/Emo12.gifגמאני התחלתי קורס מד"א!!!

אבל עזבתי כי המדריכה הייתה זונה והיה צריך ללמוד איתה 10 שעות בשבוע ועוד היו לי את כל המורים המניוקים שנתנו לי כל שבוע בערך 3 מבחנים! אז יש עוד קורס בפסח ואני נכנסת אליו אז נלמד במקביל! High 5!

Slow Cheetah

New member
אניאניאני../images/Emo47.gif

לא מושקע, אין לי כוח~~~ שיר השבוע: Viva la vida דיסק השבוע: אין (אני לא שומעת דיסקים
). להקת השבוע: Coldplay ספר השבוע: "סופר צללים". משהו טוב שקרה השבוע: חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש משהו רע שקרה השבוע: שלוש שעות רצופות בהיסטוריהה----> רצחחחחח |מתה לגמריי| המלצת השבוע: תראו הרבה סרטים וסדרות ^^ ציטוט השבוע: נהה. סרט/סידרת השבוע: צ'אקקקקקק, אקס-מן
תמונת השבוע: בהמשך (אחת הדברים הקרועים, אם תבינו את עיקרון התמונה).

למעלה