פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע../images/Emo161.gif

ובכן, ברוכים הבאים לכל החדשים
וללורי, תקלטי שפיטר הוא בעלי וזהו
הפינה מוקדשת לאלון, סתם כי בא לי
הו, ולאחותי הקטנה דפנה, כי היה לה השבוע יום הולדת שמונה
(רמיזה: כולם לאחל לה מזל טוב!)
שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה

הרבה מזל טוב לדפנה
וכעת שיר השבוע:16 Karate Schnitzel דיסק השבוע: להקת השבוע:Tenacious D ספר השבוע:נדודי שינה משהו טוב שקרה השבוע:לאיודע משהו רע שקרה השבוע:הרבה המלצת השבוע:תאכלו פירות וירקות. . .ועוגות שוקולד ציטוט השבוע:מי אתה שוב? סרט/סידרת השבוע:Terminator: The Sarah Connor Chronicles תמונת השבוע:אין ושוב תודה על ההקדשה
LOL

Slow Cheetah

New member
~לא מושקע~

מזל טוב לדפנולי המדהימושית
(כן, אני חייבת לומר שוב
) שיר השבוע: One more time. דיסק השבוע: Californication. להקת השבוע: RHCP. ספר השבוע: לילה טוב, אף-אחד. משהו טוב שקרה השבוע: יומלדת לדפנולית
משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שיצאה העונה השניה של גיבורים בדיוידי, ואין לי כסף עדיין בשביל לקנות אותה
המלצת השבוע: ספרו לכולם את הסיפור הבא: "היו היו שלושה חתולות.." (ההמשך נתון לוויכוח) ציטוט השבוע: אין. סרט/סידרת השבוע: גיבורים

supercoconut

New member
אני פה!~

שיר השבוע:Three Days Grace - Pain דיסק השבוע:- להקת השבוע:TDC ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:קיבלו אותי כעוזרת מדצ
משהו רע שקרה השבוע:בשבוע שעבר נכשלתי באופן פטאתי בתחרות... המלצת השבוע:אל תלכו לתחרות במשהו שאתם גרועים בו...אתם רק תכשלו באופן פטאתי.... ציטוט השבוע:היה לי אחד חזק אבל שכחתי....אז קבלו: המורה: "אז לך לחברים שלך!" ילד:אבל אין לי חברים!
" ילד ב': "רוצה להיות חבר שלי?
" ילד "בטח!
" סרט/סידרת השבוע: ראו חתימה ותנסו לנחש. תמונת השבוע:מנקודת המבט של החתן.

למעלה