פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע ../images/Emo161.gif

נמנמ, לפני שאני אשכח לשים את הפינה
שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב

Offry2

New member
טוב

שיר השבוע: לאדע דיסק השבוע: לאדע להקת השבוע: לאדע ספר השבוע: לאדע משהו טוב שקרה השבוע: נגמר השבוע! משהו רע שקרה השבוע: נגמר החופש! המלצת השבוע: לאכול ענבים. ציטוט השבוע: "סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול סוטול! הופ! טשטוש". סרט/סידרת השבוע: הישרדות. תמונת השבוע: אין.

Robin Sparkles

New member
עונה

שיר השבוע: Craig David-Insomnia The Corrs-Summer Sunshine The Corrs-Goodbye The Corrs-Hideaway דיסק השבוע:The Corrs - Borrowed Heave להקת השבוע:^^ ספר השבוע:ספר התיאוריה שכבר עשה את שלו משהו טוב שקרה השבוע:עברתי תיאוריה!! משהו רע שקרה השבוע:משגעים אותיייי המלצת השבוע: ציטוט השבוע: סרט/סידרת השבוע:איך פגשתי את אמא. אני לא יודעת אם לשמוח או לא
תמונת השבוע:

Billy Shirs

New member
יש לך טעם טלוויזיוני מצוין../images/Emo11.gif

ובקשר ללשמוח - את מדברת על סטלה? אם כן - וול, למי אכפת ממנה אניוויי

Billy Shirs

New member
כן אבל צריך להיות שמחים בשבילו

כי אחרת הוא לא היה פוגש את אימא
אבל אני שונאת את החפירות של טד, אני רואה את הסדרה בשביל בארני

Lion_Heart

Well-known member
כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן

סוף סוף מישהו שמכיר!!! "that's 2 "r"yes. . .h-o-r-r-BURN

Billy Shirs

New member
זה הציטוט האהוב עלייך?../images/Emo3.gif

I'm Dr Horrible! I got a Ph.D in HORRIBLEMESS! Wait a minute, I don't go to the gym... I'm just naturally like this... וכמובן המשפט האלמותי The hammer is my penise.​
ויש גם את הקטע בOn The Rise שבילי נמצא מאחורה מגיש אוכלXDDDD זה הרג אותי ממש

Lion_Heart

Well-known member
oh god yes!!!

The hammer is my penise. so damn funny איזה שיר הכי את אוהבת?

Billy Shirs

New member
הו אל תכריחי אותי לבחור

הפינאלה טוב, גם slipping, on the rise, laundry day, perfect story, bad horse, a man's gotta do ואיך אפשר לשכוח את brand new day
אני חייבת אותך במסנג'ר. תוסיפי אותי [email protected]

Slow Cheetah

New member
אני אדע בקרוב על מה אתם מדברים ^^

אחריי שיעבור הבוחן במתמטיקה. והמבחן במתמטיקה. והמבחן בלשון. ובהיסטוריה. וספרות. ובתנ"ך. והטיול השנתי. בקיצור, בעוד 3 שנים דברו איתי

Lion_Heart

Well-known member
nam. . .what?

שיר השבוע:ballad of serenity דיסק השבוע:- להקת השבוע: Bad Horse Chorus ספר השבוע:הרוזן ממונטה כריסטו משהו טוב שקרה השבוע:המפגש משהו רע שקרה השבוע:הכל המלצת השבוע:תהיו נחמדים אחד לשני ציטוט השבוע:define "intresting" ? oh god ' oh god we'r all gonna die סרט/סידרת השבוע: serenity תמונת השבוע:

Billy Shirs

New member
נמנמנמנמנממ

שיר השבוע: Number Two - The Apples דיסק השבוע: Buzzin' About - The Apples להקת השבוע: התפוחים
ספר השבוע: The Time Traveler's Wife משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד משהו רע שקרה השבוע: נגמר החופש המלצת השבוע: תתחילו להתלבש ארוך
ציטוט השבוע: סרט/סידרת השבוע: זהות בדויה תמונת השבוע:

Slow Cheetah

New member
אני../images/Emo3.gif

אני עונה באופן יבש, המחשב לא עובד משהו עכשיו
שיר השבוע: Feel. דיסק השבוע: אין. להקת השבוע: אין. ספר השבוע: הארי פוטר ה-7. משהו טוב שקרה השבוע: גיבורים
משהו רע שקרה השבוע: חזרתי לבצפר
המלצת השבוע: תאכלו פיצה
ציטוט השבוע: "חתולות ורודות הן ממש כוסיות!" (חברה שלי אשכרה אמרה את זה). סרט/סידרת השבוע: גיבורים
תמונת השבוע: נההה.

למעלה