פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע../images/Emo161.gif

שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
אע, פסח לנצח
עוד 3 ימים!!! שבוע טוב
(אפילו יותר מטוב, גיבורים עונה 3 מתחילה!!)

Slow Cheetah

New member
הפסח לנצחחח../images/Emo161.gif

נראה לי שאני עושה את פסח בתור המאומץ שלי. מישהו מצטרף?
שיר השבוע:
Disturbia-Rihanna
דיסק השבוע:
אין.
להקת השבוע:
Rihanna
ספר השבוע:
"לילה טוב, אף אחד".
משהו טוב שקרה השבוע:
חתונה של דוד שלי.ואימוץ פסח (אולי). והעונה השלישית תכף מתחילה!!!!
משהו רע שקרה השבוע:
בצפר
המלצת השבוע:
גיבורים
ציטוט השבוע:
ילד מהכיתה שלי: "את כ"כ אוהבת את ההירוז הזה?" (הוא ראה שכתוב לי על היד את השם) אני: "כן, למה לא?" הילד: "מי הדמות האהובה עלייך?" אני: "פיטר". הילד: "פיטר?" אני: "כן, פיטר פטרלי". הילד: "הוא בהירוז 3?" אני: "כן, הוא גם בכל שאר העונות" הילד: "התכוונת לסדרה?!" מפגר
סרט/סידרת השבוע:
אחת שיודעת+גיבורים
תמונת השבוע:
משמאל

supercoconut

New member
אני~

שיר השבוע:חעחע דיסק השבוע:חח~ להקת השבוע: המלצות ללהקה חביבה יתקבלו בברכבה[ [כמו SUM 41, MCR,GREEN DAY,] ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:אני חולה. המלצת השבוע:תמיד תביאו גליל טישו בתיק. ציטוט השבוע:המורה להיסטוריה :"ב1933 עלה היטלר לשלטון" כל הכיתה "היטלר לשלטון!" סרט/סידרת השבוע:המ...קשרים אפלים. תמונת השבוע:

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo10.gif

שיר השבוע:LIFE ON MARS דיסק השבוע:- להקת השבוע:- ספר השבוע:ספיידרמן משהו טוב שקרה השבוע:עוד פרק של Terminator: Sarah Connor Chronicles ירד , פרקים של supernatural ו smallville הידד משהו רע שקרה השבוע:כמו כל שבוע המלצת השבוע:אל תעצבנו את הרובוט שלכם, זה לא יגמר בטוב ציטוט השבוע:-gzcu סרט/סידרת השבוע:supernatural תמונת השבוע:

just 20 f

New member
שלי... ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: "Beautiful" של כריסטינה אגילרה. דיסק השבוע: אין להקת השבוע: אין, אבל "מיוז" היא להקת החיים שזה הכי...
ספר השבוע: "אהבה בימי כולרה" של גבריאל גרסיה מארקס, זוכה פרס נובל. משהו טוב שקרה השבוע: הזדמנות לעבודה חדשה. משהו רע שקרה השבוע: שעמום ברמות... המלצת השבוע: הסרט "אביב, קיץ, סתיו, חורף ו...אביב" ציטוט השבוע: אין, אבל "חיה ותן לחיות" זה הציטוט הקבוע שלי שכדאי לכל אדם באשר הוא לאמץ. סרט/סידרת השבוע: נחשו...
וגם הסרט שהמלצתי עליו. תמונת השבוע: החיה הכי מתוקה שראיתי אולי... לוטרה שדומה לדובון.

just 20 f

New member
ידעתי שהתמונה הזאת לא מציאותית... זו בובה!!

חחחחחחח... מסתבר... הסתכלתי עליה שוב והבנתי ואז חזרתי לאתר משן לקחתי אותה ואכן. זאת בובה. אבל תודו שהיא מתוקה!!!!!!

Anna Banana25

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Rammstein- Moskau דיסק השבוע: להקת השבוע: Bon Jovi
ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 98 בהבעה, וכרגע נולד לחברה ממש טובה שלי אח!!! משהו רע שקרה השבוע: עומס בבצפר המלצת השבוע: לא לעצבן מורות רוסיות למתמטיקה
ציטוט השבוע: אני תמיד שוכחת את הציטוטים הטובים והמצחיקים סרט\סידרת השבוע: המפץ הגדול
תמונת השבוע: זה לא מעלה לי!!!

עוגיה12

New member
../images/Emo29.gifסכמ"ש

שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע: יומני הנסיכה 6- ספר מעצבבןןןןן!!! משהו טוב שקרה השבוע: הברזתי מבצפר משהו רע שקרה השבוע: כאבה לי הבטן
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע: It is human nature to look to the past סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
לנצחח!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחזר המחשב!!../images/Emo13.gif

שיר השבוע:אורח בעולם דיסק השבוע:עכשיו טוב- גלעד שגב להקת השבוע:
ספר השבוע:הלקוח-ג'ון גרישם משהו טוב שקרה השבוע:הנסיעה לירושלים לסבתא שלי ולחברה שלי, שבת(
) ומוצ"ש מגניבה עם חברות
משהו רע שקרה השבוע:השבוע הזה דווקא לא היה רע
אולי הקטע שהמחשב לא עבד..=/
המלצת השבוע:הלקוח!!! הסםר והסרט!! ציטוט השבוע:אחרי שסיפרתי לחברה שלי על "לא לענות" ומה שהיא תגיד לו אם הוא יתקשר עזבתי ת'שולחן לשרותים ואמרתי לה :" לרה, את יודעת מה לעשות אם "לא לענות" התקשר נכון..?" לרה:"כן.. לא לענות!" חחחח סרט/סידרת השבוע:אבודים.. תמונת השבוע:

למעלה