פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע ../images/Emo161.gif

שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב
ותזכרו, פסח לנצח (ואל תאמינו לזיופים!)

Slow Cheetah

New member
אני ../images/Emo161.gif

שיר השבוע: One Republic-Somebody to save you
דיסק השבוע: אין.
להקת השבוע: One Republic
ספר השבוע: All american girl: Ready or not
משהו טוב שקרה השבוע: אבא שלי מרשה לי להוריד סדרות (רק עם תרגום מובנה
)!!!!!!!!!!!!!!
משהו רע שקרה השבוע: בצפר
המלצת השבוע: חכו לגיבורים
ציטוט השבוע: המורה: "תכניסי את הציף-ציף הזה לתיק!" אני: "ציף-ציף?" המורה: "הפלאפון, נו.."
סרט/סידרת השבוע: היפה והחיה (ראיתי עם אחותי הקטנה
).
תמונת השבוע:

supercoconut

New member
טס'עונה

שיר השבוע:כרגיל אין לי זמן לשירים דיסק השבוע:כנל להקת השבוע:sum41 עדיין הכי שולט לי באמפי XD ספר השבוע:לאקוראת ספרים :ס משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי מאחשלי שוקולדים משהו רע שקרה השבוע:אחשלי חזר מחול.הם החליטו שם שנמאס להם ממנו המלצת השבוע:תאכלו יופלה ציטוט השבוע: המורה "שקטט בכיתה!!11שקטטטט!!!אתם לא יוצאים להפסקה אם אין פה שקקקטטטט!!!!!111" "אבל המורה אנחנו מנהלים דיון!" "אני שמחה!" "אנחנו מנהלים דיון חשוב ביותר ומעניין!" "אני שמחה!" "ואנחנו לא יכולים לנהל דיון כשאףחד לא מדבר!" "אני שמחה!" "אני שמח שאת שמחה אבל אני אהיה עוד יותר שמח אם נצא להפסקה!" סרט/סידרת השבוע:למי יש מה לראות בהוט? XD תראו המפיקים. תמונת השבוע:ורד~מי רוצה?

Lion_Heart

Well-known member
there

שיר השבוע:samson and delilah דיסק השבוע:none להקת השבוע:garbage ספר השבוע:Necronomicon Ex-Mortis משהו טוב שקרה השבוע:none משהו רע שקרה השבוע:loads המלצת השבוע:Terminator: The Sarah Connor Chronicles ציטוט השבוע:NO TICKET סרט/סידרת השבוע:ראה המלצת השבוע תמונת השבוע:

RoXaS

New member
שבוע טוב

שיר השבוע:hell song-sum41-רק כי סוף סוף הצלחתי לנגן את הכל כולל הסולו
דיסק השבוע:אין להקת השבוע:aoudioslave ספר השבוע:פשר הרצח משהו טוב שקרה השבוע:לא משו מיוחד משהו רע שקרה השבוע:גם לא...דיי משעמם המלצת השבוע:לנגן 4 שעות ביום זה כיף-מומלץ ציטוט השבוע:"המורה איך אומרים פוליגרף באנגלית?" אני:"זה באנגלית...." סרט/סידרת השבוע:נמלטים
תמונת השבוע:אין שבוע טוב-שבוע טוב

supercoconut

New member
SUM41 ../images/Emo99.gif

נו לפחות כרגע XD עד שאני אמצא להקה חדשה לחרוש עליה XD

Anna Banana25

New member
עונה ../images/Emo191.gif

שיר השבוע: Dope- Now Or Never דיסק השבוע: אין להקת השבוע: Bon Jovi
ספר השבוע: גנבת הספרים- מרקוס זוסאק משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם המבחנים על עבודות הקיץ! משהו רע שקרה לי השבוע: לא הלך לי טוב במבחנים
המלצת השבוע: Ghost Rider
ציטוט השבוע: חברה שלי בשיעור ספורט: "אנה את רצה כמו כוסית!!!" סרט\סידרת השבוע: המפץ הגדול תמונת השבוע: זה לא מעלה לי תמונות אז הנה קישור- http://img329.imageshack.us/img329/485/dsc00074bc0kl3.jpg

עוגיה12

New member
../images/Emo29.gifשלי באיחור היסטרי

שיר השבוע: מליונים דיסק השבוע:
להקת השבוע: אוונסנס ספר השבוע: יומני הנסיכה 6- הנסיכה מתאמנת.. משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לסמינריון עם הכיתה והיה מזה שווה!!...
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע: כשאתם הולכים לטיול עם מקלחות- תבקשו להיכנס למקלחת של חדר אחר לרגע ותשימו להם תיון בתוך הדוש..
ציטוט השבוע: "אמאל'ה! המים במקלחת אדומים!!!"
סרט/סידרת השבוע: טקסי במנהטן.. אם ככה קוראים לזה..
תמונת השבוע: נמנמנמ..
פסח שליטעעע!!

Robin Sparkles

New member
באיחור

שיר השבוע:no air גרסה אקוסטית (לא יודעת למה חזרתי לזה פתאום..) דיסק השבוע: להקת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:היה בסדר משהו רע שקרה השבוע:היום הלכתי סתם לבצפר. וממש עיצבנו אותי לפני כמה ימים. וגם הבצפר מתעלל בנו.והכלב שלי אוכל את העיתון (לפעמים). המלצת השבוע: ציטוט השבוע: ביום רביעי בשעה 11 בערך חברה שלי אמרה "לא היינו אמורים למות כבר?" יש עוד הרבה אבל אין לי כוח לכתוב סרט/סידרת השבוע:גוסיפ גירל 2 ,90210,פריווילג'ד,מגרש ביתי 6 תמונת השבוע:

למעלה