פינת השאלה

SharonMunich

New member
relocation למינכן

שלום, הציעו לי מטעם החברה שבה אני עובדת relocation למינכן. מדובר במשרת Pre-sales Engineer בחברה בתחום אבטחת מידע. רציתי לדעת מה יוקר המחייה במינכן, מהי סדר גודל של משכורת למשרה שכזו, אילו תנאים חשובים עליי לבקש מהמעביד לשלם וכו'. תודה! שרון.

Woking

New member
פינת השאלה

ההזויה, שאגב השנה היא הזויה לחלוטין.

ciccio

New member
לונדונרים

שאלת תייר מסכן... לבאים ללונדון, לאן משלושת הנמלי תעופה עדיף להגיע מבחינת מרחק, גישה בתחבורה ציבורית ומחירים. לוטון סטאנסד גטוויק ומה לעזאזל המחירים האלו לנסיעה של 40 ק"מ???

Woking

New member
השאלה היא

לאן בלונדון את רוצה להגיע בסופו של דבר. אם לצפון לונדון אז עדיף לוטון או סטנסטד, שקצת יותר רחוק. אם לדרום אז עדיף לגטוויק. מסטנסטד יש רכבת ל-Kings Cross, ומ-Gatwick יש רכבת ל-Victoria ואפשר גם להגיע בקלות ל-Waterloo. אני לא בטוח לאן מגיעים מלוטון.

Woking

New member
ומותק

בתור לקוח מועדף אתה לא צריך לעמוד בתור עם כל העמך. מותר לך לפתוח שרשור משלך.

noy2222

New member
לא, אבל

בתור הנמל תעופה בעל הגישה הכמעט מלאה לרשת ה-tube... noy

noy2222

New member
אז מה עם אין ריינאיר וזה לא רלוונטי

היטרו אבר לא מעט קשיים בזמן האחרון, וצריכים להיות חזקים ולתמוך בו. המסכן בטח מת מהתייבשות עם כל האיסורים האחרונים... noy

Woking

New member
הדבר האחרון

שאתה רוצה לעשות זה לקחת טיוב מהית'רו, שלא לדבר על זה שכרגע הוא לא עוצר ליד הטרמינל. אם כבר לוקחים את הרכבת ל-Paddington, ואז זה יוצא כמו כל שדה אחר.

noy2222

New member
לא תיקנו את המסוף?

ראיתי פליירים שמודיעים לנו שהעבודה הסתיימה ומודים לנו על ההמתנה והסבלנות בזמן שיפצור טרמינל 4... noy

תיקנו, פתחו וכבר יומיים שמנפחים

לי את הראש בתחנה בהודעות על כמה נפלא שאפשר שוב להגיע ל-T4 בטיוב. מי בכלל נוסע עם טיוב לשדה תעופה? המזוודה לא נתקעת במדרגות?

מלוטון יש רכבת לקינגס קרוס גמכן

ושירות שאטלים למרכז העיר, כמו גם להיתרו ולגטוויק ואולי גם לסטנסטד - לא יודעת. הבעיה, מלוטון להיתרו יש רק אוטובוס, והוא בא פעם בשעה... אז אני יכולה לספר לכם שבזמן שמחכים לו עוברים גם אוטובוסים לבירמינגהאם, נוטינגהאם ושאר האמים... כן כן, הטיסה מגולווי נוחתת בלוטון. צ'יצ', מתי אתה בלונדון?

ciccio

New member
אני צריך ללונדון עיר החטאים.

מה אתה שואל שאלות מסובכות צפון, דרום... אני נראה לך אליזבת טיילור? (תודה בכל אופן) בינתיים לוטון נראה לי מנצחת... זה בעיקר בזכות טיסות זולות יותר... העובדה ששלושתם לא קרובות לעיר והתנייעות מהם ואליהם לא כזו נוחה מעמידה אותם במקומות זהים. בכל זאת רציתי לשאול אם מישהו יודע.... וכן אני אהיה מהלקוחות הרוטנים של רייאן אייר או איזיג'ט וכן אני אבוא לבכות שוב איך התעמרו בי ובמטעני.

לוטון מזעזעת מבחינת תחבורה

יחסית לשאר הנמלים,אבל אם אתה רק בעניין ללכת העירה אין בעיה. הרכבת לקינגס קרוס יעילה, תכופה מאוד, ואתה די בקלות במרכז. סע רייאן אייר ותהיה לנו בריא... (או, אם אתה כבר בלוטון, טוס לגולווי ותבוא לבקר, יא סוציומאטית...יש אייר ארן בשמונה כל ערב, נדמה לי)

Woking

New member
צ'יצ'ו

בדקת בכלל אצל Bloody Awful? מהנסיון שלי בדר"כ אפשר למצוא טיסות ממלפנזה במחירים סבירים.

ciccio

New member
../images/Emo6.gif

ואני טמבל עוד הולך לבדוק אולי זה אתר כירטוסים בלאדי אוופל... נו, מה אתה מושך לי במכנסים? לסע עם חברת הדגל ועוד ממלפנסה ? (אגב, שם לב לס') אז ככה, הקלף המנצח של רייאן זה שהם טסים לי ב0.01 אירו, מה אגיד ומה אומר... קשה להתווכח עם זה. ועכשיו, נאמר והיית מספר לי על טיסות שוות בזמני להיט מ-לינאטה אז ניחא, אבל מאלפנסה? עזוב את העובדה שהם איבדו לי את המזוודה בפעם האחרונה והם עושים זאת לא פעם, אבל זה גם הרחוק משלושת שדות התעופה בקירבת מילאנו. אוקיי... אז בדקתי BA, יש להם מבצעים בסדר, 50 אירו לטיסה כיוון אחד ללינאטה.זה לא רע. זה לא סנט אחד... אבל זה לא רע.

בלוטון לא הייתי

זה בכלל שדה תעופה אמיתי? בגוגל ארת' הוא נראה כמעט קטן כמו שדה התעופה האן (שראין אייר מספרים לך שהוא בפרנקפורט, אבל הוא לא קרוב אפילו לפרנקפורט). תמיד חשבתי שלוטון זה השדה המקומי של תושבי מילטון קינס והסביבה.

אם זה מגיע לגולווי...

...זה מספיק טוב בשבילי. חוצמיזה, תראה את שדה התעופה של גולווי ותבין שלוטון זה נמל תעופה ענק. מחניים ליד ראש פינה יותר גדול. וככה זה גם טוב. לא מאמינה שאיזו טיסה מהיתרו הייתה מעלה אותי אם הייתי מגיעה לשדה בחמישה ל- והטיסה היא ב-ורבע... בגולווי עשו לי נו נו נו, לקחו המזוודה, העבירו תיק יד בשיקוף והעלו אותי למטוס. למה מה קרה...

למעלה