פינת השאלה

charmed1992

New member
שאלה..

היי לכולם.. אני לא חלק מהפורות הזה אבל יש לי שאלה על אחד הפרקים, נכון יש את הפרק שדוד של אלונה מגיע לתל אביב ובסוף הפרק הם שרים את "בת שישים"?! אז בקליף הם לובשים חולצות כחולות.. של איזה מועצות ו/או מושבים ו/או תנועת נוער החולצות שלהם??? תודה.., יערה

יובל192

New member
הפיג'מות בקפה קר-סול

למה לא מוסיפים עוד פרקים של קפה קר-סול? למה נתקעו בפרק 10? למה אין פרק 11,12,13 והלאה?

CrazyMagic

New member
יום הולדת

שאלה.. האם מישהו ממשתתפי הפיג'מות עושה ימי הולדת? האם יש אפשרות ליצור קשר עם הסוכנים \ השחקנים ולברר? אנחנו מעוניינים להפתיע את אחותי (בת 9) בבית הספר עם אחד או יותר ממשתתפי הפיג'מות. תודה.

edens 114412

New member
../images/Emo207.gif יניב פולישוק באולפן ערוץ הילדים

יניב מתארח בשידור היום ב 15:00 . בקשר ל"מנדלבאום בלש פרטי"

edens 114412

New member
אוקי.....

אני חושבת שהם לא עושים ימי הולדת אבל תבררי עם טדי בעיקרון.. אני כמעט בטוחה שלא

Jen74

New member
נראה לי שהכי הרבה שאפשר לעשות

זה לנסות דרך טדי הפקות להגיע לאחד מהשלישייה ולבקש שיברכו את אחותך בסרטון וידאו וגם זה לא בטוח שיצליח, אבל אפשר לנסות.

Jen74

New member
אם אני לא טועה

פשוט לא צילמו עוד פרקים. תיכף יבואו המומחים ויסבירו....

0OמומיןO0

New member
מישהו ראה שבוע סוף../images/Emo35.gif

אהבתי את החיקוי של הישרדות ואת האפיפיור והקטע של הישראלים בחו"ל עם קובי היה מצחיק

edens 114412

New member
אני ../images/Emo13.gif

הכי אהבתי את החיקוי של קובי עם הישראלים זה היה ממש מצחיק
וגם החיקוי של שמעון פרס היה מצחיק אני חושבת שהם רק השתפרו יותר מהעונה הקודמת....

sharoniron

New member
לאנה (Jen74 )

את המנהלת גם של הפורום הזה וגם של הסימס וגם של תיאטרון? :)

Jen74

New member
../images/Emo12.gifמה../images/Emo35.gif

קודם כל, לא קוראים לי אנה
דבר שני, מאיפה באה השאלה הזאת? מי אמר שאני מנהלת את שני הפורומים האחרים מלבד הפורום הזה? אם תקרא/י את החתימה שלי בהודעות שלי, אפשר לראות בדיוק איזה פורומים אני מנהלת.

sharoniron

New member
...

סתם היתעניינתי.... כי ראיתי בשני הפורומים האלה שכתוב בסרגל למעלה jen74, אולי זה היה מספר אחר והתבלבלתי.... אז סליחה....

sharoniron

New member
כבר בדקתי את זה אחרי שכתבתי את ההודעה

וזה לא jen זהjenx או משהו כזה, כי פשוט המחשב שלי נתקע כל הזמן אז זה עיוות את התמונה....

למעלה