פינת השאלה הקטנה לשבוע חדש

אפרסקה

New member
4 חודשים בבית?!?? אפשר לשאול למה?

(את לא חייבת לענות כמובן אם זה אישי) אני הייתי מתחרפנת... האמת ששתינו מאודדד אוהבות גינה ולרוץ ולהתשתולל, בשנה שעברה היינו ממש כל יום אחה"צ בגינה (החתמנו שעון
), השנה זה קשה יותר, אולי חם יותר - לא יודעת. אבל יותר ויותר ימים אני מנסה לוותר על היציאה החוצה.

TWEETY =^.^=

New member
הממממ,,,,לא

אבל תודה על ההתעניינות. אנחנו פחות יוצאים כי שי סובל מחום נוראאאאא, ולמזלי אוהב את הבית ואת המשחקים שלו יותר מסתאם לצאת. גן משחקים נורמלי אין לנו כל כך, למעט אחד קטן וקצת לא נורמלי
,,,הים רחוק ובלי רכב זו לוגסטיקה לא פשוטה לימים טרופים אלה. אז אנחנו הרבה הרבה בבית ובכייפ. בחורף ובעונות שאפשר לנשום לרווחה, אנחנו מטילים המון בשדות ובטבע,,,אבל עכשיו זה בלתי אפשרי, ואמשלו לא מוכנה לקום ב-5 בבוקר כדי לזכות בכמה דקות של חסד בחוץ

ראש דשא - בכפר השעשועים

באיזור ההפתעות - 5 ש"ח ליח' (קניתי פעם ליומולדת של איתי כהפתעות לילדים)

טילי2

New member
יש גם לקנות ביצה-10ש"ח ששמים במים בבקבוק שקוף

אחרי כמה ימים הביצה בוקעת ויוצא אפרוח\דינוזאור\ לטאה, שגדלים וגדלים עד שהם ממלאים את כל הבקבוק.

לבנה123

New member
עוד רעיונות (ובטח יהיו עוד אחרי שהחום הזה

ירד...)
הכנה משותפת של כדורי שוקולד, שאפשר לגלגל אותם בקוקוס, או סוכריות צבעוניות
אם אין מקום לבריכה של ממש, אז אפשר אפילו בבית להגדיר אזור כ"אזור בריכה לבובות", לתחום אותו במגבות, ולאחר שממלאים גיגית קטנה במים - לתת לה (ולבובות) להתפלש.
למתקדמים - להדביק ביחד (סלוטייפ) שני גלילי נייר טואלט ו-וואלה, הרי לך משקפת. שאותה אפשר לצבוע גם בגואש...או שוב חוזר חלילה - מדבקות.
הנבטה של כל מיני גרגרונים - חומוסים וכאלה. עד כאן פינת האינטלקט.
לשחק ב"מספרה" - לתת לה לסרק אותך, לעשות לך קוקיות, ואחרייך הבובות. תענוג אמיתי המזמוז הזה בשיער (רק קחי בחשבון שאת אחרי זה לא יוצאת החוצה...זה נראה נורא).
סופר. בחיי - כמה יעיל ככה ממוזג. עם משלוחים זה בכלל תענוג.
הקמת "מחנה" - לתלות סדינים בבית - וזו הפינה שלה. אצלנו זה להיט. היא יכולה לשחק שם עם עצמה המון המון זמן. טוב, מקווה שמשהו מזה עוזר....ומקווה שנוירונים אצלי יחזרו לתפקוד מלא יותר בהמשך ואזכר בעוד דברים...

חן123

New member
הזכרת לי משהו

בפסח הבאתי הביתה קרטון של מקרר. היה אושר גדול. זה היה בית, הם קישטו את זה, נכנסו, הכניסו משחקים, צבעו, אור כתב על ככל הקרטון. אחרי שבועיים ביום פינוי הזבל החריג הקרטון ירד אחר כבוד לרחוב לאזור הפינוי

דש1דש

New member
הנה הרשימה שהכנתי לאוגוסט

גואש / צבעי מיים (אפשר גם בבית כי פחות מלכלך) צבעי ידיים, וכן הלאה
חימר
להכין נרות / סבונים - יש ערכות חביבות ביותר
פסיפס - קניתי אבני פסיפס ונעשה מהם יצירות. אחת כבר עשינו מתנה לסבתא ויצא מדהים
הדבקות למינהן - עם דברים שונים ועם גזרי עיתונים
מה שעשינו שנה שעברה - מציירים את הילד על כמה דפים שמחוברים יחד - בגודל מלא והוא עושה מזה יצירה כרצונו.
בריכה
השתוללות עם מיים בחוץ
ללמוד אנגלית (אנחנו טסות לאנגליה בעוד שבועיים)
לאפות - עוגיות / עוגה / פשטידה
חותמות על בד גדול זה מה שאני זוכרת עכשיו..... יהיה כיף!

למעלה