פינת הרכילות

ohadcarrington

New member
פינת הרכילות

מישהו יכול להסביר לי למה פירסון פוד (תומאס) הגיע לטין צויזס אוורד ולא היה לא שום תפקיד בשנים האחרונות מלבד כמה תפקידי אורח בסדרות בינוניות?

Shiri from the block

Active member
חחחחח נקרעתי מהטקסט בין ג'קלין, אשלי ולינדזי XD
איזה חמודות!!
&nbsp
וקתרין מעלפת כרגיל

&nbsp
תומאס נראה מעולה!
&nbsp
ואיזה כיף לכל מי שהיה ב Fan event בא לי גם

sigalit1000

New member
לדעתי תומס הגיע

על תקן בן הזוג של..... חברה שלו היא זמרת מפורסמת ולדעתי הוא הגיע בגללה ולא בגלל דברים שהוא עשה, אבל זו רק דעתי.....

ohadcarrington

New member
כן בדקתי עכשיו חברה שלו זאת ויקטוריה גסטיס

מי שזאת לא תהיה
אז כנראה שהוא הגיעה בגללה
מוזר כי ראיתי בסנאפצ'אט שלו שהוא הגיע לבד על אופנוע והיו שם בנות שצווחו ומחאו לו כפיים...
&nbsp
תכל'ס הוא דיי מסכן כי עכשיו הוא יהיה תקוע כל החיים שלו באופרות סבון ולא סדרות לנוער....

ohadcarrington

New member
*הגיע

מעניין אם מרחו לפירסון פוד ביפים ברונזר בצבע העור על החזה בשביל שהוא ייראה חלק או שרק מרחו ברונזר כהה בשביל להדגיש את הAbs או שמרחו לו גלצן בשביל שלא ייראו את השערות על החזה או שבתמונה התשיעית הדביקו לו שערות בחזה

sigalit1000

New member
אולי הוא יעבור לסדרות

בריגיט [ג'ניפר פיניגן] הופיעה בסרטים וסדרות ועכשיו היא מככבת בסידרה הרודן,היא אישתו של השחקן הראשי, והעונה השנייה שמשודרת בימים אלו מהסדרות המצליחות ביותר.... מי שנשאר 5 שנים ומעלה כמו מרבית השחקנים ביפים והאמיצים יהיה תקוע מי שעוזב ומוצא יש לו סיכוי.....

הופ ופיבי עזבו שתיהן לא מצאו והן מופיעות בתפקדי אורחים קטנים אם בכלל..... סטפי עזבה והיא מופיעה בתפקיד הראשי בסידרה חדשה שאם היא תצליח ותצולם עונה שנייה גם היא תתקדם.... אז לגבי תומס הכל פתוח ..... אני יודעת שהוא מופיע בסרט בתפקיד ראשי לצד החברה שלו במציאות אז אולי עוד נראה את תומס בסדרות וסרטים רצינים ....

ohadcarrington

New member
סטפי ניהלה במקביל ליפים עוד תפקידים

בשונה מכולם ג'קלין וג'ניפר לא הסתפקו רק ביפים אלא ניסו גם עוד דברים כמו קריירת שירה תיאטרון כתיבה ועוד וזה הצליח להן...
&nbsp
לגבי פירסון פוד לדעתי התפקיד שהוא קיבל זה בגלל החברה שלו אבל אצלו עוד הכל פתוח כנ"ל גם לגבי אשלין פירס

למעלה