פינת הקליפ השבועי – Jeremy

• פותח הנושא Wine
  • פורסם בתאריך

cold metal ass

New member
יש בזה משהו נכון

כי תמיד רוצים את מה שאין , אבל אני לא כזה אוהבת את הסבנטיז אז ככה שאולי הייתי רוצה לגדול באייטיז , רגע אבל האייטיז הסריחו , אז בניינטיז . ניינטיז רולז !

הוד11

New member
דוגרי הנינטיז ה- עשור

האייטיז היו רקובים, לאנשים לא היה טעם בלבוש בשקל!!

nothingman1

New member
צמיחת המטאל, גם שם הייתי רוצה להיות

הייתי רוצה להוולד ככה שאני אהיה בן 15 בשנת 1980 ובן 25 בשנת 1990... אידיאלי!

cold metal ass

New member
../images/Emo45.gif

אבל היית רוצה להיות בן 15 שכול הלהקות טראש מאטל האלה צמחו ? איכס ! הייתי מעדיפה להיות בת 15 ב93 -92 ולהיכנס ממש לכול הגראנג' ולחיות את זה , ולא להתרגש כשאני רואה סינגלס ואומרת לעצמי "יווו זה היה אשכרה הניינטיז " טוב אני לא אומרת את זה , אבל בהחלט הייתי מעדיפה להיות נערה ב92 ככה , זה אידיאלי !!

הוד11

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

ובאמת שאני רואה את סינגלס או את עולמו של ווין אני מבין ש92 הייתה אחלה שנה ליהיות בא נער למרות שאני נהנה גם עכשיו

nothingman1

New member
הייתי רוצה להיות בן 25 בניינטיז כדי

ליצור גם מוזיקה ולא בן 15 שבעיקר מאזין!

הוד11

New member
ואלה לא חשבתי על זה ככה

רעיון ענק ליהות חלק מגל הרוקסן של תחילת שנות התשעים

cold metal ass

New member
חופשי ..

היו את כל המכנסי עור האלה והניטים אין אין על הפשטות של הגראנג' תעלה עם פלנל ותעשה שמח !!

הוד11

New member
אשכרה

הכי בלי פוזה, כמו שקורט קוביין אמר COME AS YOU ARE זה ממש לא קלישאה, זו היה המהות של הגראנג' הכי פשוט ונטול פוזה.

cold metal ass

New member
come as you are

אחי, לא יכולתי להסביר את זה טוב יותר .

הי הי!

לא לרדת על תראש! והם בכלל לא לבשו ניטים ושנאו פוזות(השנאה של מטאליקה לגלאם\הייר מטאל) ואני ייתן לך דוגמא למי שכן לבש ניטים והרבה- ג'ודאס פריסט והיא אחת הלהקות הטובות והמשפיעות במטאל. בקיצור זה לא הטעם שלך, אבל אל תרדי על זה.

cold metal ass

New member
../images/Emo122.gif

אז התבלבלתי בין הייר . לזה התכוונתי , אני לא כ"כ בקיאה בז'אנר הזה ויש לציין כי לאט לאט אני לומדת דברים חדשים. (לפחות
) ועכשיו שאני חושבת על זה מטאליקה היא באמת הכי רחוקה ממה שדיברתי עליו .

Wine

New member
אני גדלתי בתקופה הזו

אמנם פה בארץ ולא בסיאטל...אבל היה מעולה
כל שבוע הופעות ברוקסן, להקות רוק מעולות שצצו כל יום, ריקודים על שולחנות במועדונים.... היה טוב, אין מה להגיד (אני יודעת הוד שאתה אוהב את איפה הילד, ראיתי אותם בכמה הופעות)

cold metal ass

New member
איזה כיף לך .

הייתי הורגת בשביל ללכת לאיזה הופעה של איפה הילד , או לפחות של חמי .

הוד11

New member
מתכנן ללכת להופעה של חמי בקרוב

פגשתי אותו בהופעה של טיפקס (קובי אוז מפיק לו את האלבום החדש) והם אמרו שהדיסק ייצא בקרוב

cold metal ass

New member
אויי תהנה אחי !

אתה יודע אם הוא שר שירים של איפה הילד או שגם לו יש אגו של אומנים(שונאת את זה!!) והוא שר שירים רק שלו ?

הוד11

New member
אני מעריך שרק שירים שלו

אבל לא הייתי בהופעה שלו אף פעם אז אני לא יודע

Jagged chaos

New member
לא נראה לי דווקא.

הייתי בשתי הופעות שלו (בצמח 2003 ורוקהעצמאות 2004) והוא שר ת'להיטים של איפה הילד... מה שעובר עליי, מישהו שומע אותי...כל אלה...

למעלה