פינת הקליפים השבועית!!

REDDITZ

New member
פינת הקליפים השבועית!!../images/Emo91.gif

והנה הגיע לו סוף השבוע הראשון של הפינה וכאן אני הולך להציג לכם מדי שבוע קליפים איכותיים (לדעתי) הקליפ הראשון השבוע הוש של הלהקה SYSTEM OF A DOWN -- אחת הלהקות האהובות עלי עם השיר CHOP SUEY כותרת הקליפ WAKE UP כתובת האתר: http://www.dreammusicvideos.net/leohamer/wakeup.zip (יש להעתיק את הכתובת ולבדסיק אותה בכותרת למעלה/תוכנת הורדה לדוגמא FLASH GET GET RIGHT וכדומה) אשמח מאוד לקבל ממכם תגובות עליו

REDDITZ

New member
נ.ב

אני זקוק מאוד לסרברים מהירים אשר עובדים 24 שעות ויש להם מהירות טובה כדי שאני וכל להעלות אליהם קליפים שהאתר שלהם נפל כבר או שאני לא ידע מאיפה הורדתי אם ברשותכם מידע על סרבר כזה שלחו לי הודעה בפרטי ואת הקרדיט שלכם אתם תקבלו תודה רבה

Prophet

New member
הודעה ../images/Emo32.gifית אל תאשימו אותי...

קזבובו כמו שאני רואה אף אחד לא בא לצ´אט אז אם אתה מבין בסקריפטים אתה יכול לעשות שכתוב כמה אנשים בצ´אט אולי לדעתי זה רעיון טוב ... אם אתה לא אתה יכול לשלוח בקשה לתפוז זה יעזור להעלות את הצ´אט לחיים..

king kazabubu

New member
אני לא יכול לעשות משהו כזה...

שתי סיבות. האחת היא שהאתר תפוז לא שלי ואני לא יכול להכניס בו שינויים כאלו סתם ככה. הסיבה השניה היא שאני לא מבין כלום בסקריפטים... אבל אני אפנה את הבקשה להנהלה של תפוז. זה יכול להיות רעיון טוב.

gogumagog

New member
אני לא מבין!

יכולת פשוט לפתוח שירשור חדש! לא כל פעם שתרצה לומר משהו, תדביק אותו באיזה שירשור...

Prophet

New member
אבל...

אם זה לא עד כדי כך חשוב ואפשר להדביק את זה בשרשור קיים אז עדיף לחסוך בדף... אתה לא חושב ? אם זה הודעה שאני מאוד צריך תשובה או סתם משהו שיעניין את כולם אז צריך לפתוח שרשור חדש [ זה לפחות דעתי... ] o_O

Prophet

New member
רק פעם אחת לא התייחסתי !!!

והעירו לי בקשר לזה ואני הפסקתי !!! בהודעה הזאת גם התייחסתי בהתחלה וגם כתבתי שזאת הודעה offtopic !

king kazabubu

New member
אני מאוד אהבתי...

אני ממליץ בחום על הקליפ הזה. למי שאוהב לראות קליפים כמובן!!

Goggle Girl

New member
אתה יודע שיש בערך...

מיליון קליפים לשיק הזה? o_O אולי תהיה קצת יותר מדויק בתיאור הקליפ. תודה

king kazabubu

New member
האמת הוא נתן קישור לקליפ

אז זה די ספציפי לדעתי. חוץ מזה זה הקליפ ששלחתי לך.

למעלה