פינת הקליפיה- איתי.

Nimrod121

New member
פינת הקליפיה- איתי.

פינת הקליפיה, ממשיכה ובגדול. והפעם נדון בקליפ לשיר המצליח "איתי". אתם מוזמנים בשמחה להשתתף בדיון על הקליפ. אז שיהיה לכולנו דיון פורה ומהנה. בנוסף, אתם מוזמנים ללחוץ כאן בכדי להגיע אל הפעילות הקודמת שעסקה בקליפ לשיר- "שמעון השכן". לפניכם מספר שאלות, אתם מוזמנים לענות עליהן. 1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות? 2) הייתם משנים משהו בקליפ? 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו? 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ? 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ? 6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ? 7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו? 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך? 9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? 10) מה דעתכם על קרן בקליפ? 11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. תתנו את הציון מספרית. כש-1 הוא המספר הנמוך ביותר ו-10 הוא הציון הגבוה ביותר. כדי שיהיה לכם נוח יותר, הקליפ צורף להודעה הזו. אתם מוזמנים לצפות בו. הקליפים הנותרים לשפיטה הינם: "זאת שבמקומי" ו"אם אלה החיים". בהם נדון בשבועות הקרובים.

ady18

Well-known member
עונה

פינת הקליפיה- איתי. מאת: Nimrod121ו 22/05/07 | 18:25 פינת הקליפיה, ממשיכה ובגדול. והפעם נדון בקליפ לשיר המצליח "איתי". אתם מוזמנים בשמחה להשתתף בדיון על הקליפ. אז שיהיה לכולנו דיון פורה ומהנה. בנוסף, אתם מוזמנים ללחוץ כאן בכדי להגיע אל הפעילות הקודמת שעסקה בקליפ לשיר- "שמעון השכן". לפניכם מספר שאלות, אתם מוזמנים לענות עליהן. 1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות?מדהים 2) הייתם משנים משהו בקליפ?לא 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו?ברור 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ?הכול מושלם 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ?נחמדה 6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ?במיוחד אנחל מוסיף :p 7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו?לא 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך?לא 9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)?ממש לא חייב היה לצאת 10) מה דעתכם על קרן בקליפ?מדהימה קליפ מושלם 9.8

עדי C

New member
מושלם מושלם מושלם../images/Emo99.gif

לא משנה כלום לא מחליפה כלום אחד הקליפים האהובים עליי

LEEkm

New member
עונה../images/Emo11.gif../images/Emo151.gif

1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות?הוא יפה ומעניין, יש מקומות לשיפור אבל בכלליות הוא יפה. 2) הייתם משנים משהו בקליפ?כן, בגלל שמשנים כל הזמן את התמונה זה מפריע בעין לפעמים, יש מקומות שאפשר לשייף את זה ולעשות את זה נעים יותר. 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו?כן, רובו. 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ?לא. 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ?אני אוהבת אותה, היא נעימה כזו ושלווה. 6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ?אני חושבת שהם בסדר, הם לא מפריעים לי יותר מדי. השחקנים עצמם לא משנים לי, משמעות ההמצאות שלהם בקליפ ומה הם מסמלים שקשור לשיר מעניין אותי. 7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו?לא. 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך?לא הייתי מביימת אותו אחרת, פשוט הייתי מאריכה קצת את הזמן שמראים כל קטע. זה עובר נורא מהר. 9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)?אמממ, לא עולה לי עכשיו לראש. 10) מה דעתכם על קרן בקליפ?מהממת
11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. תתנו את הציון מספרית. כש-1 הוא המספר הנמוך ביותר ו-10 הוא הציון הגבוה ביותר. אני נותנת 8.5

איתי לא מתעסק ברגשות ביותר מדי....

מה דעתכם על הקליפ בכלליות? יפה ומיוחד 2) הייתם משנים משהו בקליפ?לא 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו?בערך, לפעמים כן ולפעמים לא , וזה מה שיפה בו 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ?לא... 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ?אני אוהבת 6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ?מוסיפים מוסיפים מוסיפים 7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו?לא...כי אז זה היה יותר מדי ברור .. 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך?לא 9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)?מגיע לו וגם לקליפים אחרים מגיע... 10) מה דעתכם על קרן בקליפ?מדהימה... 11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. תתנו את הציון מספרית. כש-1 הוא המספר הנמוך ביותר ו-10 הוא הציון הגבוה ביותר. 8.5-9

DaSh31

New member
קליפ מ-ה-מ-ם!

1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות?-מדהים 2) הייתם משנים משהו בקליפ?-לא. 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו? מאוד. 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ? לא 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ? תפאורה מאוד נחמדה, משרה רקע רומנטי-סתווי כזה. ורי נייס. 6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ?-לא מוסיפים ולא גורעים. היה די נחמד אם הם היו נותנים למישהו שבאמת קוראים לו איתי (אנגל :X) לשחק את איתי עצמו.
7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו? כן 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך? לא. הביום יוצא מן הכלל. 9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? ת'אמת? גם "שוכחת אותך" יכל קצת להתאים, אבל איתי אין ספק מודבק לקליפ הזה. 10) מה דעתכם על קרן בקליפ? חמודה,יפהפייה. למה מה השתנה?
11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. תתנו את הציון מספרית. כש-1 הוא המספר הנמוך ביותר ו-10 הוא הציון הגבוה ביותר.- 9.9. שום דבר לא מושלם.

נעה 124

New member
../images/Emo207.gif

סליחה שאני משרשרת לפה, אבל לא ידעתי לאן לשרשר... יש עכשיו בערוץ 22 "קרנבל עצמאות", ובמידע כתוב שקרן תשתתף.. למישהו יש מידע על זה
זה בטח שידור חוזר מיום העצמאות, לא

נעה 124

New member
עונה../images/Emo9.gif

1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות? מאוד יפה
2) הייתם משנים משהו בקליפ? לא 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו? כן 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ? לא 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ? נחמדה
6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ? מוסיפים 7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו? לא, כי... בעצם אני לא יודעת למה, פשוט לא 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך? לא, אני אוהבת אותו ככה
9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? לאיתי מגיע קליפ, אבל גם לרכבת באירופה ועל שפת הכינרת.. אה, וגם עוד יום... 10) מה דעתכם על קרן בקליפ?
11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. תתנו את הציון מספרית. כש-1 הוא המספר הנמוך ביותר ו-10 הוא הציון הגבוה ביותר.- 8

עונה

) מה דעתכם על הקליפ בכלליות? קליפ מהמם
2) הייתם משנים משהו בקליפ? לא משהו ממש משמעותי
3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו? כן
4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ? הייתי מוסיפה עוד איזה 2 בנות שקרן מסלקת...
5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ? חמודה אבל זה נראה כאילו סתם באמצע שום מקום שמו מזרן.....
6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ? דניאלה ואנחל ממש מתאימים לקליפ אבל שירה תמיד נראתה לי קצת לא קשורה
7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו? לא.... אז היו מציקים לקרן יותר על הקטע הזה שהשיר נכתב על איתי אבל אני לא יכולה ממש להגיד..., אני רגילה לראות את זה עם אנחל... אני לא יודעת איך זה יראה עם איתי
8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך? לא
9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? לשמעון השכן מגיע קליפ אבל הייתי עושה קליפ בנוסף גם לעל שפת הכינרת (בסנדלים)
10) מה דעתכם על קרן בקליפ? היא מהממת
11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. 9 וחצי

Nimrod121

New member
עונה לעצמי.

1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות? לדעתי הקליפ יפה מאוד. 2) הייתם משנים משהו בקליפ? לא הייתי משנה בו דבר. 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו? כן. הכל מתחבר. 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ? לא. 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ? התפאורה סבירה ונחמדה ביותר. היא לא משהו מפואר ומיוחד ביותר, אך היא תואמת את רוח השיר. 6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ? אני חושב שהשחקנים הללו רק מוסיפים לקליפ וכל אחד תורם מעצמו קצת לקליפ. 7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו? אני חושב שעדיף שלא, כי אחר כך זה לא ישאיר מקום להרבה מאוד מחשבה מצד הצופים. ואילו כשאנחל בונני מגלם את איתי יש יותר מסתורין, אני מניח. 8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך? לא. 9) האם לדעתכם לשיר "איתי" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? אני חושב שלשיר הזה ללא ספק מגיע קליפ ולא הייתי מצלם קליפ לשיר אחר במקום זה. 10) מה דעתכם על קרן בקליפ? לדעתי קרן נראית מעולה בקליפ. כעת, תנו ציון סופי לקליפ. תתנו את הציון מספרית. כש-1 הוא המספר הנמוך ביותר ו-10 הוא הציון הגבוה ביותר. הציון שאני נותן הוא 8.5/10.

Nimrod121

New member
הבהרה ועוד שאלה.

1) הציון הסופי המספרי שנתתי הוא 8.5. זה קצת התבלגן. 2) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? התכוונתי ל"איתי". 12) ושאלה נוספת: איזה קטע הכי אהבתם בקליפ ואיזה קטע הכי פחות אהבתם בקליפ?

shir828

New member
"איתי פרק חצי בקבוק.." הי תביא לי איזה שלוק!!

1) מה דעתכם על הקליפ בכלליות? הקליפ די יפה.. לדעתי.. הוא מעניין כזה..
2) הייתם משנים משהו בקליפ? יש סיבה שהדברים שם אז לא הייתי משנה.. 3) האם לדעתכם הקליפ קשור לשיר עצמו? די קשור כי קרן היא עם "איתי" ויש לו כל מיני חברות אחרות ורואים אותם נמצאים ביחד וכו'.. 4) הייתם מוסיפים קטע לקליפ או לחלופין חותכים קטע כלשהו מהקליפ? לא. 5) מה דעתכם על תפאורת הקליפ? מאוד יפה. מיטה ואורות כאלה.. ממש מגניב..
6) כפי שבוודאי שמתם לב, שחקנים מוכרים השתתפו בקליפ. מביניהם דניאלה וירצר, שירה קצנלבוגן ואנחל בונני (שהוא דוגמן שחקן). מה דעתכם עליהם? האם הם מוסיפים או גורעים מן הקליפ? אני לא מתה על שירה ודניאלה כ"כ אבל הן הוסיפו לקליפ... הייתה להן הבעת פנים כמו של קרן כשהן היו עם אנחל.. לגבי אנחל אז מישהו היה חייב להיות "הגבר הנחשק"
7) האם לדעתכם היה כדאי שאיתי פרל עצמו (שעליו נכתב השיר "איתי") יופיע בקליפ עם קרן, במקום אנחל בונני שמשחק בעצם אותו? אני לא חושבת שהוא היה מסכים..
8) הייתם מביימים אחרת את הקליפ? אם כן, איך? כן, הייתי מושיבה את קרן מול טלוויזיה עם גלידה ביד כמובן
לידה לוח שנה של ינואר או דצמבר ויש מלא איקסים חוץ מעל יום שני והלאה (הוא הגיע בשני) ואז יש דפיקה בדלת וזה יהיה איתי(כמה לא צפוי!) והוא ילבש גולף שחורה ואז יראו כל מיני דברים שמספרים על איתי בשיר למשל: "איתי לא מתעסק ברגשות יותר מידי"- הם צופים בסרט עצוב וקרן בוכה (בכאילו כי אנחנו לא רוצים שקרן תיהיה עצובה
) ואיתי מסתכל על המסך כמו האיקון:
. "איתי פרק חצי בקבוק"- הם אוכלים ארוחת ערב רומנטית ואיתי מוזג לקרן מעט מהבקבוק ואז הוא שותה ישר מהבקבוק והוא משאיר קצת בבקבוק. וככה כל מיני דברים.. 9) האם לדעתכם לשיר "שמעון השכן" מגיע הקליפ הזה, או שבמקום הייתם מקליטים קליפ לשיר אחר מהאלבום של קרן (ולאו דווקא שיר כזה ששוחרר כסינגל לתחנות הרדיו)? לא הבנתי את השאלה.. 10) מה דעתכם על קרן בקליפ? מהממת!
באמת.. היא נראת מדהים והיא.. מדהימה
11) כעת, תנו ציון סופי לקליפ. 9.9

למעלה