פינת הקיטורים:

• פותח הנושא jule
  • פורסם בתאריך

jule

New member
פינת הקיטורים:

אני על סף פרישה אני משתגעת מהאנשים האלה!! הייתי ממש חולה שבוע שעבר, והתקשרתי להודיע, אז האחראית שלי אמרה לי תלכי לרופא, אם זו שפעת קחי אקמול ותגיעי, אם זו דלקת, אז אל תגיעי שלא תדביקי אתנו. ?! אני מתחרפנת...!

M o n a L i s a

New member
יולי!!! ../images/Emo24.gif

קחי אקמול?? - וואו היא ממש מפגרת! אל תתייחסי! זכותך להיות בבית כשאת חולה, ולהבריא בקצב שלך. יש לך ימי מחלה שאת יכולה לקחת, בלי לבקש את הרשות שלהם, פשוט תגידי שאת חולה ונקודה! גם אני חולה והולכת מחר, כי יש מחסור במדריכים...

תגידי ..

ניסית לעשות את העבודה בכוונה רע ולהגיד לרכזת שלך שזה בגלל שהאחראיות עליך מטילות עליך עבודות צדדיות לא קשורות ...? כמו נגיד שאת כל היום עסוקה בלקנות מצרכים ולהכין קפה ובגלל זה את מצטערת מאוד אבל אין לך זמן לעבודה . את הרי לא מתבטלת את עושה מה שמבקשים ממך.. אז הרכזת אולי תצרח קצת עליהן והן יתעשטו ..? ותרגישי טוב :)

Mיקי_

New member
טוב היום אני כועסת אז גם לי מותר

אם הרכזת שלי קוראת את זה, אני מתנצלת שאני עושה את זה... אבל זה סה"כ משהו קטן אבל אני כל כך רגוזה שהייתי חייבת לשפוך, אל תדאגי אני בסדר. לפני כמה ימים הייתה לי שיחת הבהרה עם הרכזת שלי ועם כל מי שאחראי עלי בערך בעצה (הש"ל שלי) ויצאתי ממנה עם הרגשה ככה ככה. הרבה זמן מאד חרה לי שאין לי הגדרת תפקיד מדוייקת, ושאני נעה בין דברים שאני יודעת שאני צריכה לעשות (גם אם הם לא מוצאים חן בעיני לפעמים) לבין דברים שאני לא בטוחה שמותר לי לומר עליהם לא... המשרד שלנו עובר הרבה באלגנים בזמן האחרון, והתפקיד שלי שם מאד משמעותי ואני אוהבת אותו, אני מרגישה שסומכים עלי ומפקידים בידיים שלי הרבה מאד סמכות. ואני יודעת שאם הבורג הקטן שהוא אני יצא מהמערכת יהיה למרכז קשה לתפקד... וזאת הרגשה טובה. בשיחה עם הרכזת שלי דיברנו הרבה על הצורך שלי בהגדרת תפקיד, וגם קצת על הפורום הזה. על דברים שלא מוצאים חן בעיני. ועל מתי מותר לי לומר לא. הגבול העיקרי היה כשאני עושה משהו אחר... היום בעבודה ביקשו ממני אחרי שגזבר העמותה בא לכתוב מסמך מסויים שהוא דו"ח כספי. זה לחלוטין עבודה של מזכירה ולא שלי, ואני יושבת עכשיו בדיוק על המאזן שיחות של חודש פברואר [התפקיד שלי זה לענות לפניות והשיחות הם התפקיד שלי (תדמיינו לכם משהו בסגנון ער"ן), והמאזן שלהם הם משהו שלוקח שבוע שלם בערך לעשות וזה מאד קשה ומעיק] אבל לקחתי את זה על עצמי כי היו"ר ביקשה וכי הם היו בלחץ (כרגיל) סיימתי לעשות את זה די מהר, עיצבתי את זה כמו שצריך עם הדגשות וכ"ד... והדפסתי את זה וחזרתי לעבודה השוטפת שלי. אחרי חצי שעה באה אחת האחראיות שלי ואמרה שלא עשיתי את זה טוב. מי מבניכן שמכירה את אקסל יודעת שאקסל עושה טבלאות וחישובים אוטומטית בניגוד לוורד, ולכן לצורכים האלו של דו"חות הוא מאד נוח. האחראית שלי ניסתה לפתוח את המסמך דרך וורד והסתבכה. הסברץתי לה שזה מסמך אקסל ושתפתח אותו דרך האקסל אז היא התעצבנה עלי שעשיתי אותו באקסל, ואמרה שאנחנו במרכז עובדים בוורד. הסברתי לה שלצורך הזה אקסל חוסך בערך חצי שעת עבודה (שהיא יודעת שאין לי חצי שעה מיותרת בימים האלו של החודש), היא התעצבנה ודרשה שאני אכין מחדש את המסמך. אחר כך היא באה ואמרה שלי שזה שהדגשתי את הסכומים זה לא בסדר, כי צריך להיות קו מתחת למספר האחרון לפני החישוב בטבלה (כמו חיבור אנכי) הסברתי לה שזה הדגשה לא נכונה ולמה, והיא אמרה לי שככה עושים את זה תמיד, כשהיא באה להוכיח לי את זה היא נתקלה בעובדה שהיא טעתה. ושמדגישים כפי שאני הדגשתי עם קו תחתון והדגש תחת הסכום הסופי. אבל היא התעצבנה שוב ואמרה שזה לא מעניין אותה בכלל ושאני אעשה את זה שוב ואשנה את זה. אמרתי לה שלא היא ביקשה את זה ממני, ואף אחד לא אמר לי לא לעבו על אקסל, ואם מבקשים ממני משהו אני עושה אותו על הצד הטוב ביותר ואני לא מבינה למה אני צריכה לעשות דברים שוב ושוב אם בסופו של דבר לוקח לי חצי שניה להזיז דברים ממקום למקום דרך מה שאני יודעת לעבוד עליו. ואז היא ממש הרימה עלי את הקול (דבר שמאד לא אופיני לה!) ואמרה לי פשוט לעשות ולא להתווכח איתה. עניתי לה שאני לא אתווכח איתה, אבל בפעם הבאה שיבקשו ממני דבר כזה אני פשוט לא אעשה אותו. הייתי ממש קרובה לדמעות באותו רגע. היא אמרה בתגובה שאני אעשה את זה וזהו, ושלגבי הפעם הבאה לא אני או היא אלו שנחליט על זה (והייתה לי הרגשה שהיא מדברת על השיחה עם הרכזת) יצאתי משם היום בהרגשה מאד לא טובה ומאד מאד כועסת. התפקיד שלי הוא לא משרדי בהקיפו ולחלוטין לא מזכירותי, יש דברים משרדיים שנכנסים לקטגוריה שאני עושה אבל מזכירה אני לא. ואני לא צריכה לשעתק 6 פעמים ביום מסמך אחד, במיוחד כשיש לי הרבה עבודה אחרת משל עצמי על הראש. הייתי חייבת לפרוק את זה. ושוב, סה"כ אני בסדר, אוהבת את המקום מאד ומחוברת מאד לתפקיד שלי. אבל מה שקרה שם היום הכאיב לי מאד והציק לי. במיוחד כשזה בא אחרי שיחה עם הרכזת.

M o n a L i s a

New member
מיקי ../images/Emo140.gif

קודם כל קבלי
חזק! תדעי לך שאני מאוד תומכת בך, ובאיך שפעלת! אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר, ואין לאישה הזו שום זכות להתנהג אלייך ככה! אני פשוט לא מאמינה איזו חוצפה יש לה להתלונן על משהו שעשית כדי לעזור, משהו שלא נכנס במסגרת התפקיד שלך, ועוד להרים עלייך את הקול!!
אני לא מאמינה איזה בן אדם מדהים את!
את עוד אומרת כאלו דברים טובים על מקום השירות שלך, אחרי ההתנהגות הזוועתית שלהם!!! (כשלי קרו דברים, שאפילו לא מתקרבים לזה, יכלתי רק לקלל) אני מקווה שתמשיכי להיות חזקה, ואל תתני למקרים כאלה לשבור אותך! ורק רציתי להגיד ת-ו-ד-ה ענקית על זה שאת מספרת את זה כאן, ומרגישה שהפורום הוא מקום טוב לפרוק!
אנחנו תמיד כאן בשבילך!

Mיקי_

New member
הם ממש לא נוראיים

המקום שירות הזה הוא מקום שירות מ-ד-ה-י-ם ואני נהנת ממנו, כמו שלא חלמתי שאפשר מש"ל.. יש לי שם מרחב, והמון מקום לראש גדול ועשייה. ובאמת אכפת להם ממני. התקרית של היום מאד הכעיסה אותי והכאיבה לי, אבל אני לא חושבת שזה הפוך את עצה למקום שירות רע. ההפך אני ממליצה עליו בחום שכל מי ששוקלת מועמדות לשנה הבאה. זה לא משהו שקורה כל יום אבל מאד נעלבתי שהיא צעקה עלי ככה. והייתי מאד רצינית כשאמרתי שאני לא אעשה את זה. לא אהבתי את התגובה שלה. במיוחד כשהרגשתי שהיא באה ממקום של ללכת לרכזת שלי או משהו כזה. ובמיוחד אחרי שביקשתי גבולות גיזרה של תפקיד וסוכם שמותר לי לומר לא אם אני עסוקה בעבודה שלי. כשלא היא ביקשה בכלל שאני אעשה את הדף ההוא שעשיתי. האחראית הזאת די נושאת על גבה את כל המרכז... ואני מאד מעריכה אותה. אבל באמת היא הכעיסה אותי היום. עד כדי שכמעט בכיתי. מאד לא מתאים לה להרים עלי ככה את הקול. מאד התאכזבתי היום. ולגבי הפורום, אני מאד שמחה שהוא פה. עוקבת אחריו די בקביעות גם אם אני לא כותבת הרבה... אפילו דיברתי עליו עם הרכזת כמה פעמים.

amiak

New member
את ממש חמודה...

אחרי דבר כזה להמשיך? כל הכבוד לך ילדונת

jule

New member
מיקי!

אני מזדהה בערך...רק בחלק הרע, לא בקטע של המקום שירות המדהים וזה.. רק אני חייבת להגיד לך שרכזת שבאה וצועקת זה לא דבר טוב בהכרח אחרי מה שהרכזת שלי עשתה במשך שבועיים היתה לי תחושה מעיקה ולא נעימה במשרד עד היום הן עוקצות אותי בעניין לי זה לא עשה ממש טוב.

Mיקי_

New member
היא לא צעקה

זאת הייתה שיחת בירור ותיאום עמדות והבהרות. הרכזת שלי היא אישה מאד מאד נעימה ולבבית וממש לא נראית לי צעקנית באופן כללי. אבל גם לי לא ממש היה נעים עד הסוף עם השיחה ההיא. כי באופן כללי קשה לי להביע מורת רוח.

למעלה