פינת הקורבן
.

פינת הקורבן ../images/Emo190.gif.

תזכורת: כל פעם אני מעלה מישהו אחר ל'קורבן', והוא/היא קודם כל- עונה על השאלות של הפינה, ואז על השאלות שלכם. תשאלו כל העולה על רוחכם ובמוחכם!
יאללה, שתפו פעולה.. שנכיר כאן אנשים יותר טוב [נסו לא לשאול שאלות מעליבות/חודרניות מדי, הקורבן כמובן יכול להתעלם ממה שלא נראה לו.. אבל רצוי לענות על כמה שיותר!] הפעם, הקורבן שלנו תהיה pishkashit. הציגי את עצמך
שם: גיל: כיתה/עיסוק: מקום מגורים: אייסיקיו:

pishkashit

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

שם: לירון גיל: 21 עוד מעט.. כיתה/עיסוק: חוסכת כסף לטיול... מקום מגורים:ראשון לציון אייסיקיו: יש מסנג'ר- [email protected]

פישקשית,

את מוכרת לי מפעם
מה שלומך? נהנית היום? [כי אני מאוד נהניתי] מה את עושה בזמנך הפנוי? לכמה זמן את מתכננת לטוס? ועם מי? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? תגידי, מה עם הסבא ההוא שעבדת אצלו לפני הגיוס?
-
-

pishkashit

New member
../images/Emo187.gif

מה שלומך? שלומי מצוין..
נהנית היום? [כי אני מאוד נהניתי]- גם אני מאוד נהניתי
מה את עושה בזמנך הפנוי? עובדת.. מטיילת בארץ.. חופשיה בעיקר
לכמה זמן את מתכננת לטוס? לשלושה חודשים ועם מי? עם החברה הכי טובה :) מה ההופעה האחרונה שהיית בה? של כנסיית השכל לפני שבועיים נראה לי.. תגידי, מה עם הסבא ההוא שעבדת אצלו לפני הגיוס?
איך את זוכרת?? הוא עדיין קיים... אני עובדת אצלו פה ושם (היום למשל
) -
-

לירון..

~ תקופה שהכי לא היית חוזרת אליה, לא משנה כמה היו משלמים לך: ~ תקופה שהכי היית חוזרת אליה, אפילו ל-5 דקות בלבד: ~ אדם שהכי השפיע עלייך, לטובה או לרעה, אפילו אם הוא היה רק רגועים ספורים בחיים שלך ואפילו אם רק ראית אותו ולא הייתה ביניכם שיחה [אם תרצי,ספרי גם למה..]: ~ איך התחלת לשמוע את שילה? ~ מה יש בשילה שאין באמנים אחרים? ~ הופעה אחרונה של שילה שהיית בה: ~ לאן את מתכננת לטוס? ~ התגייסת? אם כן, מה עשית בצבא? ~ הופעה אחרונה של שילה שהיית בה: ~ רואה הישרדות?
~ מי לדעתך צריך לזכות? המשך שבוע נפלא..

pishkashit

New member
היי ../images/Emo13.gif

~ תקופה שהכי לא היית חוזרת אליה, לא משנה כמה היו משלמים לך: כיתה י"א בערך.. ~ תקופה שהכי היית חוזרת אליה, אפילו ל-5 דקות בלבד: כיתה א'.. הגן.. כשהיינו קטנים ותמימים... ואולי קצת לטירונות, רק לחמש דקות..
~ אדם שהכי השפיע עלייך, לטובה או לרעה, אפילו אם הוא היה רק רגועים ספורים בחיים שלך ואפילו אם רק ראית אותו ולא הייתה ביניכם שיחה [אם תרצי,ספרי גם למה..]: יש המון.. מכל מיני סיבות.. ~ איך התחלת לשמוע את שילה? הגעתי אליה ממש במקרה לפני כמה שנים.. שמעתי את "גשם" או את "יום שישי" ואז ההופעה הראשונה וכו'.. ~ מה יש בשילה שאין באמנים אחרים? מממ... העוצמתיות, היכולת להציג את הכאב בשיר.. ממש להרגיש אותו.. לא יודעת אם אין אמנים אחרים כאלה, אבל זה משהו שאני מאוד אוהבת בה. השיתוק הזה שהיא גורמת שהיא שרה. ~ הופעה אחרונה של שילה שהיית בה: מזמן!! אבל להופעה הקרובה אני הולכת
~ לאן את מתכננת לטוס? לדרום אמריקה..
~ התגייסת? אם כן, מה עשית בצבא? כן.. שירתתי בקריה, בחיל אויר.. הייתי חלק מהכוח אדם שם.. אחראית על כל מיני תיקים של חיילים וכאלה
~ רואה הישרדות? כן
~ מי לדעתך צריך לזכות? נועם!!!

למעלה