תתחדשי מזל טוב אומשהו! 3333> חיבוקעע
י יוקי צאן New member 18/10/06 #6 הצילו ;;../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif מחר יש לי מבחן באנגלית ואני לא זוכרת/יודעת יותר מחצי מהמילים ;; זה בערך (140 מילים ; ועוד לדעת שני סיפורים ;~~~~~~~~~~~; אני אבודה ;_; נראה שאני לא הולכת לישון כמו שצריך הלילה ;; *חוזרת לחרוש*
הצילו ;;../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif מחר יש לי מבחן באנגלית ואני לא זוכרת/יודעת יותר מחצי מהמילים ;; זה בערך (140 מילים ; ועוד לדעת שני סיפורים ;~~~~~~~~~~~; אני אבודה ;_; נראה שאני לא הולכת לישון כמו שצריך הלילה ;; *חוזרת לחרוש*
נ ניא וירקות New member 18/10/06 #7 בדיוק כמו המבחן שלי! ם-ם וגם לי יש מחר ._. אם את צריכה עזרה... XD אני במסן.
L Lust chan New member 19/10/06 #9 אבלאבל אנגלית זהנחמד;;../images/Emo135.gif בהצלחה, בטוחה שיהיה בסדר 33333333>
N Nittle Grasper New member 19/10/06 #11 =[ בהצלחה!!1 מקווה שהמורה שלך שפויה, זה מקצוע שכמה שהוא נחמד או נוראי תלוי בעיקר במורה ._.
M mikokikyo New member 19/10/06 #13 נכון מאוד._. וכל מי שסיפרתי לו על המורה שלי יודע טוב מאוד שהיא מורידה את רמת האייקיו בכל רגע שהיא פותחת את הפה-_-"
נכון מאוד._. וכל מי שסיפרתי לו על המורה שלי יודע טוב מאוד שהיא מורידה את רמת האייקיו בכל רגע שהיא פותחת את הפה-_-"
K kaguma2006 New member 19/10/06 #14 כשאמרתי פינת הפרגון.... התכוונתי שנפרגן לחברי פורום אחרים. ובהזדמנות זו אני רוצה לפרגן ל-lust chan שפעילה בפורום ושומרת עליו חי.
כשאמרתי פינת הפרגון.... התכוונתי שנפרגן לחברי פורום אחרים. ובהזדמנות זו אני רוצה לפרגן ל-lust chan שפעילה בפורום ושומרת עליו חי.