פינת הפרגון

פינת הפרגון

ליום שלישי. לכו על זה, וחג פועלים שמח

levshavur

New member
לכולם

שלום לכם
קודם כל אני רוצה לפרגן לכל אלו שמצלחים (בדרך כלל) לשמור על התפריט וללכת לטיפול...ולמי שיוצאת מאישפוז או מסגרת טיפולית כלשהי הצלחה בהמשך...
ופעם אחת אני רוצה לפרגן לעצמי (כי מי יעשה את זה במקומי...
) למרות הקושי הפיזי בחזרות להצגה של היפה והחיה שאני אמורה להופיע בה קיבלתי את התפקיד הכי קשה פיזית ולמרות הקושי עשיתי את זה (היה חלק אחד שאפילו הייתה לי סחרחורת ואמרתי למורה) אבל המשכתי בכל התרגילים!!! יש כוראוגרפית מקצועית היא קראה לזה ריקוד הפרחים (אף פעם לא הייתי חושבת שלהיות פרח יהיה כל כך קשה) וגם ביום ראשון פעם ראשונה שהעזתי לאפר מישהי תמיד פחדתי להרוס והפעם עשיתי את זה!!!...
לבשה

...

0

חורה

New member
מפרגנת

לנטע על השיניים הבריאות ועל ההתמדה בספורט, אם את יכולה גם אני יכולה. ברצינות נראה לי שיש לי חור בגודל המכתש בטוחנת ואני כל הזמן דוחה את הקביעת תור.
לשישימים על ההתחדשות בחייה
לנו לונגר על ששרדה את היום הולדת של אמא
ללבשה על הטיול הכיפי (גם אני רוצה) , ההצגות וההתמודדות

תודה

שמחה לשמוע שאני מעוררת השראה. (אם כי אני עדיין לפני הסתימה.. שתהיה ביום שישי. מקווה שזה יסתיים רק בסתימה
) ובאמת חשוב לא להזניח את העניין (אמרה מי שמזניחה כבר עשרות שנים..) שיהיה בהצלחה גם לך

levshavur

New member
לחורה

שלום לך
קודם כל רוצה להגיד לך תודה על הפרגון ובאמת כל הדברים האלה שכתבתי זה מחזיק אותי לא ליפול...
לבשה

ומשלי:

הילה יקרה - גם על איך שהתמודדת עם דברים לא פשוטים (פיטורים זה זבל מהסוג שמציף את כל הקשיים האחרים) אבל בעיקר על שדיברת, וסיפרת. את נהדרת.
ילדונת, על התקווה שנשארה לך ואת שומרת עליה בכל הכח. תמשיכי. את יכולה. ועוד חיבוק.
גרניום, כתמיד, טוב לראות אותך כאן. אהבתי.
טינה - את לא כותבת הרבה אבל בהודעה ההיא על מה לקחת לאשפוז נשמעת יותר טוב. אני מקווה שזה באמת ככה. תמשיכי להתמודד שם.
ונו לונגר האמיצה והאהובה, על כל הדברים שהצלחת לעשות בשביל עצמך השבוע. וגם על זה שיש לי מלא מה להגיד לך אבל אני שונאת את כל המילים היפות האלה במקרה הזה. מחכה לחבק אותך לא מילולית.

למעלה