פינת הסרט השבועית!!!!!!

זלדה 2

New member
פינת הסרט השבועית!!!!!!

שוב הפינה תעסוק בשני סרטים מ-ה-מ-מ-י-ם הוא אחד הסרטים היפים שלו[בעייני][אני מקווה שלא פתחתי את הפינה עליו כבר=S]: שוקולד. והנה השאלון: 1) האם אהבת את הסרט? 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? 4) מדוע? 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? 8) מדוע? 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? 10) תמונה אהובה מהסרט: 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] הסרט השני הוא סרט שראיתי לא מזמ יחסית, סרט מגניב בהחלט, אני מאוד אהבתי: חלום אריזונה. והשאלון: 1) האם אהבת את הסרט? 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? 4) מדוע? 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? 8) מדוע? 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? 10) תמונה אהובה מהסרט: 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] זהו להיום, שיהיה לכולם יום כיפי. גון

שוב פעם, את שני הסרטים עדיין לא ראיתי...=]../images/Emo10.gif

אבל הנה תמונות.=]
שוקולד...=]

זלדה 2

New member
אם את רוצה

אז אץ שוקולד יש בהרבה ספריות וידאו, ככה אני ריתי אותו, את חלום אריזונה לאמצאתי אז חיקיתי שיהיה בהוט.. הם אחלה סרטים, תראי בהזדמנות=]]

בגלל שחברה שלי לא מצליחה להוריד אותם...=] ../images/Emo13.gif

אז באמת נראה לי שאני אשאיל אותם פעם בהזדמנות בספריית ווידאו.=] מה שבטוח, בסוף אני אראה אותם.=]

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| טרלהלהלה.

שוקולד. 1) האם אהבת את הסרט? מאוד! 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? ממש לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? של אנוק (הילדה של ויאן), של ארמנד (הזקנה, אם אני לא טועה) ושל רו (ג'וני), אופקורס.
4) מדוע? דמויות של ילדים בסרטים כאלו אני ממש אוהבת; אולי כי אני יכולה להזדהות, ואולי סתם כי הם חמודים עם הדמיונות שלהם, ובמקרה הזה הילדה גם פיקחית. ארמנד, וול, הלוואי שהיא הייתה סבתאשלי.
קולית כזו, שנונה. ורו? כי איך אפשר לא לאהוב אותו? 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? מעולה, אם כי לעומת הספר, הייתי מקצינה ומחדדת פה ושם. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? את השחקן ששיחק את הכומר רנו (אאל"ט), הוא ממש לא תואם לדמות שבספר. וכמו שאמרתי למעלה, הייתי מחדדת יותר את הדמויות ואת המאפיינים של כל אחד. 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? ויאן. ולא, לא כי היא עם ג'וני, אלא פשוט כי היא מגניבה (לרוב), ויש לה גישה לכל דמות, והיא עוברת תהליך במהלך העלילה. 8) מדוע? נו, כתבתי. XD 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? יש הרבה. 10) תמונה אהובה מהסרט: אין לי תמונות על המחשב. ]: 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]- 4, הכל טוב ויפה חוץ מזה שהוא לא נאמן למקור (ז"א, הספר). חלום אריזונה. 1) האם אהבת את הסרט? אממ, אהבתי את מה שראיתי, כי פספסתי כמה קטעים. 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא. ~ 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? לא אהבתי ממש את הדמויות בסרט. XD אולי את שלו וזהו. 4) מדוע? לאדעת, כולם היו מוזרים מדי עם תסבוכות. 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? הם גרמו לי לחשוב שהם מוזרים, ז"א שהם שיחקו טוב.
6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? אני אראה אותו מהתחלה ואז יהיה לי מה להגיד. אה, הייתי משנה את הקטע שההיא התאבדה. >< 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? לא הייתי רוצה להיות. 8) מדוע? ככה, כי זה מהסרטים שאני נהנית להסתכל מהצד בלי להיות חלק. 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? לא זוכרת. 10) תמונה אהובה מהסרט: אין לי תמונות, נו.
11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אה, ציון-

3.7, כי 3.5 זה נמוך מדי, ו4 גבוה מדי יחסית לזה שלא ראיתי כל חלק וחלק בסרט.

פלאפאל

New member
אני לא מפה, אבל אני חייבת להתרעם -

היית משנה את השחקן של רנו?
חזיז ורעם! הוא הדמות האהובה עליי בסרט, והשחקן שלו גורם לחיוכים טיפשיים ומעיכת-כריות תוך צווחות "הוא חמוווווד!". הוא נוגד לחלוטין את הדמות שלו בספר, אבל זה כי הם נתנו את התפקיד שלו לראש העירייה. הכומר אמור להקצין את ראש-העירייה ולהראות לכולם כמה אבסורדי, שתלטן ומטופש הוא. ובכלל, הספר פחות טוב מהסרט

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אני יודעת מי את, ../images/Emo3.gif

מפורום פאנפיקים. XD הייתי משנה אותו בדיוק בגלל מה שכתבת בסוף; קראתי את הספר לפני הסרט, לכן זה השפיע על דעתי. מה גם שבספר הוא מתואר שונה לגמרי, וזה.. אר, לא יודעת, היה לי קצת קשה לקבל משהו שלא אמין למקור. מה חמוד בו?

tali44

New member
עונה../images/Emo27.gif

ראיתי רק את "שוקולד" ולכן אני עונה רק עליו.
1) האם אהבת את הסרט? לא מתה...
2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? א.
3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? רוקס (= ג'וני).
4) מדוע?הוא היה קצת מיסתורי (ולא נקפח את המראה).
5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? משחק נחמד...
6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? יותר זמן מסך עם ג'וני.
7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? אממ... התולעת.
8) מדוע? כי היא השתחררה לחופשי.
9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? הקטע עם התולעת.
10) תמונה אהובה מהסרט:
11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] נותנת 2.

G a L104

New member
עונה .

שוקולד 1) האם אהבת את הסרט?כן. 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני?לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]?רוקס [ג'וני] 4) מדוע?כי זה ג'וני D: 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה?ג'וני כרגיל,משחק מדהים. השאר,לא משהו. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל?לא הייתי משנה הרבה .רק כמה דמויות שלא קושורות . 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות?ויאן. 8) מדוע?כי היא עם ג'וני,הלוואי עליי XD. 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?אני לא כ"כ זוכרת. 10) תמונה אהובה מהסרט:אין /: 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]-4 חלום אריזונה 1) האם אהבת את הסרט?אמ..בערך,יותר מידי מוזר D: 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני?לא,אבל ראיתי אותו מזמן. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]?של ג'וני. 4) מדוע?^^ 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה?מעולה. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל?לא יודעת,הייתי עושה אותו פחות מוזר :D,שנבין מה קורה. 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות?לא הייתי רוצה להיות. 8) מדוע? 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?לא זוכרת.. 10) תמונה אהובה מהסרט:
11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]-2

DOLLS GIRL

New member
עונה על שוקולד

שוקולד. 1) האם אהבת את הסרט?כן 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני?אממ כן אבל אני לא מחשיבה אותו כי הייתי קטנה ולא בדיוק התעניינתי 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]?רו! (הדמות של ג'וני) ואחר כך את הבת של ויאן ..אנוק 4) מדוע?על רו בגלל שהוא מין נווד כזה חמוד והוא מתבודד ואנוק סתם חמודה 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה?משחק מעולה 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל?לא הייתי משנה 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות?ויאן 8) מדוע?כי היא קונדיטורית וגם אני רוצה להיות קונדיטורית ואממ כי היא מתנשקת עם ג'ון ג'ון 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?אממ אני אוהבת את כל הקטעים שהיא מכינה שוקולד ואת הקטעים שג'וני מופיע ואממ איך שהיא כל הזמן "זה השוקולד האהוב עלייך " וג'וני כזה " זה טעים .. אבל זה לא האהוב עלי" והיא כזה "ארגג" 10) תמונה אהובה מהסרט:אין לי כוח להוסיף 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]4

n o g n o g

New member
אני.............

שוקולד. והנה השאלון: 1) האם אהבת את הסרט? לא! 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? אף אחת. 4) מדוע? לא משהו של דמויות. 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? את ג'ולייט ביינוש אני נוטה לאהוב אבל שם לא אהבתי אותה. ג'וני סבבה. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? את העלילה.. חחחח. 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? האמא. 8) מדוע? מתנשקת עם ג'וני. 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? אין. 10) תמונה אהובה מהסרט: אין. 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]
חלום אריזונה. והשאלון: 1) האם אהבת את הסרט? ממ פסדר. 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? חח את זה עם המבטא המגניב.. השחקן. 4) מדוע? בגלל המבטא. 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? טוב. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? שיהיה פחות מוזר.. 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? אף אחת. 8) מדוע? דמויות מוזרות. 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? אין. 10) תמונה אהובה מהסרט: אין. 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]
וחצי.

Dangerous Lady

New member
ראיתי רק את שוקולד

שוקולד. והנה השאלון: 1) האם אהבת את הסרט?מאוד 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני?לא 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]?של גני ושל המוכרת שוקולד שכחתי איך קוראים לה 4) מדוע?אהבתי את המשחק שלהם ואת הדמויות והאופי שלהם 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה?מעולה 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל?כלום 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות?נהמוכרת שוקולד 8) מדוע?גם בגלל שתמיד חלמתי שיהיה תהיה חנות שוקולד וגם בגלל שהיא מתנשקת עם ג'וני 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?כשג'וני חוזר למוכרת שוקולד והם חיים בעושר ואושר... 10) תמונה אהובה מהסרט:
11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]5

TaIu

New member
D: על שוקולד

1) האם אהבת את הסרט? הוא היה נחמד. 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? נראה לי רק רו. XD והילדה. 4) מדוע? ככה? 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? טוב מאוד. 3: 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? את הכומר. ~_~ 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה להיות? לא יודעת. 8) מדוע? ס: 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? אממ ס_ס כשרו מופיע. 10) תמונה אהובה מהסרט: 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] 3.

sapirh19

New member
ראיתי רק אחדד :]

שוקולד והנה השאלון: 1) האם אהבת את הסרט? כןן מאוד 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? אממ לא זוכרת
3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? אממ אהבתי את הדמות של ג'וני כמובן *חתיך* אבל חוץ ממנו אהבתי את ויאן רושה שהיא זאת שמכינה את השוקולד 4) מדוע?כי הם שיחקו מצויין :] 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? כמו שאמרתי מקודם הם שיחקו מצויין 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? כלום כלום כלום 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות?ויאן רושה 8) מדוע?כי היא מכינה שוקולד ואני רוצה ללמוד להכין שוקולד :] וגם כי אני חולה על שוקולד 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?ראיתי ממש מזמן ואני לא זוכרת ציטוטים.. 10) תמונה אהובה מהסרט: 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] 5+++ את הסרט חלום אריזונה לא ראיתי ...

Sahar 11

New member
עונה

שוקולוד
1) האם אהבת את הסרט? מאוד 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? ג'וני 4) מדוע? אהבתי את הרעיון שהוא נודד ממקום למקום 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? ממש טוב 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? כן, אני קוראת לג'וני שחקן אורח בסרט הזה
הייתי מכניסה אותו יותר 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? הראשית, ברח לי השם 8) מדוע? כי היא ראשית P: 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? לא זוכרת 10) תמונה אהובה מהסרט: שמו כבר אני אשים תמונה מחלום אריזונה 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] 4 חלום אריזונה 1) האם אהבת את הסרט? האמת לא משהו 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? לא התלהבתי אם כבר של ג'וני 4) מדוע? הזוי יותר מידי 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? סבבה 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? אממ לא יודעת 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? אף אחת[?] חח 8) מדוע? ככה לא אהבתי 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?
10) תמונה אהובה מהסרט:
11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!] 2, אחד הסרטים שדי השתעממתי לאורך כל הסרט

Adi 7

New member
עונה..

שוקולד. והנה השאלון: 1) האם אהבת את הסרט? כן. 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני?לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]?אהבתי את ביינוש. 4) מדוע? כי היא כל כך מגניבה. 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? נהדר. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? הייתי נותנת לג'וני תפקיד מתחילת הסרט. :/ 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? הילדה. 8) מדוע? כי היא לא עושה הרבה...:) 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? קטעי הניגון של ג'וני. 10) תמונה אהובה מהסרט: > 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]
חלום אריזונה. והשאלון: 1) האם אהבת את הסרט? ממש לא. 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא. 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? אף דמות. 4) מדוע? הכל מטומטם. 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? המשחק טוב, העלילה דפוקה. 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? את העלילה, את הדמויות, ואת השחקנים שמשחקים לצד ג'וני. 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? אף דמות. 8) מדוע? הדמויות שטחיות נורא. 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט?X 10) תמונה אהובה מהסרט:X 11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]
באמת סרט על הפנים. שעתיים של שעמום טואטאלי.

totit68

New member
עונה =]]]]

שוקולדד ) האם אהבת את הסרט? מאוד מאודד מאודד מאודד -סרט מ-ק-ס-י-ם !~!! 2) האם זה הסרט הראשון שראית של ג´וני? לא 3) איזו דמות הכי אהבת בסרט[כולל הדמות של ג´וני]? ג'וני !! 4) מדוע? כי הואא נראה מההמםם עם הקוקוו !! 5) מה את חושבת על המשחק של ג´וני ושל שאר השחקנים בסרט הזה? ג'וני משחקק שם ממש טוב.. למרוותת שהוא לא מופיעע כ"כ הרבהה... 6) מה היית משנה בסרט, אם בכלל? הייתי רוצהה שג'וני ישחקק יותררר... 7) אם היית יכולה, איזו דמות מהסרט היית רוצה ליהיות? המוכרתת בחנותת אני לא זוכרת את השםם שלהה 8) מדוע? כי היא עםם ג'וני !! 9) מהו הקטע או הציטוט האהוב עליך ביותר בסרט? לא זוכרת... 10) תמונה אהובה מהסרט: איןן ליי.. שמו את היחידהה שיש ליי
11) [ולסיום:] כמה כוכבים את נותנת לסרט[1-5. 1: גרוע, 5: מצויין!]555555

למעלה