פינת הנוסטלגיה:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פינת הנוסטלגיה:

טוב, בגלל שיש קצת תקופת רגיעה מלירז ואין ממש דברים חדשים חוץ מתמונות פפראצי בפנאי פלוס מסתובבת עם נטע גרטי בכל רחוב תל אביבי טיפוסי, החלטתי לפתוח את פינת הנוסטלגיה בה ניזכר בכל מיני דברים ישנים שקשורים ללירז שאולי אפילו חלק מחברי הפורום לא חוו.. אז: סיבוב ההופעות הקצר של האלבום * הידעת? * בסיבוב ההופעות הזה התקיימו 6 הופעות בלבד ברחבי הארץ: ניצנים, ת"א, ב"ש, כפר ויתקין, ירושלים ושכחתי איפה עוד חח לירז ביצעה בו את כל 11 השירים מהאלבום + "שיר מנוחה" מפסטיבל השירים" + חשיפה של 2 שירים מהאלבום הבא שמתעכב יותר מדי - "גולה סנגם" ו"שיר לי בלילות". קטע קישור שזכור מאוד לכל מי שהיה בהופעה - הסיפור על אמא שלה והסמור. כמעט בכל אירוח בצ'טים ופורומים שהתקיים איתה באותה תקופה ביקשו ממנה לחזור על אותו סיפור מפורסם. בהופעת הבכורה במועדון הזאפה בת"א לירז אירחה את רמי קלינשטיין והם ביצעו ביחד את "על הגשר הישן" ו.. (דנע תעזרי לי.. שכחתי מה עוד חח) שאלון לחברי הפורום: * מי פה היה באחת מששת ההופעות האלה? * יש מישהו שהיה ביותר מהופעה אחת? * לאלה שכן היו - איזה מבין השירים הכי אהבתם לשמוע בהופעה? * באלבום התמונות של הפורום יש תמונות מההופעות האלה - בחרו תמונה אחת שאתם הכי אוהבים.

עונה

שאלון לחברי הפורום: * מי פה היה באחת מששת ההופעות האלה?הייתי בניצנים עם אח שלי
* יש מישהו שהיה ביותר מהופעה אחת?רק פעם אחת * לאלה שכן היו - איזה מבין השירים הכי אהבתם לשמוע בהופעה?אין אחד מסויים אהבתי את כולם * באלבום התמונות של הפורום יש תמונות מההופעות האלה - בחרו תמונה אחת שאתם הכי אוהבים. עם זה לא משנה מאיזו הופעה אז אני בוחרת את זאתת

RTur

New member
נו מה, רק אתי עונה?

* מי פה היה באחת מששת ההופעות האלה? אני * יש מישהו שהיה ביותר מהופעה אחת? כן. הייתי ב-2. * לאלה שכן היו - איזה מבין השירים הכי אהבתם לשמוע בהופעה? בהופעה בניצנים התלהבתי מ"בעיניים עצומות" ובבאר שבע "שיר לי בלילות" * באלבום התמונות של הפורום יש תמונות מההופעות האלה - בחרו תמונה אחת שאתם הכי אוהבים. --->

למעלה