פינת הנונסנס

Darkness Within

New member
אז מה שאת בעצם אומרת זה...

שכל מי שלא מת בשביל הארץ הזאת לא רשאי להביע דיעה? ומה אם האמהות שהבנים שלהן מתגייסים לצבא? אין להן זכות להצביע בעד המועמד שלדעתן ידאג לביטחון ילדיהן בצורה הטובה ביותר? ומה עם שאר האנשים שחיים כאן בארץ...אנשים פשוטים ורגילים שסיימו את שירותם הצבאי...להם אין זכות לקבוע תחת איזה שלטון הם יחיו?!

פינת הנונסנס

הפינה מוגשת לציבור בחסות חוש ההומור המצטיין של טל

טל קר

New member
הי, בלי קרדיטים לאשה הלא נכונה :)

(הפינה מוגשת הפעם באדיבות עוד אחת, ואנו מודות לדויד על הגשת הפינה הקודמת)

אנחנו לא קטנוניות, אנחנו

הפינה - באדיבות ממציאת הפינה. התוכן - באדיבות התורמים האדיבים לרוח הפורום. אני מסרבת לתת את הקרדיט על הצחוק שתקף אותי בפעם הקודמת שהוגשה הפינה למי מהם. ככה אני, כל דבר במקום שלו. תבואי אלי הביתה, ישר תראי
(וזו היתה פינה חדשה - שיכולה להצחיק מי שראה פה את הבלגן, אני משערת).

yupy9

New member
הזכות לשיוויון...

לא תמיד יש שיוויון... אתם יודעים- לנשים יש את הזכות ללדת, להביא חיים לעולם ולכן "מפצים" את הגברים בכך שניתנה להם הזכות הרשמית להרוג - לקחת חיים... על שיוויון שמעתם?
(וציון ידידי מאשר...)

אלדד26

New member
צודקת.

לפי דעתי, על אותו משקל, צריך לפצות את "עוד אחת" על היעדר שכל בקודקודה. אולי נרים מגבית?

N e v e r

New member
את באמת כזו או שאת עושה את עצמך?

או שאת סתם פרובוקציה זולה? פיקציה לשם סקנדל? ובכלל, למה לא נלך יותר רחוק- מכיון שגברים לא הרים, יולדים ומניקים- נשלול מהם זכות הורות? לא הצלחתי לחשוב על עוד דוגמאות, אבל רציתי להגיד לך שאת פוסטמה!!! אין קשר ולא יכול להיות במדינה מתוקנת בעולם מודרני (ולא באיזה חברה פאודלית של ימי הביניים) בין יכולות פיסיולוגיות לבין זכויות אדם!!! אבל מזל שיש אותך ודומות לך, אחרת עם מי היו מתחתנים כל הדפוקים האלה שלטענתם מקום האישה במטבח ובמיטה!

עוד אחת

New member
נכון, אין קשר ולא צריך להיות

בין יכולות פיסיולוגיות לבין זכויות אדם, אבל יש קשר ובהחלט צריך להיות בין חובות אדם לבין זכויות אדם. מי שלא תורם לחברה לא צריך לקבל ממנה כלום.

למעלה