פינת המתכונים
היי לכולם!!
ראיתי את היוזמה של מנהלת הפורום להחיות אותו ודיי אהבתי את הרעיון של מתכונים...אז החלטתי להרים את הכפפה ולהתחיל עם מתכון ראשון קליל, בריא ומתוק!! כי התחלות יכולות להיות קשות אבל גם מתוקות
חשוב לי לציין שהמתכונים כשרים ואין לי ידע בנוגע לאוכל לא כשר-אז כל מי שיש לו ידע בנושא-מוזמן לצרף מתכון!
שם: בטטות מתוקות.
קושי-קל, לוקח להכין מספר דקות עד רבע שעה.
מצרכים:
3-4- בטטות חתוכות לרבעים.
כפית (לא כף!!) שמן זית
4-כפות סילאן
כפית קינמון.
הכנה:
לחתוך את הבטטות לרבעים-לטגן חצי דקה עם כפית שמן זית (רק על מנת שהבטטות לא ידבקו לסיר). להוסיף 4 כפות סילאן ולבשל על אש קטנה עד שהבטטות מבושלות טוב.
חשוב להפוך את הבטטות כל הזמן ולהישאר ליד הסיר כי הן יכולות להישרף בקלות.
אם אתם מעוניינים לקצר את זמן הבישול-תחתכו את הבטטות לחתיכות קטנות יותר ותסגרו את הסיר
הבטטות מוכנות כאשר מזלג יכול להינעץ בהן בקלות!
בתאבון ויום מתוק!!
צליל
היי לכולם!!
ראיתי את היוזמה של מנהלת הפורום להחיות אותו ודיי אהבתי את הרעיון של מתכונים...אז החלטתי להרים את הכפפה ולהתחיל עם מתכון ראשון קליל, בריא ומתוק!! כי התחלות יכולות להיות קשות אבל גם מתוקות
חשוב לי לציין שהמתכונים כשרים ואין לי ידע בנוגע לאוכל לא כשר-אז כל מי שיש לו ידע בנושא-מוזמן לצרף מתכון!
שם: בטטות מתוקות.
קושי-קל, לוקח להכין מספר דקות עד רבע שעה.
מצרכים:
3-4- בטטות חתוכות לרבעים.
כפית (לא כף!!) שמן זית
4-כפות סילאן
כפית קינמון.
הכנה:
לחתוך את הבטטות לרבעים-לטגן חצי דקה עם כפית שמן זית (רק על מנת שהבטטות לא ידבקו לסיר). להוסיף 4 כפות סילאן ולבשל על אש קטנה עד שהבטטות מבושלות טוב.
חשוב להפוך את הבטטות כל הזמן ולהישאר ליד הסיר כי הן יכולות להישרף בקלות.
אם אתם מעוניינים לקצר את זמן הבישול-תחתכו את הבטטות לחתיכות קטנות יותר ותסגרו את הסיר
הבטטות מוכנות כאשר מזלג יכול להינעץ בהן בקלות!
בתאבון ויום מתוק!!
צליל