ברוקולי
מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים רותחים ממליחים וזורקים פנימה את הברוקולי שהופרד לפרחים (כדאי לקלף גם את הגזע ולהכניס גם אותו, מלא ויטמינים). מחכים שהצבע יהפוך לירוק זוהר וקצת יתרכך (עניין של דקות ספורות) ומסננים. המהדרין טובלים את כל זה במי קרח לעצירת הבישול. אני פשוט מסננת כשזה רך לטעמי.
מעבירים את כל הברוקולי לקערה, מוסיפים לו שמן זית, ומקפיצים אותו כדי שיתערבב טוב. אחרי זה אפשר לתבל עם פלפל שחור, שום כתוש, מלח גס - מה שמתאים לך. ואפשר לזרוק מעל זה שקדים או אגוזים או צנובר - מה שאתם אוהבים.
מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים רותחים ממליחים וזורקים פנימה את הברוקולי שהופרד לפרחים (כדאי לקלף גם את הגזע ולהכניס גם אותו, מלא ויטמינים). מחכים שהצבע יהפוך לירוק זוהר וקצת יתרכך (עניין של דקות ספורות) ומסננים. המהדרין טובלים את כל זה במי קרח לעצירת הבישול. אני פשוט מסננת כשזה רך לטעמי.
מעבירים את כל הברוקולי לקערה, מוסיפים לו שמן זית, ומקפיצים אותו כדי שיתערבב טוב. אחרי זה אפשר לתבל עם פלפל שחור, שום כתוש, מלח גס - מה שמתאים לך. ואפשר לזרוק מעל זה שקדים או אגוזים או צנובר - מה שאתם אוהבים.