פינת המרואיין.

פינת המרואיין.

כל שבוע אני אכתוב שם של משתמש/ת אחר/ת, אותו משתמש יכתוב את שמו, גילו, מקום מגוריו והאייסיקיו (אם הוא רוצה), וכל השאר ישאלו אותו כל שעולה על רוחם. כמובן, להשתדל לעשות זאת מבלי לפגוע. כך אולי נכיר יותר טוב אחד את השני.
המרואיינת הראשונה תהיה המנהלת שלנו, משו אמיתי. היא תכתוב את שמה, גילה, מקום מגוריה והאייסיקיו, ואז אתם מוזמנים להפציץ בשאלות
מקווה שתשתפו פעולה.

יא, כיף. ../images/Emo3.gif

אורעד 17 וקצת חיפה אין לי אייסיקיו, אז מסנג'ר: [email protected] אני ממש מקווה שתשתפו פעולה, ונצליח להעיר קצת את הפורום.

shonami

New member
מותר לשאול על העדפה מינית ומצב הארון?

כי בוא נודה באמת, כולנו היינו בהופעה וראינו אחד את השני. נו, אורעד, לסבו-שיק? תפוסה? מחפשת? מה השיר שהכי כיף לך לשיר בקול למרות שהקהל נועץ מבטים (בהופעות של שילה)? פתות גבינה או דבש? מה הלהקה או יוצר שאת אוהבת שאף אחד לא מכיר? פורנו - כן או לא?

האמת שאני בכלל סטרייטית. ../images/Emo3.gif

ויש לי סיפור מצחיק עם זה.. פעם ידידה של ידיד שלי, עצרה אותי באמצע הרחוב ודיברנו, והיא לא האמינה שאני מנהלת פורום שילה ואני סטרייטית, ואמרה שאני מטעה קהילה שלמה או משהו
. אבל כן, סטרייטית. מה השיר שהכי כיף לך לשיר בקול למרות שהקהל נועץ מבטים (בהופעות של שילה)? - וואו, "לונדון", "שימו לב". פתות גבינה או דבש? - פעם אחת ולתמיד, מה זה פתות?
מה הלהקה או יוצר שאת אוהבת שאף אחד לא מכיר? ערן מדר, ברק גריפין [את שניהם הכרתי מ'במה חדשה']. פורנו - כן או לא? - לא, תודה.

Naych

New member
את לא תאהבי פתות D:

אל תנסי להבין בכלל
אוהבתך סטייטית ממורמרת שלי

Margarita chum

New member
זה כמו מלוואח....

אותו בצק, לפעמים מגישים את זה עם ביצה או עם גבינות.... לחבר האבן-יהודאי שלך יש כבר רשיון בלי מלווה לא? שייקח אותך לנאפיס

shonami

New member
אין מצב שסטרייטים בחייייייייייייים

התעלפות טוטאלית כאילו. את צריכה ללכת עם שלטי אזהרה יא ביזאר! ^^ פתות זה הדבר הכי בריא ומזין בעולם הזה, וזה בכלל בכלל לא משמין, שומני, מפוצץ כולסטרול ומסוכן ללב בטווח מיידי. מטגנים מלאווח (מכינים יענו), אחר מכן חותכים אותו קצת ומוסיפים ביצה טרופה, ואז מכניסים פנימה הרבה גבינה. זה כל כך טעים שהדם שלך מפסיק לזרום אחר כך.

Naych

New member
אני לא סטרייט ../images/Emo12.gif זאת היא המוזרה ../images/Emo6.gif

אני הומו גאה

../images/Emo6.gif

וואו, אם רק היה לי שקל כל פעם שהסברתי
. נולדתי בחנוכה, אז ההורים שלי חיפשו משהו עם 'אור', והגיעו לאורעד - אור לעד. זה הכל.

היית רוצה להיות מישהו/מישהי אחר/ת?

מה הפחד הכי גדול שלך? מה השאיפה/חלום הכי גדולים שלך? לאיזו תקופה לא היית רוצה לחזור בשום אופן? לאיזו דווקא היית חוזרת בשמחה? תני דימוי אחד לעולם הזה [אפילו אם לא נבין אותו]. למי הייתם נותנת חיים שלמים? מי העניק לך הכי הרבה בחיים? 5 אמנים שאת הכי אוהבת- 3 דברים שאנחנו לא יודעים עלייך- על איזו מכונית את הולכת לנהוג כשייגמר לך המלווה?
יאללה B

הא.

היית רוצה להיות מישהו/מישהי אחר/ת? לפעמים. מבחינת אופי יותר, לא מישהו מסויים. מה הפחד הכי גדול שלך? חוסר אונים. כשאני מנסה להירדם אני פוחדת מכל רעש הכי קטן.
מה השאיפה/חלום הכי גדולים שלך? להצליח בצבא, אבל ממש. ולהתקדם משם. לאיזו תקופה לא היית רוצה לחזור בשום אופן? כיתה י'. לאיזו דווקא היית חוזרת בשמחה? הילדות המאושרת
עד כיתה ו' ככה... תני דימוי אחד לעולם הזה [אפילו אם לא נבין אותו] וואו, התקלת אותי.
הממ. אני צריכה לחשוב על זה. למי הייתם נותנת חיים שלמים? הכוונה למישהו שנפטר? לסבא. אני בקושי זוכרת אותו, וממש עצוב לי בגלל זה. מי העניק לך הכי הרבה בחיים? אמא. 5 אמנים שאת הכי אוהבת- עברי, שילה, עידן אלתרמן, אורי חזקיה, עדי אשכנזי. 3 דברים שאנחנו לא יודעים עלייך- יש לי בגרות בערבית עוד שעתיים וחצי
, אם הייתי יכולה-הייתי ישנה רוב היום, ואני ממש רוצה ילד מאיתן אורבך.
על איזו מכונית את הולכת לנהוג כשייגמר לך המלווה?
הטויוטה של ההורים.

grace00

New member
היי

מפתיע לגלות שאת סטרייטית :) יש לך מייספייס? אם את אוהבת לקרוא, תני לי שמות של 3 ספרים שהכי אהבת : מעשנת? עובדת? אם כן אז במה? איפה את רואה את עצמך עוד 15 שנה? איך עבר עלייך שבוע שעבר וסוף השבוע? אחלה ערב.

היי. ../images/Emo3.gif

יש לך מייספייס? לא אם את אוהבת לקרוא, תני לי שמות של 3 ספרים שהכי אהבת : "אבודה עברית" של אתי זוהר, "המערבולת" של אורלי קראוס, "שני ירחים". מעשנת? לא עובדת? אם כן אז במה? לא איפה את רואה את עצמך עוד 15 שנה? וואו. בת 32. מקווה שמאושרת. ממשיכה איכשהו את הקריירה הצבאית. איך עבר עלייך שבוע שעבר וסוף השבוע? עמוס ולחוץ, מבחינת בגרויות. אבל חזרה-לנורמליות מבחינה נפשית...

pishkashit

New member
היי :)

איך את מרגישה?.. זיכרון הכי קסום שאת זוכרת מהילדות שלך: ספרי על אחד הדברים שאת ממש גאה בו: יש לך פטיש למשהו? אם כן, אז למה?.. את אוהבת הום-פרייז
?.. מה הסרט האחרון שראית? והשיר האחרון ששמעת?.. ושאלה הכייייי חשובה, את מתגעגעת אליי?..... כי אני כן.. ;[

למעלה