פינת המרואיין.

פינת המרואיין.../images/Emo22.gif

והפעם, המרואיינת שלנו תהיה grace00 . היא תכתוב את שמה, גילה, מקום מגוריה ואם תרצה גם את מס' האייסיקיו, ולאחר מכן אתם מוזמנים להפציץ בשאלות.

היי גרייס ,

אז כמה זמן את שומעת את שילה? איזה מהאלבומים שלה את יותר מעדיפה, את הראשון או השני? מה השיר שאת הכי מתחברת אליו (של שילה) ? איזה עוד אמנים את שומעת בעיקר חוץ משילה? איזה שיר בכללי הוא "השיר שלך" ? איזו הופעה אחת שהיית (לא חייב דווקא של שילה) הייתה הופעה שבחיים לא תשכחי? שורה מכל שיר שבא לך שאת הכי מתחברת אליה בתקופה הזו ? ולסיום ... מה החלום שלך? פפפ, כמה שאלות...סורי.

grace00

New member
היי

אז כמה זמן את שומעת את שילה? כמה שנים איזה מהאלבומים שלה את יותר מעדיפה, את הראשון או השני? הראשון מה השיר שאת הכי מתחברת אליו (של שילה) ? יש כל כך הרבה... בעיקר איזה זהב, לך, תאספי אותי מהרצפה, גשם... איזה עוד אמנים את שומעת בעיקר חוץ משילה? הרבה, למשל Pink איזה שיר בכללי הוא "השיר שלך" ? עוד פעם שאלה קשה, יש יותר מדי שירים כאלה איזו הופעה אחת שהיית (לא חייב דווקא של שילה) הייתה הופעה שבחיים לא תשכחי? הופעה של חברה טובה, בחורה מדהימה ומוזיקאית מאוד מוכשרת ששמה הדר נויברג לפני שנתיים בערך, בART-L שורה מכל שיר שבא לך שאת הכי מתחברת אליה בתקופה הזו ? "I'm gonna hate you 'til I forget you So here's a keepsake I left it in the bathroom Just a little something Something to remind you I'm sure you'll never get this close again" (Pink - Centerfold) ולסיום ... מה החלום שלך? לגור בניו יורק בלופט, קריירת צילום ואופנוע כבד תודה.

היי גרייס ../images/Emo9.gif

כשהיית קטנה, מה רצית לעשות כשתהיי גדולה? את עדיין רוצה? חוויה אחרונה שזכורה לך: אלבום אהוב לאחרונה: סרט אהוב: שיר שמתאר את התקופה האחרונה: מה היית רוצה ללמוד? מועדון או בית קפה? סרט בבית או בקולנוע? מקום אהוב בארץ? ובעולם? והשאלה הנדושה
, אי בודד, 3 פריטים. מה תקחי? שבוע טוב.

grace00

New member
מה המצב

כשהיית קטנה, מה רצית לעשות כשתהיי גדולה? להיות אופנוענית או משהו כזה את עדיין רוצה? אני כבר בשלב הראשון בדרך לשם ;) חוויה אחרונה שזכורה לך: מצעד הגאווה אלבום אהוב לאחרונה: Pink - Im not dead סרט אהוב: death proof שיר שמתאר את התקופה האחרונה: heart - if looks could kill מה היית רוצה ללמוד? photography מועדון או בית קפה? מועדון סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מקום אהוב בארץ? ת"א ובעולם? ניו יורק והשאלה הנדושה , אי בודד, 3 פריטים. מה תקחי? אני אקח איתי טמפונים חח סתם.. לא טוב לי אי בודד, חם וזה.

נו גרייס../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

שנה השרשור הזה עומד פה בשבילך, ואני בטוחה שאני נכנסת לכאן כל יום לפחות.
אז יאללה תתחילי לענות. והנה שאלתי: מה את עושה היום בערב?
סתם, כאילו שיש לי זמן אלייך.

grace00

New member
הופה

כאילו שלך יש זמן אליי! חחחח יפה לך. היום בערב אני בטח הולכת לאנשהו יאללה ביי.

למעלה