פינת המושאלים

פינת המושאלים

חשבתי שיהי נחמד אם מידי מחזור נסקור את מעלליהם של מושאלי הקבוצה, בעיקר הצעירים שאנחנו מצפים לשובם בעונה הבאה.מוחמד גדיר ואיסמעיל ריאן בסכנין - שניהם בהופעה פושרת הפסידו להפועל פ״ת. גדיר השלים 90 דקות, ריאן שפתח הוחלף במחצית השנייה.שחר הירש ודורחוגי - הירש ממשיך לכבוש ולהצטיין בפ״ת, יש לו כבר 5 שערים, השבת זה היה שער ניצחון מול סכנין. חוגי נכנס כמחליף במחצית השנייה ולא הותיר חותם.עדי קוסטנטינוס ורז שטיין - שניהם פתחו והשלימו 90 דקות בהפועל עכו שממשיכה להתרסק. למרות זאת אפשר לציין שהם נחשבים לנקודות האור הבודדות בקבוצה.שובל גוזלן - כמובן לא שותף במשחק נגדנו.אשמח אם תוסיפו עוד שחקנים שידועים לכם כמושאלים ועל טיב כושרם העונה, ובכללי קצת לדעות על השחקנים..

droriko

New member
יש גם את דור כוכב ושניר משען?

איך הם היו בשבת שעברה?(זה בהנחה שהם מושאלים שלנו)

אני די בטוח שכוכב כבר לא שלנו

לגבי משען אין לי מושג, אשמח אם מישהו שקצת מעורה בעניינים ישפוך לנו אור.

Cade Foster

New member
תודה על הסקירה

יהיה נהדר אם זו באמת תהיה פינה שבועית
אני די מופתע שקונסטנטינוס הצליח למצוא מקום בהרכב של קבוצה בליגת העל ועוד להראות בה טוב. מי שזוכר היה לנו את יוסיפוביץ' שבישל 21 שערים לפני שנתיים, מה שלא עזר לו למצוא מקום בקבוצה מהליגה הבכירה ועוד בעמדה הכי בעייתית בכדורגל הישראלי.

כבר שנה שעברה רא שקוסטה בהחלט

יכול לעשות את המעבר הזה לבוגרים ביחד עם ערן ביטון שהיה נהדר בסוף העונה שעברה.
לגבי יוספוביץ הוא כנראה לא קורץ מהחומר הנכון.. ואולי הוא יפתיע אותנו בשלב יותר מאוחרשל הקריירה.
&nbsp
בכל אופן אני מקווה שמה שטוב עבור קוסטה בעכו יהיה טוב גם למכבי חיפה כי לא כל שחקן של עכו יכול להצליח במכבי חיפה. שיצבור ביטחון וישתפשף מספיק.

למעלה