פינת המוסיקה GOVT MULE

orenh47

New member
פינת המוסיקה GOVT MULE

מישהו אמר לי השבוע היו דיפ פרפל ,לד זפלין ,פינק פלויד והיום אין מה לשמוע נא להכיר להקת הרוק הטובה ביותר ב 12 השנים האחרונות GOVERMENT MULE קמה ב92 עי בחור אולי המוכשר ביותר כיום בשטח וורן היינס היינס אדם שנושם מוסיקה 24 שעות ביום נכון לעכשיו האיש חבר בלהקה האגדית האחים אולמן ובמקביל הקים את המיול להקה נהדרת המנגנת רוק ובלוז היינס כותב את כל החומר ,שר,גיטריסט מוביל, וכותב את כל החומר בהופעות להוציא את החומר המקורי שלהם מדי פעם מבצעים המיול ביצועים לקלאסיקות רוק לדוגמה נו קווטר של זפלין או ביצוע מדהים לפרינס WHEN DOVES CRY ויש עוד אני זכיתי לראות אותם בסילבסטר 2007 בניו יורק החבורה ניגנה 4 שעות ואין מילים לתאר עם איזה חיוך של סיפוק יצאתי משם אלבומים מומלצים האחרון HIGH AND MIGHTY 2004 DE JA VOODOO 2003 THE DEEP END VOL 1 AND 2 LIFE BEFORE INSINITY 2000 אם מישהו ניתפס במוסיקה של החבורה הנהדרת הזו אשמח לשמוע אורן הוף

Master Stav

New member
תודה איש יקר....

מבטיחלהקשיב ולחוות דיעה .... אגב הפעם הבאה מרק שעועית ...

orenh47

New member
מרק שעועית

עדיין טעמו של מרק הקובה ביום חמישי מופיע מדי פעם היה נהדר אכן מקומך במיטבח לגבי מרק השעועית ממליץ לא לנסות עלי אם בריאותך יקרה לך אורן

Master Stav

New member
מאחר ותוצאות מרק השועעית

יתנו את אותותיהם רק אחרי שתשכן לבטח בביתך ....
אתה מוזמן

pninak12

New member
תוצאות מרק השעועית...

אתה זוכר שאני שכנה שלו??? וחוץ מזה, אם משרים את השעועית למשך זמן מספיק ארוך כדי לגרום לה לנביטה (*) זה מבטל את תופעות הלוואי... בדוק. (*) אם פותחים את גרעין השעועית ומוצאים שהנבט באמצע, התחיל לבצבץ, כאילו שעומד לצאת משם גבעול...

Master Stav

New member
יש לי מתכון סוף הדרך ....

אני משרה את השעועית היום עד מחר בצהרים ואז ...כנראה אבשל
הוא גר לידך לא לידי ......חצי נחמה

למעלה